Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggooogggg

opropny zapach skóry glowy!!!!!fuu

Polecane posty

Gość ggooogggg

nie wiem co sie dzieje od jakis kilku tygodni czuc okropnie mocno ( w sumie nie wiem jak to nazwac) czuc niemily zapach skory na mojej glowie!!!!!!!!!!! Jak umyje wlosy, wlosy wyschna (nie uzywam suszarki, naturalnie mi shcna wlosy) to juz niemile pachnie jejkaaa mojemu chlopakowi to nie przeszkadza ale on to czuje tak jak ja!!!!! okropienstwo!!!! To jest taki zapach jak sie nie myje glowy dwa dni, a ja mam nawet w dniu jak umyje wlosy!!!!!!! Co to moze byc???????? Szampon jest ok dlugo go uzywam i jest sprawdzony, jejku ratujcie co to moze byc??????????? Glowe myje co drugi dzien czasami codziennie (kiedys codziennie mylam, ale teraz co drugi dzien sie staram).POMOZCIE!!!!!

Gość Slodkie Zycie
Grzyb jak nic! Idz z tym do dermatologa.....

Gość ggooogggg
????? coo??????? jejkuuu!!!!!!!! o co w tym chodzi???? jaki grzyb????? ale mam stracha jejkuu!!!!!

Gość Slodkie Zycie
To nic straszngo...poprostu zarazilas sie grzybem. I nie ma to nic wspolnego z brakiem higieny itp......moze byc, ze wlasnie, zbyt czesto mylac glowe! Idz do dermatologa....

Gość ggooogggg
hm.. czeste mycie glowy??? Ja od 10lat tak czesto glowe mylam tylko od kilku miesiecy staram sie myc co 2 dzien. A jak moglam sie zarazic??? W jakie sposob?? na czym to polega?? hm... bardzo mnie to ciekawi.... Dziekuje za odpowiedz ;)

Gość Slodkie Zycie
Wszedzie moglas sie zarazic....nie wiem. Skonsultuj to z lekarzem, napewno Ci pomoze...

Gość ggooogggg
Dziekuje, na jutro juz jestem umowiona ;)

Gość Slodkie Zycie
Najlatwiej jest sie zarazic w autobusie, pociagu...itp. w miejscach publicznych, gdzie najczesciej opierasz glowe....nigdy nie wiesz, kto siedzial tam przed toba. Glowa do gory!!

Gość ggooogggg
Dziekuje, teraz to bede na to "uczulana" ;) tak szczerze to nigdy nie myslalam ze moge takie cos zalapac... zycie pelne jest zaskoczen ;) Trzeba uwazac ;))) Jeszcze raz dziekuje ;)

Gość Slodkie Zycie
Daj znac jutro, co lekarz powiedzial, ok.?? Moze byc, ze sie myle.... Odezwij sie koniecznie....:D🖐️

Gość ggooogggg
Dobrze, na pewno sie odezwe i dam znac, mam nadzieje ze to nic zlego, poczatkowo myslalam ze to od tego suchego powietrza w domu, od tych grzejnikow, ale teraz juz nie grzeje tak jak zima wiec musi cos byc nie tak tym bardziej ze jak umyje i jak wysscha to po jakims czasie jest fe ;( no ale jutro zobaczymy i dam znac ;) Pozdrawiam :)

Gość grzybica skóry głowy nie
objawia sie tylko niemilym zapachem :o masz inne objawy?

Gość co łaska...
mi glowa smierdzi cale zycie :O taki okropny smrod łoju, a myje ją codziennie. podobno mam tak od urodzenia. przesrane jednym slowem :O

Gość bolka
a czy są jakieś inne objawy?