Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska mary

Dziewczyny,co nosicie w torebce?

Polecane posty

Gość jolcia6030
zapomnialam jeszcze zawsze mam przy sobie pomadke ochronna

Gość Izabelle15
błyszczyki. tusz do rzęs, telefon kom. , klucze, odtwarzacz mp3....o dziwo miesci sie wszystko w małej torebce :D

Gość Emilia S
Ojejku, ale teraz do dziewczyn które pisały co noszą, czy coś się zmieniło?? Może coś ubyło z torebki, albo coś dołożyłyście?? U mnie zawsze znajdzieciecie: chusteczki higieniczne komórkę piórnik kalendarz błyszczyk perfumy malutkie lustereczko grzebień dokumenty portfel wkładki hig książke którą obecnie czytam kawę 3w1 a w lato butelkę małego napoju - przeważnie wody Normalnie jak ja to mieszczę??:)

Gość Emilia S
zapomniałabym: okulary przeciwsłoneczne i korekcyjne, papierosy i zapalniczkę Boszzz dobrze że mam w miarę duża torebke, ale format A4 sie nie mieści

Gość ja nosze nastepujace rzeczy
portfel klucze podpaske bilet okulary do dali jestem krtokowidzem ostatnio plastry opatrunkowe dokumenty typu dowod legitymacja studencka dlugopisy dwa reklamowka jak chodze do szkoly to oczywiscie jeszcze jakis zeszyt

Gość PikantneusteczkA
Notes Portfel Klucze Lusterko Chusteczki Błyszczyk - ostatnio Oligo25 (rewela) Aspiryna

a mnie ciekawi jedna rzecz, jak nosicie w torebce kosmetyczke z calym mozliwym wyposażeniem, to jak malujecie sie przed wyjsciem z domu to ja za kazdym razem musicie wyciagac?? bo ja kosmetyki trzymam w lazience i nie lubie jak ide sie malowac a tam czegos nie ma, bo moze byc w torebce... Aktualnie mam w torebce: kalendarz długopis chusteczki higieniczne (zawsze) 1 tampona chusteczki nawilzone pendrive\'a dyktafon tel komórkowy dokumenty portfel gumy do żucia wazeline do ust lizaka (jakbym spotkała jakies urocze dziecko) Taki standard, jak trzeba to mieszcze sie bez problemu w mini torebce, bo im wieksza tym mam wiekszy bałagan i nic nie moge znalezc, np kluczy do samochodu :)

- chusteczki nawilżające - 4 pomadki ochronne - błyszczyk - lusterko - klucze - papierosy - rękawiczki - okulary do czytania - okulary przeciwsłoneczne - tabletki ACC na kaszel - długopisy - ołówek - komórka - portfel - zeszyt - bilety (zużyte i dobre) - chusteczki higieniczne - bilety do kina - góra karteczek - perfumy - list do wysłania (już 2 tygocnie go wysyłam :p) - bilet do ZOO Nie wiedziałam, że tak dużo tego;)...

ja nosze w torebce: portfel papierosy zapałki grzebień klucze pudełeczko witamin chusteczki gumy dropsy miętowe czasami długopis i zapisane karteczki gumka kilka tamponów komórka lusteszminka perfum lub dezodorant

Gość ojojoj oj
a myślałam, że moja torebka to jaskinia skarbów, dół bez dna, ale wy też sporo nosicie, a w mojej to różnie bywa, zwykle bałagan, stałe elementy to: - portfel - do niedawna legitymacja studencka - łezka mi się kręci w oku - fajki - ze 4 błyszczyki, zawsze giną w czeluściach mijej torby - zapalniczka - chusteczki - lusterko - grzebień - dlugopisy - komórka - inne w zależności od potrzeb - różne śmieci, typu rachunki

Gość mila833
-ok 4 szminek ochronnych -blyszczy -puder w kamieniu z lusterkiem -parasolke -lyzeczka do jogurtu -witaminy -tabletki przeciw bolowe i innych mnostwo lekow -telefon -klucze -tampony -wkladki higieniczne -chusteczki higieniczne -chusteczki do higieny intymnej -pilniczek do poznokci -portfel -gumy do zucia -grzebien -dlugopis -okulary korekcyjne i przeciw sloneczne -zapasowa baterie do telefonu -rachunki i inne dokumenty -perfumy -krem do rak -kanapki w plastikowym pudelku do pracy -mnostwo luzem drobnych i jeszcze pewnie cos by sie znalazlo, a dopiero wczoraj robilam tam porzadek.....hehehehe

Gość johankaa2
No to ładnie.Musicie miec w zwiazku z tym strasznie duze torebki...U mnie na szczescie jest w nich troszke mniej- telefon,chusteczki cleanica do higieny intymnej,puder i tusz do rzes-to z kosmetyków.

Gość uciemiężona.kjdggfgf
Teraz ja: kosmetyczka 4 paczki husteczek higienicznych klucze 2 telefony notes książka gazeta 4 długopisy karteczki zapisane i czyste szczotak portfel golarki 2 ... (!co one tu robią??) rachunki agrafki słuchawki ładowarka 2 spinki zapałki czekoladka tyle ;) :D

Gość marietta23
telefon klucze chusteczki cleanica dezodorant perfumy gumy szczotka do włosów.

-kartę ciąży ze wszystkimi wynikami -portfel duży -perfumy -antyperspirant -notes -długopis -gazeta -mp3 -chusteczki do higieny intymnej -aparat fotograficzny -2 telefony -chusteczki higieniczne -błyszczyki 2 -żel do rąk -słuchawki do telefonów -lusterko -gumy do żucia 2-3 rodzaje -odświeżacz do ust -etui z pilniczkiem, cążkami, pęseta, rodełko jak na dzień dzisiejszy to tyle.

Gość kosmetyczkoapaczka
kosmetyczka 2 telefony portfel klucze podpaski tampony zapalniczka-nie, nie pale scyzoryk wielofunkcyjny notes puder którego nie używam kilka długopisów książka/gazeta chusteczki mp3 usb ołówki czyste kartki opaska do włosów, gumka do włosów czasem perfum gumka do mazania właściwie tyle, czyli wszystko co potrzeba

Gość kosmetyczkoapaczka
no i nie wnikam jeszcze co mam w kosmetyczce ;)

Gość takaaaaaa sobieee jaaaa
portfel kosmetyki klucze tampony sluchawki perfumy krem tabletki lakier do paznokci to na tyle chyba:D

Oj, chyba łatwiej byłoby zapytać czego nie nosze w torebce - tych rzeczy będzie zdecydowanie więcej:) A tak na serio, to oczywiście to, co każda kobieta, czyli kosmetyki, portfel, parasolkę itp. Mnóstwo rzeczy jednym słowem, dlatego moja torebka musi być duża. Teraz zamierzam sobie coś w tym stylu kupić http://sklep.wukador.pl/index.php?products=product&prod_id=156

Gość wszystko i nic ......
kosmetyczka telefony chusteczki pasta do zębów szczoteczka szczotka do włosów książka zeszyt notes gazeta portfel długopisy nożyk puder tampony podpaski mgiełka do ciała klucze spinki zapałki w kosmetyczce: 3 błyszczyki,lusterko, penseta, tabletki, puder, pilniczek, tampony odżywka do rzęsklucze usb długopis patyczki do uszów plasrty kalendarz i wszystko to tacham codziennie

Gość Pusska1989
Co to za pytanie ? co kogo obchodzi kto w torebce co nosi. Nudzi ci sie to znajdz jakies zajecie. A discman dawno wyszedl z mody.

Gość bfgbraaa
tampony/wkładki gumę do żucia szczoteczkę i pastę do zębów mineralną dezodorant perfumy scyzoryk zapalniczkę portfel chusteczki nawilzane i higieniczne sudocrem krem do rąk pomadkę nivea puder matujący długopisy''

Gość lola 123
haahha npo dziewczyny ja chyba nie mam sie co tu wypowiadac , bo nosze to samo ;p

Gość The best of the rest
kalendarz-notatnik pomadka telefon guma klucze portfel długopis nic ciekawego ;p