Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość fiśka
Michałku, ależ ja nie piszę takich rzeczy, żeby Cię obrażać. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w miłosnych poszukiwaniach, musisz chyba tylko zmienić swoje nastawienie - ja jestem cool, mam car, mam house, mam good job - więc o co chodzi ? zastanów się co z Tobą jest nie tak i spróbuj to zmienić Żeby nie było tak, że za 10 lat założysz podobny topik ;)

Gość antyala
wszytsko okey z toba, to raczje z tymi dziewczynami nie:)

Gość ale mu slodzicie
a skad wiecie jaki on jest naprawde? Moze nudny? Moze od razu za "przesłuchanie" tej dzewczyny się zabrał? Facet ma jakiś problem w sobie jezeli w tym wieku nie umie sobie znalezc normalnej dziewczyny.

agatuś, ależ ja własnie na tą kobiecą walkę za garazami liczę:) mamniedlugo oboz treningowy, ale to za 2tygodnie, a co mam począc z moją adrenalinka do tego czasu? musze sie jakos wyzyc, ale przeciez nie na niewinnych ludziach:)

michal nie jest nudny, jest cholernie zabawny, dowcipny intelignetny. a to czy sie aktualnie kogos ma czy nie nie przesądza o wartosci czlowieka. gdyby chcial miec kogokolwiek to by mial. ale nie sztuka miec kogos po to zeby miec sztuką jest cos stworzyc z kims na kim Ci zalezy, ikomu zalezy na Tobie, i dbac o ten związek by kwitł, więc ludzie anonimowi, darujcie sobie obelgi jak nie znacie osoby, i zastanowcie się lepiej nad sobą. pozdrawiam wszystkich stałych bywalców:)

Vic, jaka głęboka analiza pana M. ;) Teraz naprawdę możesz liczyć na \"za garażami\" :D Pewka, nie ma co się wyżywać na niewinnych ludziach... ale na niewinnych niuniach? :D (Mam nadzieję, że sie nie obrazi znowu... chyba, że myśli że jest jedyną niunią na świecie :D) Dobra, ja się zaraz zawijam do stolicy... Head hunters istnieją :D Tylko nie do końca jestem przekonana, czy chcę się tam wynieść...jadę zobaczyć... A Wam życzę mokrych jajek i wszystkiego najlepszego, niektórym dystansu do siebie, a niektórym większej pewności, bo chyba nic gorszegonie ma, niż nieuzasadniona niepewność siebie samego ;) Jeszcze innym życzę urodzaju :D A wszystkim spokojnych świąt.

witam wszystkich! starych bywalcow i nowe nabytki... szczescie , ze tamat zostal ten sam, jak wyswatac Michala... obys nam Michalku numeru nie wywinal i z tej Szkocji z jakas lasencja nie wrocil :) niunia pewnie by sie zalamala :) agataus, czkawki nie dostajesz?twoj ulubieniec vice premierem zostanie :) przejdzie ci przez gardlo \"Panie Premierze\"? ale sie porobilo, kto by pomyslal... ale dosc polityki! dziewczyny, co z ta walka za garazami, doczekac sie nie moge:) Pozdrawiam wszystkich, milego dnia zycze!!!

czesc ! niunia widze ze twoja popularnosc dorownuje Michalowej, moze czas na swoje wlasne forum:)? chyba , ze cos tam faktycznie iskrzy w tych waszych mailach :) bardzo tajemniczych :), milo by bylo :)

oj, wystarczy poczytac sobie wypowiedzi innych,czesto sie w nich poprostu pojawiasz:) a Ty to akurat chyba jestes najlepeij poinformowana, wszak goraca linia z Michalem dziala:) a gdzie ten topik, chetnie zajrze:)

Gość Biała Magnolia
::::jest cholernie zabawny, dowcipny intelignetny. a to czy sie aktualnie kogos ma czy nie nie przesądza o wartosci czlowieka. gdyby chcial miec kogokolwiek to by mial. ale nie sztuka miec kogos po to zeby miec sztuką jest cos stworzyc z kims na kim Ci zalezy, ikomu zalezy na Tobie, i dbac o ten związek by kwitł, więc ludzie anonimowi, darujcie sobie obelgi jak nie znacie osoby, i zastanowcie się lepiej nad sobą.:::::: własnie:) zawsze to mowie:) poza tym jeden woli rybki drugi akwarium:)

niunia jakie negatywne z/co ty , nie przejmuj sie! my cie z Michalem i tak lubimy, prawda Michal? ja tam swoja pania nie raz prosilem , zeby cos rozowego ubrala i nie chce a ladnie jej w nim , tez blondynka:)

Gość Biała Magnolia
ja wole leszczyki:)

dzięki Mariusz ja też was lubię:) nie przejmuje się bo nie warto nie znają mnie więc ich komentarze nie mają znaczenia.

Nie martw sie Michał!Coś mi sie zdaje że na prawde fajny z Ciebie gość ..ale jeśli faktycznie nie chcesz być sam to może jednak warto przełamać swoją nieśmiałość i zrobić chociaż jeden krok w kierunku nowej znajomości.Nie wszystkie dziewczyny to nadęte lalunie ktore odwracają głowę gdy sie tylko na nie spojrzysz(to są raczej wyjątki)..mówie serio!!!Życze więcej szczęscia w poszukiwaniu \'drugiej połowy\'!Pozdrawiam!

Dzieki! No wlasnie tu dziewczyny twardo nade mna pracuja. Powoli zaczynam wierzyc... ze nie jest az tak zle. Moze wiec cos sie zmieni.

Gość fiśka
"gdyby chcial miec kogokolwiek to by mial" - gdyby kogos miał to by tutaj nie zakładał topiku , nieeeee ?! Bo to chyba jest ten problem. A może cara Victoria czytać nie umie ?!

fiska... taka typowa Polka... skacze dookola i szczeka jak maly piesek. Daj sobie dziewczyno siana. Nie widzisz, ze juz dawno przyznalem racje i widze, ze musze nad soba popracowac? Moze jednak Ty nie umiesz czytac?

Gość Biała Magnolia
michas najlpeiej razme z niunia:):):) sam nie, tylko z nią;)

Gość Biała Magnolia
:::::::::: jednak warto przełamać swoją nieśmiałość i zrobić chociaż jeden krok w kierunku nowej znajomości.Nie wszystkie dziewczyny to nadęte lalunie ktore odwracają głowę gdy sie tylko na nie spojrzysz(to są raczej wyjątki)..::::::::::::: to prawda i nie kazda zdradza jets zlosliwa i stroi fochy no i stosuje gry ponizej pasa:) niunia cały czas ci o tym mowi, ciagle pokazuje ci jakie sa kobiety te konkretne kim s i jaki jets ich prawdziwy motor dzialania...:(:)

Czuje, ze cos sie zmieni. Mi po prostu potrzeba bylo dyskusji. A teraz troche pracy nad soba;)