Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

oj, różowa, bo mi sie w oczach mieni od tych kolorowych tutaj :D

pewnie, ze sie czerwienie, szczegolnie jak zobacze takie niunie w realu... czerwienie sie, zeby nie rozesmiac sie jej w twarz, szczegolnie gdy taka wodzi za mna oczami :D A najbardziej rozpierdziela mnie podryw \"na zapach\", jak niunia podchodzi i zaczyna gadke od slow, ze intrygujaco pachne i co to jest buhahaha :D chetnie zaczynam wszelkie znajomosci, niestety po wymianie trzech zdan, opkazuje sie, ze lala nie ma o czym gadac poza \"solarka\" i innymi takim, co mnie naprawde gowno interesuje. Na taka nawet spermy szkoda, zeby ja przeleciec w wolnej chwili. Brutalne to, ale prawdziwe :D

Gość Ziuta bez buta
burak, Ty słodki chamie, zaczynasz mnie rajcować, kiedy dla mnie robisz takie rzeczy:-) ale czegos tu nie rozumiem, jej dasz polizac? a jak ja Cie wczoraj pytalam, czy mi pokarzesz, TYLKO pokarzesz, to nawet nie raczyles mi odpowiedziec:-( czyzbys wolal dawac do lizania niz pokazywac? hmmmmmmmm psiutka, zaczynam podejrzewac, ze jestes naszym brakujacym ogniwem??? po gruntownej, szkodliwej dla nas metamorfozie!!!

burak mam nadzieję że kiedyś cie kurwa spotkam na swojej drodze Ciekawe czy będziesz tak szczekał jak teraz

Gość różowa.blond.psiutka
no ja mam nadzieję że po tej metamorfozie dostanę chociaż polizać :-0

Też mam nadzieję, że cię spotkam niuniu :D już oczami wyobraźni widzę twoje różowe pazurki na swoich umięśnionych pośladkach, tylko nie drap za mocno :D Ziuta, ja nie pokazuję, moge dac co najwyżej do obróbki :D Byle nie skrawaniem :D :D :D

Gość Ziuta bez buta
jejku jejku, zaczynam sie niepokoic, jakas niezdrowa sytuacja sie robi:-( burak, burak, nie obrażaj nam niuni, dzieki niej tu jestesmy i sie dobrze bawimy! niunia, niunia, nie unoś sie tak, on Cie specjalnie prowokuje, od tego sa buraki:-) oddychaj miarowo i usmiech na twarz. zachowujmy sie godnie i nie przekraczajmy pewnych granic. pielegnujmy i rozwijajmy nasza przyjazn:-)

chopchliczku... wskazówka... agatuś w całej swojej poprawności językowej nie napisałaby pokarzesz :P :P :P Przepraszam słodka ziuteczko, musiałem :D

Gość Ziuta bez buta
przykro mi, ale agatuś to nie ja:-( ale widac jest na swiecie wiecej tak uroczych i słodkich istot jak ja :-) vredna nie świruj i bądź znów sobą, nie warto tak dla faceta!! a tym bardziej dla buraka! ups, a przecież wczoraj sama sie zmetamorfozowalam:-( i dlatego da mi zaganiacza do obróbki! ale sie zeszmacilam!!! mam nadzieje, ze przynajmniej warto bedzie. musze nad tym pomyslec w jakims milym miejscu podczas trzydniowego odosobnienia:-( aj łil mis ju! dont forget abołt mi! wróce!!!

Gość Ziuta bez buta
ożesz Wy! tak mi wytknąć! a maturę mam! zemszczę się jak wrócę!

Niunia też ma maturę, więc to niewiele tłumaczy :D haha Czy matura niepotrzebna do srudiowania w akademii paznokcia? :D

Gość Ziuta bez buta
No i co? Nawet zemścić się nie ma na kim...Gdzie są wszyscy???

Ja jestem, możesz się mścić... :P

to xco, jeszcze niuni brakuje?:D chyba, ze sie obrazila i poszla sobie haha...latwo sie poddala :D suka, czemu warczysz?

pasemka... to wiocha :D Albo tlenisz po całości, albo wcale :D a facetami się nie przejmuj...to... buraki :D

Gość ja was nie rozumiem
obrażacie niunie a tu prosze ją naśladujecie przykład : ps. zrobiłam wczoraj blond pasemka na mojej brunatnej czuprynie

No, kochqnie, teraz mówisz jak niunia, tylko ona oprócz tego, że czuje sie swietnie we wlasnej skorze, wyobraza sobie, ze jest trendy, dzezi, a chlopoki sie o nia zabijaja :D I sie zabijaja :D Bejsbolami hahahahahaha :D

Gość a ten topik ciągle żyje

Gość a gdzie niunia
👄

Gość niunia come back
czy ktoś ją dziś widział?????????????????????????????

Gość dzisiaj jeszcze nie ale wabię
ją już

Gość gdzie ta niunia

Gość jest jest jest

Gość z156