Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwik

pomózcie z wyborem wózka

Polecane posty

Gość iwik

Mam termin na początek czerwca i ciągle zastanawiam się jaki wózek wybrać. Czy niezbędna jest gondola, czy może spacerówka rozkładana na płasko?Jakie firmy polecacie a jakie nie.

Ja rodziłam w czerwcu i wg mnie najlepiej się sprawdza rozkładana spacerówka , taki uniwersal, nawet bez nosidła. Gondole teraz robią takie małe, że do zimy wyrośnie a szkoda grzać go w lecie, bo to nieprzewiewne.

Gość młoda_mama
stanowczo odradzam wózek POLAK KID niby wygląda ciekawie jest dosyć duży ale to rtaki złom ze ja swój w ciągu 3 miesięcy uzywania oddawałam 3 razy do reklamacji. A co do rozkładanej spacerów to sie zgadzam ja gondoli używałam tylko miesiąc a rodziłam w kwietniu potem dzicko miało troche ciasno i gorąco.

Gość iwik
dzięki za opinie, może jeszcze ktoś doświadczony mi pomoże?

Polecam także rozkładaną płasko spacerówkę, można np. wybrać taką do której wkładana jest gondolka z uszami, a potem, gdy już nie jest potrzebna przekształca się ją w śpiworek na zimę. Hauck tak ma. Jeśli możesz pozwolić sobie na większy wydatek, przyjżyj się spacerówkom Emmaljunga. Są rewelacyjne i warte ceny. Jeśli dużo jeździsz samochodem, a wózek będzie Ci służył głównie w mieście zastanów się nad systemem wózek składany w parasolkę + kompatybilny fotelik samochodowy. Gondolę śmiało możesz Sobie darować... Wózki to moje hobby ;)

zwróccie tylko uwage ze gondola jest dla plecków noworodka najlepsza! Te spacerówki chociaż rozkładane na płasko to nie to samo.

Ja mam deltima fokusa i nie narzekam.Narazie dzidzia jeździ w gondoli i jeszcze trochę pojeździ ( ma dużo miejsca).A na jesień przesiądziemy się na spacerówkę. Wózek się fajnie składa, można koła odczepiać. Cena też nie najwyższa około 900 złotych.

Ja jestem ograniczona cenowo, dlatego zastanawiam się nad tym: http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=4&products_id=95 albo http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=4&products_id=17 albo http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=355 i może http://www.gagu.pl/1,170,3797,spacerówki,AnmarWózek_spacerowo-głęboki.html Moja sąsiadka ma wózek firmy TAKO i bardzo narzeka, bo jest ciężki i ciężko jeździ. 🌼

Gość babcia ewa.
Wpisz w wyszukiwarce wózki dziecięce,jest mnóstwo sklepów internetowych .Za 900-1000 zł kupisz na pewno lepszy wózek. Zerknij też na allegro i zobacz ceny.W przypadku wózka lepiej dołozyć pare złotych ,niz później żałować.Nie kupuj polskich wózków .Pozdrawiam.

Przyłączam się do opinii, żeby trochę dołożyć i mieć lepszy wózek, z którego będzie się zadowolonym. Teraz żałuję, że sama tak nie zrobiłam, bo skończyło się tym, iż już teraz kupowałam nowy wózek (głęboko-spacerowym jeździłam 9,5 m-ca). Ostatnio widziałam na allegro dużo wózków używanych w dobrym stanie i markowych firm typu 3 w 1 (gondola, spacerówka+kołyska samochodowa z możliwością montażu na stelaż). Jakiś czas temu taki typ wózka firmy Implast widziałam za 800zł :)

Gondole będziesz bardzo rzadko używała, a spacerówka wystarcza Ci na dłużej. Na Twoim miejscu bym się nie wahała ani chwili. Najlepsza moim zdaniem jest spacerówka GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.