Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Hello :D O widzę, że klub \"wielbicieli\" niuni się powiększa :D Wiele mnie ominęło przez kilka dni :D Mam nadzieję, że wesoło Wam mijają... bo mi bardzo :D

witaj słońce :) ja to wiesz jak wczoraj spędzałam dzień więc chyba wypoczęta:) a jak minęła Ci podróż??

witam wszystkich! mam nadzieje , ze dotrwali wszyscy i w dobrym zdrowiu... przez grzecznosc nie pytam kto ile przytyl przez swieta, sam co prawda tez nie mam sie czym chwalic-zachowalem wstrzemiezliwosc:) faktycznie pusto tu...nie ma co sie dziwic, pierwszy dzien po swietach zawsze jest zakrecony...ludzie dochodza do siebie... pozdrawiam forumowiczow:)

Gość o topik znów rusza
No to bawmy się :D

Gość kochana niunia witamy

Wyróżnienie? Może być i wyróżnienie :D Wszystko po to, aby księżniczka niunia nie czuła się pominięta jak to bywało wcześniej :D

Gość jasonka
O witaj niunia. Co robiłaś podczas świąt? Reszte też witam :D Aby nie czuli się pominięci :D

a dziękuje święta wporządku w pierwszy dzień świąt byłam u jednych i drugich dziadków także cały dzień za stołem a w poniedziałek zrobiłam sobie dzień dla siebie szlafroczek jedzonko i tv;)

Gość michak80
O prosze, to teraz juz mnie w pierwszej kolejnosci nie pozdrawiaja. Co to sie porobilo;)

Gość to wszystko ta niunia