Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzkaaaaaaaaa

Wymaz ze zmian na skórze

Polecane posty

Gość buzkaaaaaaaaa

Chciałabym sobie zrobić wymaz z pryszcza , czy ktos sie orientuje jak wygląda takie badanie , ile sie płaci i czy oni robia na jakąś konkretnią bakterię , mam trądzik i podejrzewam ze to przez hormony , ponieważ przed okresem zawsze mam straszny wysyp .... pozdrawiam

Nie wiem ile konkretnie,ale w prywatnych laboratoriach to kosztuje 40-60 zł z antybiogramem. Ja miałam wymaz z gardła na bakterie,60zł.

Mogę Ci poradzić badanie skóry, SAM pomaga dostrzec to, czego nie widać gołym okiem: tłustą lub suchą skórę,zatkane pory, odwodnienie i zniszczenia posłoneczne oraz wiele ukrytych problemów. Na podstawie badania dobierany jest indywidualny program pielęgnacyjny z doborem kosmetyków oraz po 6 tygodniach ocena jego skuteczności. Badanie obejmuje: -badanie -doradztwo -ocena stanu cery,włosów i paznokci -ponowne badanie po upływie 6 tygodni Koszt tego wszystkiego to 50zł.Pozdrawiam,i jak coś to mogę pomóc skontaktować,bo sama sobie robiłam:)czarna192@wp.pl

Gość new
musisz iść do instytutu mikrobiologii. Ten wymaz i antygram to koszt ok 60 zł. Jeśli będziesz miała bakterie to autoszczepionka kosztuje ok 200zł. A jesli chodzi o hormony to zupełnie inna sprawa i badasz krew. Najlepiej zrób obydwa badania. Tez mam problemy z cera i jestesm przed wizytami własnie u takich lekarzy:-)

Gość buzkaaaaaaaaa
Dzięki dziewczyny :) wielka buźka dla Was