Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisi1111

MATKI POLKI W WIELKIEJ BRYTANII

Polecane posty

Gość a ja mowie nieeeeeeeeeeee
..".i jakie masz prawo oceniac innych bez zadnej o nich wiedzy?" ... ..".taki los gowna, latwo splywa" ........ jakie to typowe ,jakie iscie angielskie hahhaha stara baba a w takie dziecinne igraszki słowne sie wdaje czyz to nie zbyt kolokwialne jak na kogos tak 'swiatłego' w twoim wieku starsza kobieto?

Gość bu ha ha
idz spac kobieto bo argumenty ci sie koncza a ja wole przez okno popatrzec niz sie z ciebie nabijac bo nawt smieszna nie jestes tylko tragiczna dbaj o to zeby sie bliscy szybko toba nie znudzili pozdrawiam serdecznie milej nauki suachilli( ale to tylko ty wiesz jaka jest poprawna pisownia :D)

ja tu lubie czytac jak sie przechwalaja ktora lepsza ,madzrejsza ,ktora lepiej wie wiecej ma , ktora to zna lepeij jezyk i tamtejsze obyczaje ,która bardziej 'angielska" a mniej 'polska" ale jak sie komus tu pepek nie goi i moze to byc niebezpieczne to nikt nie podpowie dziewczynie aby poszła do speca moze taka maja swiadomosc i nie wiedza ze to na serio jest cos nie teges z tym pepkiem moze jakby z powodu nie gojacego sie peka była jakas opłata to by jej powiedzuiały gdzie sie ma po zapomoge udac załosne czasem sa tutejsze wpisy ale czesto usmiac sie tu mozna po pachy

i faktycznie najlepszym podsumowaniem tutejszych rozmów moze byc nick typu"bu ha ha' mowi sam za siebie

Gość czesc dziewczyny
czy wasze pociechy w wieku 4m-cy podnosza sie na przedramionach i prewracaja z brzuszka na plecy? moja mala tego nie robi i bardzo nie lubi lezec na brzuszku za to chcialaby siadac lapie sie wszystkiego zeby tylko sie podciagnac (lacznie z moja resztaka wlosow ) jak to jest u was korzystam z wiedzy ksiazkowej i tam napisano ze dzidzia powinna umiec takie rzeczy Pomozcie bo sie martwie dzieki kochane

no wlasnie, usmialam sie po pachy, nie ma to jak zlot tepych pomaranczy! co, juz splywacie? czyzby ktos juz wode sposcil?

Gość bu ha ha
nic dodac nic ujac :D nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi :) pozdrawiam

sposci? masz na mysli "spusci" przez "Ó" no pani poliglotko ! masz polski w "jednym palcu " mozesz juz mowic ze znasz 4 jezyki bo polskiego nie znasz

hehe, no musze jakos was tu jakos tzymac, bo w tym moim smutnym marnym zyciu rozrywki mi brak... no i gdzie tam piekna, przeciez stara juz jestem to co sie bede o wyglad przejmowac

a wiesz jak mi przykro ze polskiego nie znam? oj bardzo bardzo, az sie poplacze

Gość wogole
trzymaj sie stara brzydka kobieto puscic juz nawet sie nie mozesz bo nawet jakbys chciała to nikt cie nie zechce no chyba ze za to zapłacisz :D

ooooo, ale kultura sie pokazala. Juz nic innym nie mozecie prowokowac? oj oj

Gość wogole
Juz nic innym nie mozecie prowokowac??????? JUz niczym innym......jak juz "POLIGLOTKA"-idiotKa skoncz wasc, wstydu oszczedz

Gość wogole
jak ty tak zansz angielski jak polski to ładny maja tam z ciebie ubaw

a kto sie wstydzi, ty? naprawde, juz nic inteligentego nie mozesz powiedziec :( takie rozczarowanie

Rany...chciałam się przyłączyć do tego topiku, ale chyba sobie odpuszczę :( Szkoda.

no nie, angielski znam o wiele lepiej, to ma sie rozumiec!!! ciesze sie ze ty tez masz rozrywke :D:D:D

Gość wogole
skoro tak idz na angielskie forum błyszcec czemu tkwisz w tym "polskim"bagnie?

Gość wogole
w dodatku Pod Tytułem MATKI POLKI W WIELKIEJ BRYTANII nie parzy cie ???

a co ma mnie parzyc? no ale ja przeciez tutaj sobie blyszce (od blyszcec)

Gość wogole
nic widze ze ty faktycznie nie rozumiesz skoro nie rozumiesz polskiego jezyka pisanego i sama nie umiesz sie nim posługiwac to co robisz tu?

Alez, uwiez mi, to ty nie rozumiesz :) moja autoironia marnuje sie na tobie .... Co tu robie? na pewno pozyteczniejsze rzeczy niz ty :)

Gość wogole
w dodatku Pod Tytułem MATKI POLKI W WIELKIEJ BRYTANII nie parzy cie ??? widze ze do ciebie trzeba pisac duzymi literami NIE PARZY CIE TEN TUTUŁ W TWą ANGIELSKA OSOBOWOSC I POGARDE DO WSZYSTKIEGO CO POLSKIE WŁACZAJAC W TO POLSKI JEZYK? Napisz czy teraz zrozumiałas

alez czy mozna miec angielska osobowosc? Mysle ze osobowosc nie ma nic do rzeczy z narodowoscia. nie mam pogardy do wszystkiego co polskie, uwiez mi. tylko do takiego zachowania jak twoje

no i koniec naszej pogaduszki - ide do domciu a tobie zycze dobrego popoludnia

jedne szczere zyczenia dla pomarańczowej a tak jej w pięty poszło! Mamo E ja osoboście nie wdawałabym się w rozmowę z kimś tak żałosnym i pogrążonym w swojej zazdrości i bezradności jak pomarańczowa. Proponuje kochane kobitki nie reagowac na jej zaczepki niech lepiej pogada z kims kompetentnym bo z nami nieodpowiedzialnymi matkami nie ma o czym (odezwała się MATKA POLKA)

Gość telegraf z londynu
dziewczyny, niby od dawna jesteście w kafeterii a nie znacie podstawowego prawa - pomarańczowych i zazdrosne kurwiszonki się ignoruje. - londyńczyk :)