Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłonorcia

ładny chłopak, nieładna dziewczyna

Polecane posty

Gość hłonorcia

widzicie to wsród znajomych???? jeśli tak to co sądzicie o takim przypadku??

Gość monicka bez nicka
ja tak miałam kiedyś gdy jeszcze byłam młoda ale nie najpiękniejsza miałam cudnego chłopaka, poprostu był bardzo przystojny byłam starsza od niego i rozumiałam go pozwalałam mu się wyżalic wygadac miał we mnie oparcie, był jednak troche nieśmiały, widziałam jak patrzy na młodsze laski ale wiedziałam że nie ma odwagi do nich podejśc ciągle widziałam wzrok tych panienek jak patrzą i rozbierają go oczami a on był najzwyklejszym najnormalniejszym facetem jakiego spotkałam z własnej woli zakończyłam tą znajomośc bo stwierdziłam że nie zasługuje na niego jest dla mnie za ładny widziałam jak jemu zależy na mnie ale ja nie potrafiłam postąpic inaczej chciałam aby miał kobiete piękniejszą i młodszą od siebie , na swoim poziomie a nie taką zwykłą dziewuche jak ja może i wykształconą ale bez wiekszej urody wyjechałam do innego miasta , zerwałam wszelkie kontakty minęło 5 lat a ja niepotrafie zapomniec o nim wciąż go kocham................................... nie żałuje swojej decyzji ale obawiam się że już na zawsze zostane sama bo żyje tylko dla niego chociaż teraz już bez niego ............ mam prace , skończyłam studia mam własne mieszkanie ale brakuje w nim kogoś nauczyłam się zyc sama nie potrafie kogoś pokochac bo wiem ze zranie innych ten kto to napisał:''...kto raz pokochał , kochac więcej nie umie ...." miał racje !!!!!! nie umie już kochac moja miłośc wypaliła się w momencie odejscia od ciebie

Nie ma brzydkich kobiet ;) Niektóre są poprostu zaniedbane... A w miłości każda kobieta rozkwita i jest najpiękniejsza dla swojego mężczyzny! Amen! :D

Gość wariatka co sie zwie agatka
prosze mi tutaj niemówic że nie ma brzydkich kobiet bo to nieprawda są kobiety pozbawione urody lecz mające urok osobisty wypływający z ich wnętrza to ciepło, miłośc , a przedewszystkim niesamozachwyt sprawiają że są silniejsze i potrafią bardziej cieszyc się życiem potrafią kochac faceta bo potrafią docenic miłośc która je spotkała znam setki nieładnych dziewczyn które dużo w życiu osiągnęły, bo za główny cel stawiały sobie zdobycie wiedzy wykszałcenia, chciały byc kimnś a nie tylko czymś co przechodzi z rąk jednego faceta do drugiego znam kobiety które pomimo tego że nie są ładne zachwycają swoją osobowością, ,orientują się w każdym temacie można się z nimi dogadac bo znają życie i nie patrzą na nie przez różowe okulary a gdy je coś boli nie zasłaniają twarzy tipsami Uroda nie zależy od nas lecz jest tylko dodatkiem do naszej osobowości

Gość hłonoratka
fakt faktem ale setki tutaj jest wypowiedzi typu mam ładną dziewczyne ale ma za grube uda czy powinienem z nią zerwac???? pytanie jednej laski do chłopaka: -kochanie dlaczego ze mną jestes? -jak to dlaczego dlatego bo jesteś ładna to mówi samo za siebie

Gość hłonoratka
spójrzcie na Kayah ,Steczkowską , Jusis nie są ładne wręcz brzydkie ale nie przeczcie że nie mają w sobie czegoś pięknego dbają o siebie, akceptują siebie widac na ich twarzach uśmiech nie są pępkiem świata spójrzcie teraz na Dode Mandaryne??? co one reprezentują?????????????????? bo oprócz wielgachnych cyców którymi wymachują na scenie to raczej pustke w głowie za pare lat uroda przeminie, cyce zwiędną a pustka pozostanie

Gość uważam że mandaryna nie
ma takiego sianka w głowie jak doda. Widziałam wywiady z nią , i jej podejście do życia jest podejściem zwykłej babki z problemami, z dwójką dzieci, po rozwodzie. A doda? Jestem piękna, mądra, bla bla, pusto w głowie. Moniko, a może warto byłoby go odnaleść, może on też o Tobie myśli? Jeśli byłaś jego pierwszą miłością, to może nie wszystko stracone?

Gość jest bardzo wiele dziewczyn
które same ładne mają chłopaków nie pierwszej piękności. Polscy mężczyźni są za bardzo zaniedbani, moim zdaniem. Wyblakli i bez inicjatywy. Świetni kumple, ale nic ponadto.

Po pierwsze musicie odpowiedzieć sobie na pytanie czym jest piękno. Bo dla mnie piękno wypływa właśnie z wnętrza :) A zewnętrzna powłoka - cóż...dla różnych ludzi, różne rzeczy się podobają, są gusta i guściki ;)

Gość koszyczek
tup tup tup ..podobno nie ma ładnych kobiet sa tylko dobrze umalowane:p według mnie jakie to ma znaczenie czy ktos ładny czy nie wazne zeby był fajny miły i zeby mozna było z nim pogadac zawsze i czuc sie w jego towarzystwie dobrze .. widocznie takie pary jak w tytule kieruja sie nie tylko wygladem zewnetrznym :)

Koszyczek - chyba nie do końca tak jest :) Jakiś wpływ na nas ma przecież biologia, to że ktoś się nam podoba to nie tylko ślepy los. A makijaż powinien tylko podkreślać urodę :) Ja np. nie uważam się za specjalnie ładną (ale brzydka też nie jestem, ot norma...), a ktoś mi niedawno powiedział, że jestem piękna (z kontekstu wiem, że to było szczere). A co do pierwszego członu tematu, dużo bardziej wole mężczyzn ciekawych niż tylko ładnych :P

Gość koszyczek
chochliczek .....ale to straszna prawda ze faceci wymagaja od kobiet zeby były zawsze piekne pachnace usmiechniete a pytanie czy daja nam to samo ?????

Gość koszyczek
tup tup tup...to o tych umalowanych to był zart....:) wedlug mnie okreslenie czy ktos jest piekny czy nie to strasznie indywidualana sprawa kazdy lubi co innego... uroda to cos nie tylko zewnetrznego..czasem na pierwszy rzut okawydaje sie dziewczyna idelana piekna a po kilka slowach juz wydaje sie mniej ładna tak samo jest z mezczyznami....

Gość żona męża gnoja
ja mam brzydkiego męza i co niedośc że brzydki to jeszcze gnój

Gość to męczące
ja generalnie jestem uważana za fajną laskę i za kazdym razem jak jestem z facetem on albo zamknąłby mnie w klatce ale przeżywa boże co aka panna we mnie widzi dla mnie bzdura

Gość koszyczek
tup tup tup ..ja miałam kiedys brzydkiego wedlug innych faceta i mowili mi co w nim widzisz pasujecie jak piesc do nosa ale widac cos w nim widziałam ....jego wnetrze:)

Gość hłonorcia
dlaczego ładny zadaje się z nieładną: 1.stac go na lepszą ale jest zbyt nieśmiały żeby się zdecydowac na nią 2. musi kogoś poderwac bo wszyscy jego kumple mają i tak jest trendy 3. bo ona jest bogata ma samochód i własne mieszkanie 4. jest dla niego "mamuśką" do prania mycia i sprzątanie 5.nie krzyczy na niego bo on dla niej jest bogiem i ona cieszy się że z nią jeszcze jest 6. ładny szantażuje nieładną zrobisz to o co prosze bo jesli nie to cie zostawie

Gość koszyczek
dlaczego ludzie zaraz sie w tym czegos doszukuja ???? musi byc jakas przyczyna przeciez to głupie takie myslenie jakby ten brzydki nie był na tyle dobry zeby zasługiwac na bycie z taka osoba .......

miałam rudego chłopaka Bozzze jaki on był ................ .................rany jak ze mną gadał to kolana mi się uginały a jakie miał dlonie.............................. .....................matko jakie on miał dłonie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale wszystkie koleżanki śmiały się z niego że jest brzydki miałam też super przystojnego chłopaka wszystkie koleżanki mi go zazdrościły gdy był z kolegami to uważał się za macho a gdy zostawaliśmy sami nie mieliśmy o czym gadac pustak z niego był niesamowity

Ja mam \"brzydkiego\" kumpla, który nigdy nie miał dziewczyny bo wszystkie dawały mu kosza z powodu wyglądu. Ale to wspaniały i wrażliwy facet i wreszcie poznał taką która go pokochała i są teraz naprawde szczęśliwi :) Oboje należą do grona moich znajomych i jakoś nikomu w naszym towarzystwie nie przeszkadza ich różnica w wyglądzie :) Jeśli kogoś kochasz to kochasz patrzeć na tą osobę!! :D

Gość brzydusia
ja zawsze zyłam w cieniu swojej przyjaciółki i jak tu nie mówic że faceci nie zwracają uwage na urode

Gość koszyczek
mam kolezanke ktora sama o sobie mowi jestem piekna ...ja tam piekna co prawda nie widze tam piekna ale widac ona twierdzi inaczej a ldaczego bo rodzicie mowili jej to od zawsze a ja twierdze ze jak tarafi na faceta co nie bedzie sie obwiał jej tatusia i powie jej to w oczy dziewczyna przezyje szok ...teraz uwaza sie za piekna nawet rozmowa sie nie bedzie trudziała bo jak facet chce z nia porozmaiwiac to sam musi wykazac inicjatywy na tyle zeby wydusic z niej cos wiecej niz ..tak ...ach ...owszem..itd..

Bo ja jestem optymistką na całego, dodam, że zakochaną optymistką :D Tak, już wspominałam, że są gusta i guściki ;) I sytuacje bywają różne...

Gość koszyczek
owszem zwracaja uwage faceci na urode ale jak to dlugo potrwa no chyba ze facet pusty to i ozeni sie z taka co ma tylko urode do zaoferowania ......:o

Gość brzydki facet
tak tak niby nikomu uroda nie przeszkadza wszystko jest cacy cacy ale w rzeczywistości mylicie się moje drogie wyśmiewacie się z gorszych i brzydszych dajecie się pierwszemu przystojniejszemu dowód: która z was straciła cnote z własnym męzem w dniu ślubu?

Gość hłonorcia
no właśnie która przyznac się

Gość hłonorcia
a czy nieładne panie podniecają panów?? jesli tak to czym bo urodą raczej nie prosze o wypowiedzi płci męskiej!!