Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawabardzo

co Panowie i Panie na to?

Polecane posty

Gość ciekawabardzo

jestem ciekawa co myslicie o antykoncepcji w formie podwiazywania nasieniowodow? prosze o opinie, nie wiem jak zareaguje mezczyzna na taki pomysl

Gość ciekawabardzo
hmm, znalazlam jakies kliniki oferujace wazektomie...

jest to zabieg nieodwracalny... bałabym się.

O ile wiem, sterylizacja nie jest w Polsce legalna, ale prywatnie to pewnie wszystko można zrobić. Jeżeli oboje nie planujecie mieć w przyszłości dzieci to chyba dobre wyjście, aczkolwiek troche ryzykowne, zawsze przecież można zmienić zdanie. Chociaż podobno jest to zabieg odwracalny....

Gość ciekawabardzo
podobno w 30% odwracalny.. z przykroscia stwierdzam, ze prezerwatywy sa "najzdrowsza" metoda antykoncepcji, nie cierpie brac pigulek, wkladka domaciczna nie wchodzi w rachube i nie wiem czemu jest tak, ze ewentualne koszty zdrowotne antykoncepcji ponosi najczesciej kobieta.. mnie np. na sama mysl o tym zabiegu u mezczyzny cos az boli, z drugiej raka z tego nie bedzie... choc teraz sa prowadzone badania nad hormonalna antykoncepcja dla mezczyzn, ciekawe co z tego wyjdzie

Gość ja tez jestem ciakwa
ile by takji zabieg kosztowal i gdzie by go mozna bylo wychowac? a na czas, kiedy ewentualnie mozna zmienic zdanie mozna zostawaic sperme w banku spermy ;)