Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie błądzi....

Co sądzicie o tym sztucznym penisie???

Polecane posty

Już od dawna chcielismy sobie z moim Kochaniem urozmaicić trochę życie erotyczne i pobawić się ze sztucznym penisem, hmm... no ale temat mi zupełnie obcy jak takiego penisa wybrać?? Przeglądam sklepy internetowe i znalazłam coś takiego - http://www.dom-wysylkowy.pl/index1.html chodzi mi konkretnie o tego pierwszego - ma być w miarę cieńki bo mój Mężczyzna nie chce żeby nasz nowy przyjaciel był więlszy od tego co już mamy :D I co sądzicie??? Kurcze, bo podejrzanie tani jest, nie?! A może ktoś z Was ma takiego?? Poradźcie, bo już nie wiem...

Gość kto pyta ten bladzi
ale tu zadnych fot nie ma!

Kurcze, nie chce wejśc bezpośredni link, trzeba wejść w akcesoria i wybrać penisy - bez wibracji, chodzi mi o ten pierwszy: Żelowy penis FINISHkod: 407 Cena brutto: 29.90 zł Żelowy penis, miękki i delikatny. Długość: 19 cm. Średnica: ok. 3,5 cm

Gość kto pyta ten bladzi
a czemu bez wibracji chcecie? Toz wibracje to sama kwintesencja uzywania wibratora. 3.5 cm...bardzo cienki:)

Gość kto pyta ten bladzi
ja mam z kategorii realistyczne w tym sklepie co podajesz...z takiego miekkiego plastiku, aczkolwiek wolalabym zelowy...plastik troche jednka twardawy jest:) Ja osobiscie lubie wibracje, o wiele latwiej dojsc do orgazmu wtedy, dodatkowo latwo mozesz sobie lechtcazke stymulowac..2 minutki i orgazm murowany:)

No to muszę przejrzeć te żelowe, hmm... a co sądzisz o tych z masy perłowej - kategoria perłowe :) Hmm... też będą twardawe czy ta masa perłowa to jakaś taka troche delikatniejsza? Sorka, że zadaję tak tendencyjne pytania ale niestety zero wiedzy na ten temat :o

Gość kto pyta ten bladzi
generalnie jak chcesz dildo twarde jak skala - to wybierz winylowe, ja bym nie polecala jednak, pewnie latwo o podraznienia i tym podobne przy czestszym stosowaniu:)Jesli wolisz miekki i gietki - to żelowy. Zalezy Twoj wybor od tego ile kasy chcesz przyznaczyc, jesli mozesz wiecej, to ja bym wybrala z wibracjami, ale jaki...trudno mi powiedziec, mysle ze albo z tych realitycznych albo żelowych. Ale ja nie jestem ekspertem bo sama mam jeden, ciagle ten sam:)

nie radze wieszego od partnera penisa bo pochwa sie rociagnie i partnera penis bedzie za maly

pewnie dlatego moje Kochanie kategorycznie zaznaczyło, że ma być zdecydowanie mniejszy :o

Gość kto pyta ten bladzi
eee, mniejszy to tez nie dobrze, nie poczujesz go nawet dobrze:o, mija sie z celem kupowanie w takim razie. Zgadzam sie wiekszy w zadnym wypadku nie, ale ja mam np. taki jak penis mojego chlopaka, dokladnie prawie jak odlew:) Takiego powinnas poszukac.

a twardego nie chcemy... W koncu moja pipcia jest delikatna :D Dzięki, chyba wybiorę cś z tych żelowych :) Jak jest na forum jeszcze ktoś kto się zna to chętnie usłysze opinie :)

Lepiej mniejszy bo mój męzczyzna chce się pobawić na dwa baty :D I wtedy wibratorek wylądowałby w pupci z racji tego, że byłby mniejszy. A takich specjalnych do pupci nie chcę, bo haha nigdy nie wiadomo czy mi się nie spodoba i nie pobawię się sama :D

zdecydowanie zelowy z wibratorem a jezeli tej samej wielkosci to fajnie,byle nie za duzy bo jak wiesz najwieksza przyjmnosc jest podczas wprowadzania penisa i rozciagania wejscia

Dzięki Jurek, na pewno będzie żelowy :D Tylko szczerze mówiąc zastanawiam się czy kupić przez internet tak bez możliwości pomacania? :D Czy nie lepiej jechać do jakiegoś sex-shopu, hmm... tylko czy tam można dotknąć najpierw takiego penisa? :o Bo pojęcia nie mam... W sumie towar pomacany uważa się za zakupiony :D