Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla siebie...

Moj pamietnik...

Polecane posty

Gość dla siebie...

Drogi pamietniczku dzis jest nasz pierwszy dzien razem.Pragne namalowac tu obraz swego zycia.Jakie bylo,jest i bedzie... Nikt niewie kim jestem i jakie zycie prowadzilam majac tak niewiele lat... Czy wybaczalny jest gwalt na 14-letniej dziewczynce,a potem dalsze jej losy,bo byla zbyt slaba by sie pozbierac?Nikt na to pytanie mi dotad nie odpowidzial...Zaplacilam bardzo wysoka cene za swoje postepki.Zalowalam tego,ale mimo wszystko placilam kilka lat...Cena tego byly moje uczucia do mezczyzn i to wazne zaufanie w zwiazku.Na teraz to tyle.Odwiedze Cie pozniej.

Gość bvcer
mam 22 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość dla siebie...
Moge se tu pisac co chce i kiedy chce...Dlaczego zatem w imie Milosci musze wyrzec sie tego co kocham??Czy on nie moze zrozumiec,ze pasja ma jest fotografia i taniec...Co w tym zlego?Dlaczego zazdrosc tak niszczy??Ide sie czym zajac teraz by tak wiele nie myslec...,ale czy sie uda: ( Mam dzis kiepski dzien...

Gość dla siebie...
Nie moge pogodzic sie z tym co sie teraz dzieje...Wciaz Go oklamuje,a jedno klamstwo rodzi nastepne,a klamac musze ,bo wiem,ze to co robie nie jest niczym zlym,a on se wyobraza bog wie co: ( Postanowilam,ze jak tylko wroci do Polski porozmawiam z nim.To musi sie skonczyc! Nie chce juz klamac,tylko zyc normalnie!

Wkoncu sie odezwal,ale coz...Napisalam mu,ze z tego wszystkiego powyrywam se kudly z glowy...i,ze ma wracac do mnie!Ech...Od jego wyjazdu minelo dopiero 11 dni:(A mnie sie wydaje jak by to byla wiecznosc: (Ide na buziaczki.pl moze ktos cos napisal.Nie mam ochoty nic robic.Dzis moj dzien przebiegl bardzo meczaco..Meczaco na obijaniu sie i lezeniu w lozku:(

I znowu zamiast isc do roboty to ja w domu siedze!!Ech...jak tu sie wziac w garsc: (Tesknie za M.Szkoda,ze nawet niewiem kiedy wroci: (Wydaje mi sie,ze nawet nie teskni juz za mna tak jak kiedys: ( Oby to bylo omylne myslenie.Chcem miec Go przy sobie juz!No coz...zatem skoro Go nie ma to musze sie czyms zajac. Kurde,dlaczego przypadkowe spotkanie z bylym ciut mnie dotknelo? Niechce myslec o nim,bo to kretyn!Jak on wogle tak moze!Mowic mi,ze mnie kocha i,ze niechce nikogo,a tu widze Go z jakas laska!Ech...mowilam mu,ze on oszukuje samego siebie!Niewierzyl mi,ale teraz przeciez wszytsko jets jasne.Bledy mlodosci sa czasem potworne!Pamietam jak powiedzialam mu przy zerwaniu,ze : \"Chcesz byc z dziewczyna,ktora byla kiedys kur..wą?\",a on na to \"Nie obchodzi mnie to!!!\"-co za stek klamstw! Ja musze zaczac zyc normalnie wkoncu!Najgorsze jest to,ze czuje ,ze czas mi ucieka ,a czy rzeczywiscie tak jest???Czy rok zycia to dlugo?Czy w ciagu tego czasu moze zdarzyc sie wiele?Niby tak,ale ..coz...Chyba warto zyc: )Musze korzystac z kazdej chwili zycia,bo niewiadomo kiedy moze sie ono dla mnie zakonczyc...,ale po co ja o tym mysle skoro jestem jeszcze ponoc mloda : )

Chce bys sama!!Chce byc wolna!! Dlaczego ja nie umiem normalnie zyc?!Dlaczego wciaz cierpie?Nigdy nie bede szczesliwa!A moze to jeszcze nie czas na to by kochac...Sama juz niewiem:(Nie mam pojecia co robic dalej!Tak mi zle!Mam dopiero tyle lat,a tak wiele za soba:(...ZŁA...:( Zaraz sie chyba zabije!Jestem zalamana!!: ( Niechce byc teraz sama!

Może wyjdź do ludzi zamiast siedzieć przed komputerem i marudzić jakie życie jest okrutne,czasami nic nie jest takie straszne jak nam się wydaje.

Gość sam1
Kolezanko przepraszam ze pisze w twoim pamietniczku ale zabijac to sie nie musisz. Powiedz ze to tylko takie gadanie bo bardzo tesknisz za facetem. Glowa do gory,zycie jest piekne trzeba tylko zaczac zauwazac ta pieknosc. Kazdy potrafi siedziec i narzekac ze zycie jest do dupy. Moze dla odmiany zaczniesz sie cieszyc ze zyjesz,ze jestes zdrowa,za masz co jesc. To nie jest chyba tak wiele zeby sie cieszysc, reszta jest tylko kawaleczkiem naszego zycia o ktorej wczesniej czy pozniej zapomnimy.

Kolejny wieczor spedzony samotnie..Ech...Wkoncu sie odezwal.Niedoczekam sie kiedy Go zobacze by wkoncu pomowci znim o tym,ze nie zamierzam sie ograniczac w swoich pasjach.Jak zareaguje...tego niewiem.Czas pokaze jak bedzie.Jutro ide gdzies poszalec.

Bylam wczoraj na disco,ale po krotkim czasie kolega wyciagna mnie do innego pabu.Tam juz bylo gorzej i wyszlismy po jakims czasie z tamtad.Bylo ok 24.Ech...,ale wrocilam do domu wyjatkowo wczesnie,bo ok 1 :( No coz:) Teraz ide robic COS:)Slucham se jakiegos internetowego radyjka:)

Po wczorajszym wieczorku nie mialam dzis ochoty na zabawe.Nie dlugo ide spac,a tak pokrotce... Dzis byla Kamilcia z Pawelkiem,a teraz sobie ogl.jakies glupoty na polsacie.Zaraz ide spac.Moze choc raz wczesniej sie poloze;)Dobranoc wirtualny pamietniczku...❤️

Dosyc tego!Ide sie schlac!Mam tego dosc!Facet lat 28 i taki honorowy!Co za charakterek!!!Kurwa mam dosc!Co ja jestem!Dlaczego ludzie uzywaja slowa kocham nie majac o tym pojecia?!:(