Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiooNiA

Yasmin.Biore Yasmin i ciagle placze..

Polecane posty

Wczesniej bralam diane 6 miesiecy, czulam ze jestem dosc nerwowa itp, ale az tak bardzo mi to nie przeszkadzalo.Teraz biore Yasmin, ciagle placze, nawet jak w telewizji leci film ( lekko wzruszajacy) ja juz rycze, no to juz przesada.Czy wy tez tak macie czy tylko ona tak na mnie dziala???

Gość Diane35
ja tez własnie biore jakies 1,5 roku diane 35 bardzo dobrze mi służy , ale lekarz ostsnio powidział ze czas najwyzszy zmienic tabsy bo one nie są traktowane jako środek antykoncepcyjny a leczniczy i zaleca sie branie go około 4 miesiący , teraz chce zmnic mi na yasmin zastanwaim sie nad tym.

Gość gggina
Ja też często płaczę;( ostatnio nawet za często...ale mam powody(mój tato jest w szpitalu w ciężkim stanie)... ale też zauważyłam że ejstem dość nerwowa, impulsywna nadpobudliwa...może to ogólne zmęczenie i rozdrażnienie? a moze jednak wina Yasmin....? denerwuję się tym iż denerwuję się bez wyraźnego powodu i często kończy się to płaczem...

ja biore pierwsz raz prosszk i własnie przepisano mi je . nie zbyt dobrze sie czuje. biore je od tygodnia codziennie boli mnie brzuch i jestem zmeczona. najbardzie dokucza mi to ze ciągle jest mi niedobrze.nie wiem czy to dobrze. mówiono mi ze organiz musi sie przyzwyczaic do zmiany hormonalnej i dlatego tak sie czuje..czy wy tez miałyście takie objawy na początku brania prosków i własnie yasminu??

Gość no i pupa...
dalej placzecie?:) bo ja tak...w dodatku jakies zapalenie...chyba na dobre rzuce pigulki.

a ja nie płaczę przy yasmin :| Wszytsko jest ok:p może zmien te tabletki na inne , przeciez nie każdemu muszą dobrze służyć:p