Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole zieleni

ŁUPIEŻ BIAŁY

Polecane posty

Gość pole zieleni

dziś własnie stwierdziła to u mnie pani dermatolog zobaczywszy biale plamy na przedramionach. Przepisała jakąś maść do zrobienia w aptece i jakąś jeszcze do kupienia ale od razu powiedziala ze to sie ciezko leczy i nie ma co liczyc na cuda. ze moze sie odnawiać i nawet po opalaniu bywać widoczne. Czy ktos to ma albo miał \'? podzielcie sie dziewczyny radami bo jestem zalamana

Gość może pstry
?????????

Gość Urynoterapeutka
Stosować okłady z kociego moczu.

Gość pole zieleni
no właśnie że nie pstry tylko biały , inna nazwa to coś tam z liszajem. dzieki za linka ale to jest coś innego, moje plamy sa białe...

Gość pole zieleni
a tam jest coś tez o czerwonych... ale przeczytam dokładnie, z tym że wydaje mi sie ze to są jednak dwie rozne rzeczy. moze ktos wie ?

Gość Klaryskaa
Jesli to sa biale plamki na skorze to prawdopodobnie lupiez pstry i potwierdzam, ze mozna je skutecznei wyleczyc Nizoralem. Pozdrawiam!

Gość spokoloko
Łupież pstry wcale nie musi być taki straszny. Dzisiaj masz Nizoral i właściwie kilkakrotne uzycie załatwia sprawę.

Gość tamaresku
Wiadomo, że styknie Nizoral. Ja jeszcze polecam tak zapobiegawczo trochę z niego pokorzystać. Nawet jak już zniknie łupież.

Gość gruszeczka
Ja się przychylam do opinii poprzedników. To jakoś szybko działa z tego co pamiętam. Teraz co jakiś czas uzyję go i sprawa załatwiona.

Gość oleńkamalutka
Aj! Nie nawidzę tych białych plamek. Co prawda zawsze sobie z nimi Nizoral radzi ale i tak nie lubię jak wyskoczą. Może zrobię tak, jak pisaliście i będę go używała zapobiegawczo.