Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

tup-tup-tup ja tylko robie byki jak szybko pisze teraz na topiku normalnie mi się to nie zdarza:)

Nie wyzywający, ale wg. mnie troche nudny...Biel, róż i błękit - oklepane połączenie kolorystyczne. ;) :P A to, że nie masz czasu to wymówka - moja kumpela po ekonomii, studiowała, pracowała (dawała korki), a na zainteresowania miała (i ma) czas. Wiesz, jeśli podoba Ci się tylko pewnien typ facetów to się nie dziw czemu zawsze kończy się to podobnie...poprostu ten typ tak ma. :P

niunia, ja nie twierdze, że masz dysortografię. Moją wypowiedzią chciałam zaznaczyć, że nie warto oceniać ludzi biąrąc pod pryzmat błędy ortograficzne :)

Ja raz trafiłam na przystojniaka, pozornie bardzo fajnego faceta - grrr... zaloty, seks a potem kopas w dupas... Nigdy więcej! :D PS. Wszystkich przystojniaków przepraszam, że generalizuję ;)

tup-tup-tup ten ostatni dokładnie taki był niestety:( ale czy to znaczy że na takich bendę już trafiać??

jak widzisz niuniaa, niektorzy preferują inne kolory, np. stonowane pastele, brązy, beże, czerń. A róze zareserwowane są dla małolatek i pustych panienek. Masz przykład - co tu ludzie wypisują np. A ja też lubie takie kolorki czasem na siebie nałożyć ;) i raz mi koleżanką z uczelni powiedziała, że jak ja się mogę ubierać tak? pzrecież to tandetne... hehe a ja wcale tak nie uważam- oglądam codziennie faszyn tiwi i widzę co się dzieje na w swiecie mody :) heheh przecież to naprawe zależy od gustu i od tego czy ma się odwagę ubrać odważniej i bardziej kolorowo :) a poza tym nie każdemu pasują takie kolory i nie wszyscy je lubia :)

dla mnie taki styl nie jest tandetny. Jeżeli dobrze mi w takich kolerach to czemu mam się tak nie ubierać Co masz na myśli mówiąc małolaty bo chyba to nie o mnie co?:)

niuniaa - to nie znaczy, że zawsze będziesz na takich trafiać, może nic na siłę, a miłość Cię sama odnajdzie... Ja się teraz zakochałam w nieco nieśmiałym chłopaku (narazie nie jesteśmy razem, ale na to się zanosi :P ), mamy wspólne zainteresowania, gada mi się z nim świetnie i lubie na niego patrzeć :D choć pewnie sporej większości kobiet by się wogóle nie spodobał ;) ale cóż... Hmm... a co do ciuchów, kup jakąś gazetę z modą - albo nawet kilka, sprawdź co Ci się podoba a jest obecnie modne, jakie połączenia kolorystyczne itp. Nie kopiuj tego zupełnie tylko czerp inspirację ;)

malolaty - mam na myśli 15stki :) sama mam 22 dopiero. DLa jednych małolata, dla innych już nie :) ja też nie uważam że est tandetny, ale są tacy co mogą uważać :)

przeglądam czasopisma z modą oglądam w telewizji modę ale nie kopiuje tego. Wiadomo nie założe dziś dzwonów albo czeoś co wyszło dawno z mody. Chodze w tym co lubie i często zdarza się że to akurat co mi się podoba jest akurat na topie. Ludzie mówią że mam fajny styl może czasm za dużo różu ale wiadomo jak już mam np buty rózowe to kupie sobie torebkę różową żeby to jakoś grało ale nie tylko róż. To samo robie z innymi kolorami no ale nie zmienia to faktu że połowa szafy to odcienie różu:)

Gość do autorki topiku
napisalas ze jestes w przy i jak jestes ubrana. W jakim charakterze pracujesz? To istotne zeby okreslic czy stroj jest odpowiedni do okazji.

wiadomo ze do pracy ubieram się troche inaczej niż na inne wyjścia. Np nie założe mini do pracy czy bluzki bez pleców albo z gołym brzuchem

Gość do autorki topiku
troche luzny stoj jak do pracy w biurze,

napisałam że tak się nie ubieram do pracy:) czy chodzi o ten w jakim jestem dziś bo nie bardzo zrozumiałam o co choddzi

Gość sam1
Ja osobiscie niecierpie rozu. Jak bym widzial dziewczyne w czyms rozowym to bym nawet nie chcial z nia gadac. Ktos wczesniej napisal to tak jak lala Barbie. Roz nadaje sie na pizamke do spania i to wszystko a nie na codzienne chodzenie.

Gość a ja Ci powim niuniu dlaczego
jesteś sama! Bo dla Ciebie u faceta liczy się tylko wygląd głównie wzrost. Nienosisz facetów co mają 170 cm albo są równi z Tobą. Patrzysz tylko na mięśnie, wzrost, wagę i na umiejętności w łóżku. I dlatego powinnaś wręcz być sama bo takie puste duby jak ty powinny być same !!!

sam1 no to rzeczywiście jesteś dziwny, skoro, nie chciałbys gadać z kims dlatego, że ma na sobie różową bluzkę :)

Gość Słodka Księżniczka
Tiger Lilly fajny masz nik ;-) Niunia nie słuchaj tych bredni!Twój styl jest fajny. A nie słyszałaś może o pechu w życiu, jednym trudno znaleść dobrą pracę,innym dobrego chłopaka! Może poszukaj przez neta ,ci Cię nie widzą a jak Cię zobaczą to się miło zszokują! Imoże faktycznie nie przesadzqaj z różem za często jak np idziesz na imprezę ubierz się kulturalniej a tak o na zakupy jak zwykle;-)! i nie wierz tym palantom,że jak się zrobisz na nieatrakcyjną zdobędziesz świat!

Gość Słodka Księżniczka
i nie powiecie mi,że jak idzie laska w palcinie i butach na płaskich obcasach to ktoś się nią zainteresuje! Ja uważam,że atrakcyjny wygląd to niekoniecznie jak lala barbi. Ja np uważam ,że eż atrakcyjny wygląd jest jak np założę biodrówki i np czarny to z jakimś napisem białym z tyłu, białe szpilki i białą torebeczka i to jest klasyka jakiś zestaw kolczyków pod kolor,makijaż mój to podkład puder i oczy dekikatnie i byyszczyk delikatny i jestem elegancka a nie jak barbi o to chodzi mowie wam!

no tak.. biodrowki i biale pantofelki na obcasie... aha i ten napis z tylu. to sie podoba chyba tylko kobietom. mowisz ze to eleganckie? chyba raczysz zartowac! tak mozesz na dyskoteke chodzic a i tak podobasz sie glownie karczkom. pokaz mi dyrektorke w baku ktora sie tak ubiera...

Gość Słodka Księżniczka
No chyba Ty żartujesz....... Jak tak się ubiorę faceci się za mną oglądają i wcale nie karki,ale normalni! To wg mnie jest klasycny kulturalny strój! Nie każę w tym iść do Banku Dyrektorce chyba nie? Ale jak dla młodej dziewczyny okey. Nie rozumiem czy eleganckie są tylko jakieś garsonki?

Gość sam1
Moze i jestem dziwny ale dla mnie kolory duzo przedstawiaja. Moge duzo powiedziec o czlowieku wiedzac jakie lubi kolory. Kolor rozowy to dla mnie taka jakby fantazja. Czlowiek w takim kolorze nie jest powazny,nie ma wlasnego zdania,chce sie za wszelka cene podobac innym. Mowie roz jest dobry na pizamke dla kobiety. Jak idzie spac to moze sobie fantazjowac w czasie snu do woli. Jezeli to jest moje dziwactwo to sie z tym zgodze. Nikt nie jest doskonaly.

Gość o jeny
głupi jesteś jak but bez cholewki a ty niuniaa to pusta jestes bez dwoch zdan i w dodatku zadufana w sobie i niesko\romna. kto by z taka chcial byc?

o jeny mówisz że jestem pusta a to czemu niby bo mam swój styl???? Zadufana w sobie a to niby dlaczego?? sam1 to masz zajebiste podejście do życia pogratulować to jak niby mamy sie ubierać na szaro czarno i tym podobnym no sory:( michał własnie ktoś powiedział że co jakieś garsonki dla starszej pani to jest elegancja dla Ciebie?