Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisi1111

MATKI POLKI W WIELKIEJ BRYTANII

Polecane posty

Gość bu ha ha
a to dobre moze idz do lekarza bo masz napady goraca i zmiany nastrojow to ze masz malo wspolnego z żygami :D nie zwalnia cie z obowiazku znania ortog no chyba ze ty jak i Edyta Gorniak po paru latach na obczyznie jezyka zapomnialas

Gość a ja mowie nieeeeeeeeeeee
ona tam nie jest pare lat ona tam jest wiecznosc-to stara wyga starsza nawet od gorniakowej mogłaby byc niemalze jej matka

ona nie może napisac ż bo nie stac jej na polską klawiature

Gość bu ha ha
sie usmialam od rana to ze jej nie stac to moze i fakt ale jakby bida miala tyle opcji do wyboru na klawiaturze to by oszalala dziewczyna :D

22.12] 13:12 anibas82 (anibas@poczta.onet.pl) Hej diewczynki a wiecie ze mojej Niuni pepek sie jeszcze nie zagoil?! masakra! ma juz ponad 2 miesiace a pepek w srodku jest jeszcze nie zagojony i jak sie kapiemy to musimy uwazac zeby nie moczyc go za bardzo! Pielegniarka juz nawet jakims srebnym "mazakiem" pomalowala i niby to mialo pomoc ale dalej nic! a my juz bysmy chcialy sie pozadnie wypluskac w wannie czy ktoras miala cos podobnego albo chociaz slyszala? co mamy robic? jestem przerazona tym wpisem kobieto idz do lekarza DOBREGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie to srajny brak odpowiedzialnosci patrzec na nie zagojony pepek 2 miesiace to jakis horror a ta połozna nie powinna sie nazywac połozna skoro nie wysłała cie jeszcze do lekarza

a reszta kolezanek zamiast powiedziec jej ze to zagraza zyciu i zdrowiu dziecka pisze jej o pierozkach ja pierdziele ale swiadomosc tej emigracji mizerna tylko kasa kasa kasa oj ludzie!!!!

hihihi ale macie ubaw dzisiaj rano a to prawda, gdybym miala polska klawiature to dopiero by mi sie pomieszalo... no coz, tak to jest jak sie wlada biegle 5ma jezykami, kochane. I nie mysle zeby to byl obowiazek miec dobra ortografie. A do menopauzy jeszcze mi daleko :) Zajscie w ciaze zawsze jest cudem najwspanialszym niezaleznie od wieku moje drogie. No ale tego chyba zrozumiec nie bedziecie mogly, bezdzietne i smarkule

bezdzietne? hahahahha babciu co ty mozesz wiedziec o mnie 5 jezykami władasz ? a czemu nie 15? :D:D:D:D:D ja mam sledzia na łancuchu wiesz

Zajscie w ciaze zawsze jest cudem najwspanialszym niezaleznie od wieku niewatpliwie ale w twoim przypadku to cud niebywały drugi raz sie juz nie zdarzy bo juz nbie zdazysz babciu E

Gość bu ha ha
masz 5 jezykow a to dobre a maz zadowolony? pewnie fajnie nimi omiatasz poliglotko od siedmiu bolesci NO SKARB POPROSTU madra wyksztalcona wyjatkowo obdarzona przez nature no no no pozazdroscic A co do porad o pierozkach karpiach i makielkach-nie od dzis wiadomo ze g***** mozna sie tu dowiedziec

o nie mow tak one najczesciej udzielaja sobie rad dotryczacych zasiłkow p[oczytaj kilka stron a bedziesz zdziwiona maja to w jednym palcu i dlatego tam siedza bo w polsce uczciwa poraca nie potrafia zarobic a tam ida pozebrac napisza zebracze pismo i kaska wpada HAHAHAHA a co do babci E to masz racja ona jest "NAJ" "młoda" "Madra"...."..."."...." wszytsko w w cudzysłowiu

Gość bu ha ha
dajmy spokoj emeryci powinni odpoczywac w spokoju uczac sie 6-tego jezyka wiedzy na starosc nigdy dosc :D

A do menopauzy jeszcze mi daleko ---napisała babcia E chciałabys aby to była prawda co??????????????????

Gość bu ha ha
inteligentnych nad wyraz analfabetek poliglotek szukam(y) co by sie dowiedziec kilku rzeczy po polsku rusku mandarynsku lacinie etc.

w ogóle !!!!!!!!!jak juz polskiego nie znasz bo straszne błedy robisz czego tu szukam ? ja niczego jesli tak zansz te pozostałe 4 jezyki jak polski to zaden wyczyn "Poliglotko"! :D:D:D:D

taaak, no wlasnie jak zgadlas ze ucze sie jeszcze jednego? Nigdy nie jest za pozno na edukacje, to moja rada dla was. Widac mama albo babcia wam duzo czasu nie poswiecala bo wyroslyscie na piekne gowniary

analfabetka poliglotka ----:D:D:D:D:dobre!

z porownaniem z toba to nawet znajomosc kilku slowek w innym jezyku to wielki wyczyn. a przystaje przy moim, pisze sie wogole.

Nigdy nie jest za pozno na edukacje--jasne sa nawet uniwersytety trzeciego wieku i tam z pewnoscia uczeszczac powinnas wszsytkie te jezyki umiesz tak "dobrze' jak polski?

a przystaje przy moim, pisze sie wogole. a wiesz co oznacza zwrot "w ogóle' wiesz co po polsku oznacza termin "ogól"

to sie ma rozumiec ale ty nie rozumiesz

Gość bu ha ha
to kto ile uwagi mi poswiecal to nie twoj interes to po pierwsze nie jestes pierwsza madra i smiac mi sie chce bo przyjezdzaja tu tacy wlasnie wyksztalceni poligloci po studiach o kierunku Krzak to po drugie a po trzecie wkurza mnie madrowanie sie na tematy o ktorych nie masz pojecia po co wypisujesz bzdury? dowiedz sie w pierwszej kolejnosci co gdzie i jak a pozniej dawaj zlote rady Zal mi Polakow na obczyznie az sie lezka w oku kreci................

Gość bu ha ha
ona nie wie bo zna piec jezykow wykluczajac polski :D to chyba zoastalo ustalone?

oj a ty wlasnie wiesz co gdzie i kiedy tak? i jakie masz prawo oceniac innych bez zadnej o nich wiedzy? Nawet nie masz przyzwoitosci pisac pod czarnym nickiem, nawet to i dobrze po tobie juz jutro sladu nie bedzie... taki los gowna, latwo splywa

w bród, w czas (= w porę, na czas), w oczy, w ogóle, w okamgnieniu, w przeddzień, w przód (= do przodu), w dwójnasób, w poprzek, w prawo, w koło (= w kółko); nadal twierdzisz ze znasz polski? nie znasz babciu choc sama sie nazywasz Polka

Gość bu ha ha
ciesz sie ze po tobie zostanie slad na topicu gdzie mozesz wykazac sie wiedza i udzielac porad w kilku jezykach robisz w zyciu cos jeszcze innego oprocz aktywnego udzielania sie na forum? czy stukanie w klawiature to twoj sposob na mala ucieczke od rzeczywistosci? gratuluje ze chcesz zostawic tu czastke siebie dla pokolen kiedys wyniosa cie na piedestaly niewatpie ze bedziesz slawna i niczym nie roznisz sie od pomaranczy wyzywajac ludzi od gowna ludzie nieprzecietni nie uzywaja potocznego jezyka ja np moge nazwac cie "guanem" co lepiej brzmi i nie trzeba ó szukac...............

hhahahahah po nas nic tu nie zostanie 😭 po babci za to tak ---wpis w jezyku polskim "innym" hahah

Gość bu ha ha
nie mam czarnego nicka bo nie bawie sie w zadawnie pytan ludziom bez kompetencji w sprawach dotyczacych zycia i zdrowia dzieci ide poprostu do lekarza............... a tu przychodze sie posmac z (nie)wiedzy takich jak ty