Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nilly

zboczony ginekolog

Polecane posty

Bylam w zeszlym tygodniu u ginekologa, trafilam do tego gabinetu przez przypadek, zalezalo mi na czasie, a ze nie bylo kolejki i powiedzial, ze wizyta kosztuje 30 zl, stwierdzilam, ze skorzystam. Poza tym byl symaptyczny. Pobral mi cytologie i powiedzial, ze bezie za dwa dni. Kiedy dzownie i pytam czy sa juz wyniki, gosc sie smieje! Teraz mam przed oczyma starego zboka z dziwnym wyrazem twarzy. Na ulotce napisane jest, ze ma doktorat... Wybieram sie zeby mu naklnac! Dziewczyny, korzystajcie z uslug lekrzy poleconych przez kogos, a jesli poczekalnia swieci pustkami, to cos znaczy! umowilam sie do kogos innego, poleconego, ale i tak niedobrze mi sie robi na sama mysl... :(

Gość uważaj
no wiesz....facet z doktoratem i bierze 30zł?to już mi nie pasuje.I jeszcze cytologia w tej cenie ?Lepiej sprawdż co to za jeden bo pelno podszywaczy.A jak coś nie tak to zgloś na policje dziada!

tak zdziwilo mnie to 30zl... za cytologie wzial dodatkowe 20zl. Sprobuje jeszcze tam pojsc, ciekawe co mi powie dziad jeden! nie moge uwierzyc, ze sie dalam tak nabrac :(

Gość popieprzony
Baby są głupie :P

Gość poznaniankaaaaaaaaaaaaaa
A ja przestrzegam przed panem ginekologiem w POZNANIU !!! Nie pamietam jak sie nazywa ale to starszy gość , przyjmuje w gabinecie w przychodni za Castoramą na Winogradach !!! Siwy , wysoki pan, w sumie bardzo miły ale.... najpierw bylam na badaniu, potem kazał przyjśc za kilka dni zeby pobrac cytologie, potem kazał przyjść po wynik i oczywiście na tej wizycie też badał ( no bo musiał sprawdzic...) , na badanie piersi osobno i przy okazji też sobie zrobił badanie. Odniosłam wrazenie, że lubi patrzeć na młode , zadbane kobiety. Powiedział, ze mam wielką nadżerkę, zaproponował usunięcie w jego prywatnym gabinecie. Już tam nie poszłam. Poszłam do innego lekarza i okazało się, ze nadżerki NIE MA !!! jestem czysta, zdrowa , badania kontrolne, cytologie i piersi zrobił podczas jednej wizyty i kazał wrócic za rok na kontrole :)

Gość iwonka4322
ja korzystam z portalu znanylekarz.pl , o jednym takim krakowskim lekarzu tyle zlych opini ze glowa boli.kobiety pisza ze zboczony ze piersi bada w bardzo specyficzny sposób

Gość gość
Ja jak poszłam kiedyś do ginekologa to powiedział żebym siadła na fotelu i wiecie co i on zaczoł mi tam grzebać i zaczoł sie rozbiierac wtedy sie przestraszyłem i chciałam szybko uciec ale on mnie przytrzymaj i wtedy zaczęłam krzyczeć ale to był jego prywatny gabinet i wtedy wszedł jeszcze jeden mężczyzna i zaczoł mnie rozbierać i zg****ili a potem dał mi jakiś zaszczyt i zasnęłam i jak sie obudziłam byłam w poczekalni na krześle i nikogo nie było jego tez wiec szybko pojechałam na policję to było straszne dzisiaj jest jeszcze w więzieniu bo poszedł na 5 miesięcy i juz nie będzie mógł wykonywać swojej pracy obyło straszne

Gość gość
Poszłaś do ginekologa i spanikowałaś bo musiałaś być naga? jprdl...

Gość gość
Po co chodzić do ginekologa który jest mężczyzną? ?? Można iść do kobiety i po problemie.

Gość gość
Kiedys bylam u jednego zboka. Zaczal mi mowic ze mam super muszelke i sie glupio usmiechac. Zrypalam debila tak ze ze strachu sie caly trzasl.

Gość Hej
Dnia 19.04.2017 o 12:37, Gość gość napisał:

Kiedys bylam u jednego zboka. Zaczal mi mowic ze mam super muszelke i sie glupio usmiechac. Zrypalam ...a tak ze ze strachu sie caly trzasl.

Czy to był lekarz z Poznania? Jak się nazywał lub gdzie miał gabinet?

Dnia 19.04.2017 o 12:37, Gość gość napisał:

Kiedys bylam u jednego zboka. Zaczal mi mowic ze mam super muszelke i sie glupio usmiechac. Zrypalam ...a tak ze ze strachu sie caly trzasl.

"jak się baba rozpanoszy, to i diabła wypłoszy"

przysłowie ludowe