Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia19

nieproporcjonalna twarz wstosunku do ciała

Polecane posty

Gość dziunia19

Jestem wysoka dziewczyną ponad 170 i jestem chuda niektózy nawet mówią ,że za chuda 50kg natomiast moja twarz jest inna mam wydatne policzki kształ mojej twarzy jest taki jak u Kasi Bujakiewicz a wcale nie jestem gruba nie wiem jak sobie z tym poradzić jak ja optycznie zmienjszyc wiem o pudrach brazuajcych stosujeje ale np chciałabym wiązać włosya jak zwiazewygladam okropnie szeroka morda poprostu duża przysadzista mam wlosy do połowy pelców z pasurkami tak doaradziła fryzjerka doradzcie mi jakies fryzury no niewiem jak jes czesac jaki przedzialek jak wizaać itp Błagam

Gość Kropelllka
czesc :0 wiesz ja tez mam 173 cm, waze 54 kg, i jestem szczupła, a moja twarz jest bardziej okrągła. wololabym miec bardziej smukłą twarz. ( chociaz i tak ją lubie :) myslalam juz nawet o kremie nmodelujacym owal twarzy, ale to raczej pic na wode.. tez czasem chcialaby zwiazac wlosy ,ale wtedy wydaje mi sie ze twarz mi niepasuje do reszty...

Gość dziunia19
no więc własnie napewno mnie rozumiesz jak powinnysmy sobie z tym radzic bo wiem ze ksztaltu juz napewo nie zmienimy.......a własnie uzywasz brazujących pudrów na boki.....?bo ja tak ifaktycznie troche to zmniejsza ale wiesz najbardziej martwią mnie fryzury wiesz nie cche być pucowata jak związe włoosy bo chyba przy naszych kształtach twarzy to pazurki i dlugie rozpuszczone wlosy troche wysmmukla tylko ja bym np chcialą spiac sobie do góry pasmo wlosów a reszte miec rozpuszczona no wogle nie wiem jakie moge miec fryzury no.............dlatego pytam się.... błagam o rade

Gość dziunia19
a własnie i jeszcze jedno mam z natury włosy proste no moze pod koniec lekko sie faluja jakie wlosy powinny byc do tAKIEJ TWARZY LOCZKI FALE CZY MOZE ZUPELNIE PROSTE WŁOSY?????????????????????????????????????

Gość nella bella
Czesc dziewczyny, ja mam dokładnie ten sam problem, tyle ze w przeciwieństwie do Was jestem niewysoka. Ciało mam szczupłe i zgrabne, a buzia okrągła.. przez co na zdjęciach wychodzę jakbym była gruba :/ Stosowałam rózne kremy wyszczuplające owal twarzy, ale żadnych zmian nie zauważyłam, a dostałam jedynie uczulenia..moze jakies masaze by pomogły? no nie wiem..Natomiast jesli chodzi o fryzure to wydaje mi się, że najlepsze są proste włosy. Ja mam teraz za ramiona troche wycieniowane i w takiej długosci dobrze sie czuje. Ale kiedys mialam trwałą i niestety kręcone włosy tylko poszerzają buzię, takze mysle ze proste są najlepsze. Pozdrawiam Was ciepło Ps. A najlepszy sposób na pozbycie sie kompleksów to zaakceptowanie się, wiem ze to bardzo trudne, ale jakos sie staram, tym bardziej ze kilka osob mi powiedziało ze własnie takie okrągle buzie mają niesamowity urok :) moze cos w tym jest.

Gość maee
Przy okrągłej twarzy ważne jest aby włosy były u nasady podniesione dobrze wygląda się w koczku upiętym dość wysoko część włsow lużno opadająca na ramiona. Nalezy unikać fryzur ulizanych. Raczej wskazane są loczki lub fale niż proste włosy

Gość Po prostu ...
dziewczyny, przestańcie się w siebie tak wpatrywać i wyszukiwac problemy, nie macie nic innego do roboty. 170 cm i waga 50 kg to trochę za mało - radzę przytyć ok 5 kg, pozdrawiam :-D

Gość ja bym proponowała
włosy dłuższe, z przedziałkiem na środku, lekko uniesione u nasady, na bokach pazurki. Przy wysokim czole dodatkowo lekka, wystrzępiona grzywka. Można związywać, byle nie na ulizane, zostawiając uniesione pazurki po bokach twarzy.

Gość dziunia19
błagam czy ktoś mi w koncu doradzi błagammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość Kropelllka
ja mam włosy mniej wiecej do pasa wycieniowane po bokach, z natury lekko krecone, ale czesto prostuje je bo wlasnie wydaje mi sie ze to wyszczupla nieco twarz. w kucyku chodze po domu :P ale tez slyszalam ze cały urok w takiej buźce, ja mam jeszcze duze oczy i mowia mi czasem ze jak lalka wygladam hihi.. chcialabym nauczyc sie poslugiwac rózem zeby jakos twarz wymodelowac, ale ja i róz to jak pies i kot. zawsze wydaje mi sie ze w rozu jak pajac wygladam, i dlatego go nie stosuje

Gość ja mam ten sam problem

specjalnie za dużo nie jem żeby niemieć twarzy jak balona, teraz mam 169 i waze 49kilo, nie odchudzam sie jem normalnie, ale gdybym chciała mogłabym przytyc, moim marzeniem jest zeby wazyć 56 7 kilo, ale co z tego jesli bede wygladac jak chomik!!!!!!! dlatego znalazłam coś co może nam poóc, otóż jest takie urządzenie w salonach odnowy beautytek, pisałam do salonow i panie zagwarantowały mi ze mogą mi pomoc że maja doswiadczenie w tego rodzaju zabiegach, najtaniej możecie wykonać sobie to w gdyni gdansku jeden zabieg 100zł( na wiosne mieli na to promocje 50%) potrzeba gdzies szesciu, oczywiscie to zależy od osoby, modelują przy tym buźkę. ja chociaz daleko mieszkam to uzbieram kase i to zrobie bo mam dosyć zadreczania sie tą pyzatą twarzą. mam ciało anorektyczki a buzię jak u conajmniej kobiety z nadwagą! dam wam linka do strony z tym gabinetem, oczywiscie w nnych miastach tez są wpiszcie w wyszukiwarce słowo beautytek a znajdziećie . oto ta strona www.beautytek.com.pl

Gość ooo000
:/

Gość mialam taka buzie
tez bylam niezadowolona, po prostu noscie odpowiednia fryzurke ( najlepiej na topielice) na szczescie ta buzka zanika po 35 roku zycia poniewaz zaczynamy sie starzec i wyglada sie wtedy na 25 :D czyli duuuuzooo mlodziej i w koncu buzka wydaje sie taka subtelna i zaczynamy sie sobie podobac ( kolezanki z chudymi buzkami wygladaja o wiele gorzej ) glowa do gory

Gość Natusia 89 *
To nie prawda żepomoże jakiś krem modelujący owal twarzy bo przeciez nie zmienimy kształtu naszej czaszki jakimś kremem. Pod drugie moja buzia jest bardzo okragła ale nie znaczy że gruba...Mam 169cm wzrostu i waże 55kg. Mam długie włosy i grzywkę sciętą na skos do tego włosy są proste i wcale to nie muszą być loki dla okrągłej buźki.Grzywkę bałam sobie zrobić bo wcale nie mam wysokiego czoła a raczej niskie ale grzyweczka mi pasuje. No i włosy farbuję na kasztan ...Wszyscy mówią że moja fryzurka jest cudna więc chyba warto i ładnie dzieki niej wyglądam...Wystarczy trochę pomysłu :)

To wina tego, ze nie ma miesni, ich malo jest.Znacie takich,co maja chude twarz choc sa grubi? Na pewno. Nie wiem ale mysle ze niedlugo odkryje jak miec chuda twarz.

Gość cos tam doradze
trzeba sie cieszyc z takiej twarzy poniewaz starzejemy sie bardzo wolno, w wieku 30 lat np wyglada sie na 20 wiec to jest super na razie radze dobrac odpowiednia fryzurke i akceptowac siebie:D