Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam seicento czerwone

KOBIETA+MOTOCYKL=ŚMIERĆ

Polecane posty

Gość Mam seicento czerwone

Kto się zgadza?

Gość zuziaa52
to nie prawda o mnie tak myslano nawet płoty stawiano gumowe jeżdziłam ja i moja siostra około 10 lat na motorach potem przesiadłyśmy się na samochody ja mam już 40 lat prawojazdy ijeżdzę dalej po całej polsce Siostra miała wypadek iprzestała siadać za kierownica mam nadzieje że będem jeżdziła do 80 siątki

Gość zuziaa52
amancie ty chyba nie masz pojecia ile kosztuje nowy traktor i jaki ma konford jazdy Jezdziłam starymi ciągnikami były to cybuchy nanich uczyłam się jeżdzic i pracować w polu DZiś zastąpiły mnie dzieci swietnie sobie radzą na traktorach Smierć poniusł mój synek majac 2,5 roku podleciał pod przyczepę i go przejechał

Gość suzzan
konford? co to jest? amant, znalazles dobra partnerke do rozmow, jestescie rownie... uroczy :classic_cool:

Gość Ego
Zuziu wszystko wiesz o tych motorach,traktorach,o samochodach.A tak naprawde to niewiesz nic.Dobrego motoru to niwidzalas tam u ciebie nawsi bo on kosztuje 50 000zl.Dobry trektor to dzis ma klimatyzacje co najmniej nawigacje, w takim nie siedzalas,samochod aby nazwac samochodem musi mniec conajmniej klmatronik,nawigacje.laczenia satelitarne,DWD,komputer z laczem internetowym. A te twoje pojazdy to sa Krola cwjeczka i niemasz sie czym podniecac,psuja tylko powietrze w atmosferze.A o tych starych zlomach to napisz pamietnik morze ktos kiedys tam nawsi poczyta

Gość zuziaa52
EGO ty jesteś bliszej kosmosu słabo bys stał /a na polu bo nawsi przy takich słabych rzadach jest bardzo ciezko i to sobie rolnicy radzą jak mają około 100ha to i maja ciagniki nowe a jak ktoś ma 10 ha to za co on kupi to tak jak piszeż same stare maszyny mnie już nietrzeba mam rentę

Gość Ego
Zuziu .Ale musze przyznac ze mimo wszystko jak na wioske to jestes postepowa facetow zmieniasz w kmputerze po internecie buszujesz i tak trzymaj przynajmniej czas szybko leci i idziesz z postepem i tak trzymaj, zycze ci powodzenia

ej a co to za topik sie tu stworzyl 😠 i to nie prawda ze motocykl zeby nazywal sie motocyklem musi kosztowal 50tys wazne jest co posiadacz mysli na ten temat sa tacy ktorzy lubia miec coraz to nowe egzemplarze by moc sie na nich pokazac a sa tacy ktorzy lubieja stare motocykle np Junaki bo one maja prawdziwa dusze.. i chyba komus sie tu nudzi!!!!!!!1 znajdzcie sobie inny temat do dyskusji.

Gość Ego
Rybko powiem ci w prost jestes zarozumniala i zbyt pusto w glowie.A morze jeszcze porownasz FIATA 126P do samochodu.Nawet niemasz pojecia jaki to motocykl jest sercem motocyklisty imowisz bzdury.Poczytaj lepiej troche ksiazek na ten temat bo jestes ciemna jak tabaka w rogu zajmnij sie raczej pieluchamy a te madrosci zostw dla innych. Bo zadam ci kilka pytan i spuchniesz albo bedziesz sie pytec rodzinki. le obrotow na sek. ma silnik Junaka.Jakie cisnienie jest na tloku Przekruj cylindra ,Jaka dopuszczalna jest zawartosc spalin .To sa tylko niekture tytania,i to jest dyskusja o motorach a nie jechalam mam rujyne i sciemnianie jakas ty nie madra . Jeszcze musisz zjesc duzo chleba aby poruszac ten temat a nie zwracac komus uwage a sama siemna jak BUT

ego to w tobie jest wiele zlosci i nienawisci.nie porownoj starych motocykli do starych samochodow bo to zupelnie nie ta dzialka.. niebede sie tu z toba przekomarzac kto sie lepiej zna na motocyklach choc nie zgodze sie z tym co napisales. szkoda tylko ze tak malo tolerancji jest w niektorych ludziach bo ja jesli widze jakis topik ktory niekoniecznie jest zgodny z moimi zasadami to poprostu nie biore w nim udzialu. milego weekendu zycze. 🖐️ a moje zycie prywatne zostaw mnie!

Gość zuziaa52
Ja rybko życze wytrwałosći na topiku i zgadzam się z tobą komu się nie podoba to niech nie czytaN admienie tylko że maszyny maszynom są nie równe i ludzie ludziom też nie równi

Gość zuziaa52
a imoja S H L ka była nie równa innym motorom bo J a ją kochałam była wypolerowana na błysk ani razu mnie nie zwaliła z siebie ZPOZDROWIENIAMI

no i wlasnie o takiej milosci motocyklisty mowie ktory w zimie codziennie schodzi do garazu patrzecz czy jego maszynka napewno stoi.ktory poleruje swoje malenstwo kiedy tylko osadzi sie troszke kurzu.............