Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby baby babbbyyy

Czy moge byc w ciazy,3 tyg.temu odstawilam pigulki?

Polecane posty

Gość baby baby babbbyyy

Nie wiem co to jest! 3 tyg.temu odstawilam piguly i kilka dni temu kochalismy sie z mezem (stosunek przerywany)bez zabezpieczenia. Dzisiaj strasznie wymiotuje,ale czy moge byc w ciazy i czy tak szybko pojawiaja sie pierwsze objawy? W sumie fajnie jakby bylo juz Dzidzi,ale nie wiem czy jestem w ciazy czy moze chora?:(

Gość raczej nie

Gość agula32
Nie chciałabym robić ci złudnych nadziei,ale ja też tak miałam przy drugiej ciąży.Męczyło mnie dwa dni,potem był spokój bo nawet nie wiedziałam że zaciążyłam bo jakiś tam marny okresik miałam ,dopiero pod koniec następnego miesiąca zrobiłam test no wyszło pozytywnie.Ale nie bierz tego pod uwagę bo może poprostu czymś się strułaś.

Gość baby baby baaabbyyy
Naczytalam sie na forum,ze po odstawieniu tabletek mozna bardzo szybko zajsc w ciaze...Ale czy az tak szybko??? Narazie nie ruszam sie z domu,musze byc blisko WC:O

Gość raczej nie...
Szczerze to nie stosowałam nigdy pigułek,ale czytałam trochę i słuchalam od znajomych i wydaje mi się,że nie jest to możliwe,a na dodatek chciałabym przestrzec,że lepiej zabezpiecć się przez jakiś czas,bo słyszałam,że dopiero po pół roku po odstawieniu można starać się o ciąże...żeby dzidziuś był zdrowy. Może wypowie się ktoś bardziej doświadczony. Życzę najlepszego. Pozdro

Gość a mi sie wydaje
ze mozesz byc w ciazy,bo uspione jajniki szaleja,nawet czasem dochodzi do blizniaczych ciaz!!!Nie wiem czy sie zgodzicie,ale tak slyszalam od gina,,,,

Kazdy organizm jest inny. Jedne kobiety nie moga zajsc w ciaze po odstawieniu tabletek, inne zachodza odrazu. W moim przypadku tak wlasnie bylo. Na poczatku stycznia odstawilam tabletki i mialam jeszcze okres pod koniec stycznia, a dzisiaj jestem juz w 10 tyg ciąży........ I jeszcze jedna uwaga, kiedys lekarz mowil mi,ze po odstawieniu tabletek w ciagu pierwszych trzech miesiecy jest najwieksze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej!!!! Dodam,ze ja wlasnie nosze bliźniaki.... :)

Rozala! Gratuluje!!!:D Mi lekarz kazal po tabletkach zrobic 3 miesiace przerwy,potem sie starac o Dzidzi.

Gość agula32
z tą półroczną przerwą to lekka przesada.Ja zaszłam po czterech miesiącach i urodził się chłop jak dąb.Ja na twoim miejscu poczekałabym mniej więcej trzy miesiące.Choć czytałam wypowiedzi dziewczyn które zaciążyły zaraz po odstrawieniu.

Gość baby baby baaabyyy
chyba jestem struta dziewczyny jednak:( mam biegunke,silna goraczke :O Ale to byl stosunek przerywany,maz szybko uciekl;) Chociaz czasem wystarczy jedna kropelka,hihihi

no to powrotu do zdrowia!!!:) P.S.Czasem nawet \"kropelka\" a mozesz byc w ciazy,,,:D

Gość ja przez taka
kropelke jak piszecie mam teraz synka!:D I jak lepiej sie czujesz?

Gość ciakawska
dziewczyny!!! to juz moj trzeci cykl po odstawieniu pigukek!!!!kochamam sie z mezem od 21 dnia cyklu bez zabezpieczenia!!!! czy moge byc w ciazy?mialam niby jajeczkowanie ok15 dnia......ale to dopiero trzeci cykl....podobno moze wystapic dodatkowe jajeczkowanie??????????????????

odradzam szczerze zachodzenie w ciaze zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych!!! ja zaszłamw ciaze w 3 cyklu po odstawieniu tabletek,bardzos ie cieszyłam bo bardzo chcieliśmy miec dzidzie! ale moja radosć nie trwała długo,moja ciaza obumarła w 8 tygoniu a ja chodziąłam tak jeszcze nieświadomie do 12 tygonia...lekarze mówia ze to nie pzrez tabletki,ale zostawiają mała granice niedopowiedzeniaa która daje duzo do myslenia!!! wiem ze rózne sa organizmy,różne przypadki i kobiety rodzą silne zdrowe dzieci,sama mam takie kolezanki ktore bioraca tabletki zaszły w ciaze i zdrowo donisiły...ale znam tez duzo przpadków dziewczyn które po odstwieniu miały to samo co ja.....wiec żyby nie przezywac tej tragedi,zrób najpierw badania hormonalne i wszystkie podstawowe pzred ciaza i wtedy zacznij starnia...najlepiej odczekaj kilka cykli...