Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananana

wstydze sie swojego ciala...

Polecane posty

Gość nananana

lato i upaly uwielbiam...ale jetsem zmuszona je nienawidzic, bo cholernie wstydze sie rozbierac i pokazywac swoje nieidealne (delikatnie mowic) cialo. masze czasy sa okropne, bo wszedzie oromuje sie wlasnie idealne, gladkie, opalone, szczule ciala. Zyje w stresie:(

Gość gdfgfg
to weź tą dupe :o z przed komutera i zacznij ćwiczyc :o a nie sie uzalać :|

Gość nananana
jestem szczupla, wiec nie w tym tkwi problem. dzieki za uprzejma rade:-*

Gość Q-ooo kukułka
To co ci właściwie nie pasi w twoim ciałku?

Gość nananana
pieprzyki i bladosc.......:(

Gość grapka
zapraszam do solarium

Gość komedyjka
niewiele mi to pomoze, taka karnacja:( a solarium jest poza tym cholernie szkodliwe dla takich jak ja. normalnie zal mi samej siebie. jestem dosc ladna i dosc zgrabna, ale kompleksy mnie zabijaja:( kurde, to mnir normalnie ogranicza zyciowo! od 10 lat nie bylam nad jeziorem, morzem, basenem....a pamietam, ze w dziecinstwie to uwielbialam. idiotyzm, wiem.

Gość różowy cukereczek
wspulczuje, moze opalaj sie na balkonie, a jak sie opalisz, to nie bedziesz sie jurz wstydzic?

Gość zuzia lalka nieduza
Jak zrobi sie cieplej skocz z jakąś koleżanką gdzies na łake poopalać sie. Ja tak zawsze robiłam:)

Osoby posiadające bardzo dużą ilość pieprzyków i innych znamion nie powinny eksponować ich na słońce a tym bardziej opalać się w solarium, gdzie wszystko co najgorsze ze słonca tam znajduje sie dawce 10 większej jak nie lepiej... Myślę, ze powinnaś zainwestować w dobry balsam brązujący ( polecam Ci Sorayę, Lirene albo J&J ) albo samoopalacz ( super jest z Oriflame i L\'Oreala ) Na razie jest brzydka wiosna, więc masz czas na dopracowanie nakładania- każdej początkującej wychodzą smugi i plamy- myślę, ze trzeba tutaj trochę wyobrazni, cierpliwości i czasu ( najlepiej smarować się na noc - albo rano, gdy nigdzie nie wychodzisz i mozesz ubrac lużne ubrania - na noc tak samo ubierac lużna piżamkę albo koszule ) rano wstaniesz ładnie opalona:) Na stopy i dłonie używaj balsamu brązującego- są mniejsze szanse na plamy - szczególnie na zgięciach palców- oczywiscie przed posmarowaniem ( min 30 min ) nalezy nałożyć balsam nawilzajacy, a grubą wartwę balsamu nałożyć na kolana, nadgarstki, łokcie okolice kostki i boki podeszwy stopy....odczekać 15 min i to co się nie wchłoneło zetrzeć zostawiając cieniutką warstwę filmu...Myślę, ze z dnia na dzień będziesz coraz bardziej zadowolona z efektu