Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość hghghghghghggghghggggggggggggg
no to topik upada a michal dalej sam buuuuuuuuuuuuuu

No wlasnie nie wiem co sie dzieje;) Nikt nie chce mnie podbudowac a ja tu wsparcia potrzebuje;)

Gość wez sie chlopie kurna w garsc
i tyle. Chyba ze niunie cie kreca, no to inna gadka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Albo chcesz poznać normalna dziewczyne albo niunie - sam decyduj :D:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaantek
chłopie wejdz na sympatie onet i pisz to wszystkich panienek 1 mejla,któraś tam cie zechce!

Gość madame butterfly
witam pana Michała:)

Gość madame butterfly
samotność... chyba większość ludzi się na TO skarży. tak szybko żyjemy że zapominamy o KIMŚ. albo tego KOGOŚ w pośpiechu nie mamy czasu znaleźć. Cholernie cięzko jest znaleźć sobie kogoś. Dobrze Cię rozumiem, w barze się nikogo nie poznaje, tak samo na dyskotece (na których przynajmniej ja bywam raz na 3 lata i po prostu mnie to nie bawi!) czy na ulicy, bo kto ma w sobie tyle śmiałości żeby kogoś bezczelnie zaczepić/poderwać? nie dziwię się, że szukasz kogoś tutaj. Obys znalazł i obyś był z tego wyboru szczęśliwy i zadowolony. Bo to nie wystarczy, że będzie to tylko ONA, że zacznie z Tobą rozmowę itd. Trzeba mieć w sobie jeszcze to COŚ, co sprawia że za tą osobą się tęskni i chce się z nią być, i patrzeć na nią godzinami. no i zaakceptować ją taka jaka jest. Przynajmniej mi zawsze chodziło o to żeby ktoś dawal mi tę jakże ważną normalność, żebym nie musiała grać, żeby ktos lubił czy kochał we mnie moje zalety i wady itp. mówisz że 26 lat i jesteś sam. Znam ludzi, to moi koledzy którzy mają 25 lat i nigdy nie mieli nikogo. i mówią że chcieliby, ż emaja dość samotności, a jak ktoś się imi zainteresuje to wtedy się wycofują. mowią, że to nie TO, że ona to nie Ta (a skąd od razu to można wiedzieć???) i że tak naprawdę nie są na związek gotowi. Jak dla mnie to jest to strach, tylko i wyłącznie strach i jak najmniej w sobie cech mężczyzny, a jak najwięcej dziecka, które samo nie wie czego chce. nie będę się rozpisywac więcej. myślę że to bez sensu. pozdrawiam.

Gość madame butterfly
mistake ;) pozdrawiam.

Dzieki za mila wypowiedz. Faktycznie dziewczyny tu do mnie pisza, ja do nich. Nie wiedzialem, ze tyle ciekawych osob pojawia sie na kafeterii. Zupelny przypadek, ze cokolwiek tu napisalem. Co z tych znajomosci wyjdzie... okaze sie;)

Gość madame butterfly
;) ;) ;) przynajmniej jak nie ONa to będziesz miał grono przyjaciółek.

Wlasnie tak to widze;) Widze, ze kolejna pozytywna osoba na kafeterii;) Ja poki co zostawiam Was na pare dni. Wracam na kolejny dlugi weekend do Polski (piatek - poniedzialek). Mam nadzieje, ze zatesknicie za mna;) Ciao.

Gość madame butterfly
to gdzie Ty się podziewasz kolego?? aa i jeszcze coś: najlepiej być młodym jak najdłużej. ja tam wolę wyglądać młodo ;) starzeć się... na to zawsze jest czas. 3maj się!

Gość madame butterfly
nie martwię się :P

Michałek puka jakąś niunię na w toalecie lotniska okęcie :D I tą niunią nie jesteś ty :D Co za niefarcik :D Nie załamuj się niunia, idź na miasto, pewnie jakiś pan w dresach cię przygarnie :D

Niunia, twoj usmiech po prostu rozpromienia cala stolnicę :D Kurczę, powiem ci, że myślałem na początrku, że ty udajesz taką głupią :D Ale nie! :D TY naprawdę głupia jesteś :D

Gość madame butterfly
:):):)

Gość Anette
Ja wychodzę z założenia że miłości nie można szukać ale raczej na nią czekać.....no i losowi trzeba dopomóc gdy trzeba......ale jeśli jesteś w totalnej desperacji ...to: 1. znaleź sobie potencjalną zdobycz 2.zaczep i zaproś na kawę.....kobiety naprawde na to leca....tylko zrób to z urokiem..

och, witaj niuniu, tu jesteś :D Już się bałem, że sobie poszłaś :D Jaie szczęście, że będziesz rozpromieniać nam te szare dni :D

powiem ci... jak obiecasz, że nikomu nie powiesz.... także ciiiiiiiii... zakochałem się :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość a tu co tak ciiiiichooooo

chcochliczku, w takim razie kontekstu nie zrozumiałaś hahahaha :D wróciłem! niunia też... i jak tam, przez weekend przemyslałaś propozycję spędzenia ze mną upojnej nocy? :D

No dobra... muszę z wielkim bólem... przyznać się do błędu :D :D :D Cieszę się, że wytknęła mi go osoba tak elokwentna jak ty :D A nie jakaś niunia :D :D :D Bo musiałbym popełnić... harakiri?