Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHYBA NIE JA

NIE PRZEPADAM ZA SEKSEM ...

Polecane posty

Gość CHYBA NIE JA

szczerze mowiac to nawet go nie lubie... zdecyudowanie wole pieszczoty palcami... a wpuszczam go tam tylko po to zeby mogl skonczyc. ni epodnieca mnie zykly seks... czy to normalne...kiedys lubilam sie kochac, ale przestalo mnie to zadowalac...

Gość CHYBA NIE JA
A ZAUWAZYLKAM TO JAK ZACZELAM 2 LATA TEMU BRAC TABLETKI - DIANE - NIE BIORE JUZ 6 MIEISECY ALE OCHOTA NA NORMALNY STOSUNEK NIE POWROCILA.... JAK SOBIE Z TYM PORADZIC?

Gość baci
hmm musisz sprobowac z innym partnerem skok w bok(oczywiscie nie namawiam twja wola) tylko doradzam. tez tak mialam przez jakis czas ze bylam tym znudzona ochota mi nie przychodzila, nawt ciezko bylo zebym byla wilgotna, jestem z moim facetem 3 lata oczywiscie o niczym mu nie mowilam zeby go nie straszycalbo smucic, bo kocham go ponadzycie jakis czas temu poznalam kogos i cos miedzy nami zaiskrzylo, po jakims czsie doszlo do stosunku(jakos samo sie stalo)skonczylam ta znajomosc bardzo szybko bo zalezy mi na moim zwiazku i teraz w lozku jest niesamowice bo dostrzegam to co moglam stracic oczywiscie jest takze wiele urozmaicen jesli nudzi cie sex przedewszystkim atmosfera muzyka jakis alkohol probuj wszystkiego:) to jest po to by sie tym cieszyc powodzenia:)

Gość CHYBA NIE JA
ZDRADA odpada, zareczylismy sie i nie chce tego posuc... chcialabym zalatwic to w inny sposob moze znacie jakies specyfiki, np, tabletki za zwiekszenie ochoty na seks i spotegowanie podnicenia.... pomozcie

Gość cazz
ja mam to samo ale robie jak facet zamykam oczy i wyobraznia sie budzi do zycia ;_)