Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka84

Jak dlugo nie miałyście okresu po odstawieniu tabletek??

Polecane posty

Ja odstawiłam tabletki dwa miesiące temu i nadal nie mam okresu. ponoć sie tak zdarza:( a ile Wy czekałyście na okres po taletkach??

Gość amorekxx
ja mialam normalnie.......tyle ze nieregularny...ale 2 miesiace sie nie zdarzylo najwyzej 3 tygodnie

Gość maroff
ja odstawilam po okresie ktory miala 25 lutego i jeszcze nie mam okresu - za to powtarzaja mi sie plamienia tez mam nadzieje ze uda mi sie to jakos ustabilizowac

Gość Ciocia dobra rada...
ja tez niedawno odstawilam tabletki...oczywiscie schiz bylo mnostwo w oczekiwaniu na okres:D ale przyszedl z tygodniowym opoznieniem!

ja tez mam okres normalnie... Malutka nie zalamuj sie, ja tez czytalam ze niektore dziewczyny mialy tak jak ty... wiec badz dobrej mysli i badz cierpliwa... pozdrawiam

Gość zielonomi
Ja odstawilam tabletki po 6 latach brania-w zeszlym roku w maju....i do dzis nie mam okresu a obecnie jade na hormonach przysadkowych!

Gość CHYBA NIE JA
JA DOSTALAM NORMALNIE, nawet byulam zaskoczona bo regularnie jak w zegarku a przed tabletkami to mialam wtedy kiedy mu sie chcialo... tylko bol przeokropny powrocil i nie daje mi zyc przez 2 dni..., zawsze jade na 4 tabl. ketonalu i 2 wegantalginu...innaczej nie nadaje sie do normalnego funkcjonowania...

Gość gigi54
miałam od razu, regularnie jak w zegarku

Gość baci
ja tez mialam taki problem i zawalilam to forum swoimi schizami, najlepsze bylo to ze odstawilam tabletki 19 stycznia(ostatnia)okres dostalam 23 bo wywolany jeszcze tabletkami kolejny dostalam tez w terminie bo 17 lutego a na trzecia miasiaczke czekalam az do 29 marca, strachu sie najadlam niesamowice zrobilam 2 testy ciazowe(negatywne na szczescie) no ale juz mam i w dodatku mam go juz 7 dni a leci za mnie jak z zarznietej swini i konca nie widac pozdrawiam:)