Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia 32

jakie macie siostry?

Polecane posty

Gość anusia 32

Gość nie mam
siostry;) ale brata tak i jest super:)

Gość anusia 32
a moja jest smieszna i uparta i mieszka daleko bo az w polsce i tesknie za nia. I ma na imie EWA

A Ja mam cztery siostry i każda jest inna ;) upssss zapomniałbym ;) mam jeszcze dwie wirtualne sistrzyczki :P

Gość anusia 32
a moja jest blondynka

Gość Ja mam 3 siostry
Kazda jest inna, najstarsza jest wredna ma zły charakter, lubi jak ktos z kims nie rozmawia, ciągle z ktoras siostra się kłoci i zawsze jakas musi byc zła. Ja jestem osoba ugodowa nie lubię się kłocić i uwazam, że trzeba z wszystkimi zyc w zgodzie, chociaz nie raz mnie ponosi, ale trzymam nerwy na wodzy. Druga moja siostra jest okropna materialistką, jak wie, że moze miec korzysć to bez masła wchodzi w tylek ... Najmłodsza moja siostra uwielbia pieniądze, bardzo chcialaby je mieć ale niestety nie chce się jej pracować, a manna z nieba sama nie spadnie :-D Przykro powiedziec ale tak na prawdę nie moge na żadną z nich liczyc w razie potrzeby ...

a ja ze swoja nie moge sie dogadac za zadne skarby swiata.... inne poglady na zycie,inne charaktery.a dzieli nas tylko rok roznicy. i w sumie tez nie moge na nia liczyc....

Z moja siostra kocham sie i kloce najbardziej na swiecie... Od wielu lat nie mieszkamy razem, wiec zyjemy raczej zgodnie na odleglosc :D Tak naprawde to jest moja najlepsza przyjaciolka i wiem, ze moge na nia zawsze liczyc. Bardzo ja lubie, bo zupelnie nie przejmuje sie tym, co mysla o niej inni i nie da sie jej zawstydzic. To w niej uwielbiam, zero pozerstwa! Kocham Cie siostrzyczko 🌻

dwie kochane sis mam :) jedna starsza ode mnie o 2 lata juz mezatka od pazdziernika ubieglego robku teraz jest z mezem w londynbie (ciekawe co mi tym razem kupi:D) druga mlodsza o 2lata w klasie maturalnej dobrze sie dogadujemy kazda z siostr jest inna ale troche sa opodobne ja jestem srodkowa wiec zawsze pelnie role mediatora:D w sporach ktore wystepuja juz bardzo rzadko kocham moje siostry❤️

A ja mam jedną, pięć lat młodszą siostrę. Jak byłyśmy \"małe\", to jej nie cierpiałam, bo rodzice stali kazali mi się nią opiekować i wszędzie ze sobą zabierać. Poza tym zabawki mi psuła... Był między nami niepisany podział: starsza i mądrzejsza RzW i śliczna łobuzowata Ola. A teraz to osoba, którą kocham najbardziej na świecie i zrobię wszystko, żeby jej się nigdy żadna krzywda nie stała. Tylko mieszka tak daleko... :-( 😘 😘 😘 :-D

A ja mam siostrę pięć lat starszą. Rożnie bywało i dalej różnie bywa :O jest bardzo zaborcza i nie pozwala mieć nikomu własnego zdania :O ale dla wszystkich to Ona jest Aniołem, a ja tą małą wredną ! poza tym ma małego synka i On dla mnie jest największym szczęściem Kocham mojego 4 letniego siostrzeńca i jego Mamę też :) Nawet szwagra! A co ;)

moja jest mlodsza o 9 lat i jest teraz w klasie maturalnej, starsznie ja kocham, jest sliczna i madra... aby tylko czasem sluchala moich rad... :)

Gość kurewna
ja mam jedną, za to bardzo wyjątkową :) 👄

ja mam dwie siostrzyczki - bliźniaczki w grudniu 12 latek skończą;):) kocham je bardzo mocno i im starsze tym fajniejsze, bo mogę już z nimi pogadać o tym i owym:):):)

Blondynka, zielone oczy, 14 lat, wysoka, szczupla, nie lubi chodzic do szkoly, ale uczy sie w miare dobrze, calymi dniami bawi sie w garfielda na komorce, lubi orzeszki i czekoladki, tanczyc i spiewac, szkolne swieta i dyskoteki, sklepy z przecenionymi ciuchami, a i tak ja kocham ! ❤️ 👄