Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 perfumy..............

Znacie jakies fajne perfumy, zapachy do 40 zl.??

Polecane posty

bo wlasnie skonczyly mi sie poerfumy a w portfelu mam 40 zl. i niestety nie zanosi sie narazie na weicej, troche zaszalalam niestety :( ratujcie kobity! ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 misiaczkownia .....
zam贸w co艣 z fm , ja kupuj臋 i jestem bardzo zadowolona, co prawda nie u Hrabiego, kt贸ry si臋 tutaj reklamuje (wygl膮da wiarygodnie) tylko u swojej konsultantki. to s膮 odpowiedniki znanych perfum - niekt贸re baardzo trwa艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm hmmm
moze kup sobie cos z jakiejs rozlewni, np. Nicole

Udost臋pnij ten post

no moglabym cos zamowic, ale powiem szczerze, ze wolalabym miec te perfumy juz teraz, a nie czekac na przesylke :) kurcze a jesli chodzi o rozlewnie to...w sumie niezly pomysl, ale czekam na jeszcze inne propozycje podobaja mi sie c-thru, kiedy chcialam kupic bo tez nie mialam kasy, ale one chyba jednak sa drozsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grapka
polecam wody toaletowe puma, adidas,e-sprit 30ml za w艂asnie cos t膮 cene...dostaniesz najszybciej w rossmanie

Udost臋pnij ten post

w takim razie przejde sie do rossmana...ale moze jeszcze jakies inne propozycje?? strasznie podoba mi sie fioletowy c-thru, moze cos podobnego znacie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiaczkownia .....
ja ju偶 przetestowa艂am rozewnie typu nicole i refan - fm jest ta艅szy i trwalszy ale ma minus - ma艂o ciekawe butelki i w por贸wnaniu to w.w. rozlewni mniejszy wyb贸r zapach贸w. A !!! w rossmanie s膮 czesto promocje 艂adnych perfum np. tera jest puma damska (nie wiem jak pachnie), jak dodasz 9,90 to kupisz elizabeth arden sunflowers 50 ml przyjemny zapach no a jak dodasz do 40+ 19,90 --- to jest bia艂y adidas ten 艣miesznie psikany super pachnie ---- no my艣l臋 偶e poza wi臋cej ni偶 20 z艂 do dodania, nie b臋d臋 rozpisywa膰. A jeszcze jak podoba Ci si臋 miarcle lancoma to jest genialnie podrobiony miraculum i na bank kosztuje du偶o mniej ni偶 40 z艂 za 100 ml. Jest w wielu kosmetycznych. Nie wspominaj膮c o wiosennej podr贸bie dolce gabany niebieskiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiaczkownia .....
ni e znam tego zapachu podaj jakie wolisz perfumy mocne czy delikatne? podaj przyk艂ady

Udost臋pnij ten post

hmm...uzywalam od dawna amor amor cacharel, isabellarosselini-taka czerwona, hugo boss-intense, ale zachorowalam na c-thru, dla mnei jest z nich najladniejszy :), tylko chyba strasznie pospolity :( piszcie jeszcze swoje propozycja, na pewno macie jakies tansze propozycja na czas kryzysu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajja
przejd偶 si臋 do sephory i popro艣 o pr贸bki markowych perfum-u mnie ch臋tnie daj膮 "do wypr贸bowania "i jako艣 przeczekasz pustk臋 w portfelu.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumy..........
kajja widzisz, a ja kiedys poprosilam o probke podkladu, bo nei lubie wyprobowywac na miejscu przy sztucznym swietle, to mnie pani "zjadla" wzrokiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajja
panie w perfumeriach maj膮 obowi膮zek dawa膰 pr贸bki-w ograniczonych ilo艣ciach rzecz jasna ,ale mi艂a sprzedawczyni mo偶e da膰 nawet kilka sztuk-w razie problem贸w popro艣 kierownika salonu,to normalne,偶e zanim si臋 kupi drogi kosmetyk to trzeba spr贸bowa膰 czy nam pasuje-偶ycz臋 powodzenia,na pewno si臋 uda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adam Mag
Witam, zapraszam z korzystania ze sklepu FM, perfumy s膮 pierwszej jako艣ci, poniewa偶 pochodz膮 z firmy gdzie zaopatruje si臋 wi臋kszo艣c oryginalnych marek m.in. Calvin Klein, Nivea,Versace, Celine, Boss, D&G itd. opr贸cz perfum, posiadaj膮 r贸wnie偶 produkty make up oraz chemie do domu najwy偶szej niemieckiej jako艣ci. Je艣li chcecie pozna膰 wi臋cej szczeg贸艂贸w zapraszam na kontakt telefoniczny 506-747-591 lub mailem adam.magdziej@wp.pl, przy okazji mo偶e kto艣 b臋dzie zainteresowany wsp贸艂prac膮, gdzie mo偶na zarobi膰 dodatkowe pieni膮偶ki ;) Zach臋cam do kontaktu ;) pozdrawiam, Adam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13.08.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Adam Mag Witam, zapraszam z korzystania ze sklepu FM, perfumy s膮 pierwszej jako艣ci, poniewa偶 pochodz膮 z firmy gdzie zaopatruje si臋 wi臋kszo艣c oryginalnych marek m.in. Calvin Klein, Nivea,Versace, Celine, Boss, D&G itd. ================================= A 艣wistak siedzi i zawija je w te sreberka. Co za bzdury. "Perfumy" FM to zwyk艂e tzw. "wody w typie" podobnie jak inne la rivy i bi-esy. Czyli tanie zamienniki oryginalnych perfum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iza Konopko
Jak lubisz delikatne, cytrusowe zapachy, to polecam Panterk臋: http://www.edp24.pl/p319,pa-101-paris-avenue-pantera-szara-panthera-perfumy-50ml.html Jest naprawd臋 super :)

Udost臋pnij ten post

W rossmanie mo偶na kupi膰 fajne zapachy, nie s膮 to koniecznie perfumy ale wody toaletowe, wi臋c zapach nie utrzymuje si臋 wyj膮tkowo d艂ugo... mo偶na jednak nosi膰 je ze sob膮 w torebce i co jakis czas "od艣wie偶acz" zapach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ta Pantera fajna jest? D艂ugo si臋 utrzymuje? Lubi臋 takie cytrusowe zapachy, ale jako艣 tak nie jestem przekonana. Nie kupowa艂am tam nic jeszcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iza Konopko
Dla mnie Panterka rz膮dzi, kole偶anka ni膮 pachnia艂a i mi si臋 ten zapach bardzo spodoba艂. Moim zdaniem jest uniwersalny i ka偶demu mo偶e si臋 spodoba膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja znam. Z owocowych perfum polecam Escade Magnetism, a z kwiatowych Chloe. Najlepiej kupowa膰 przez stron臋 galeriazapachow.pl. Du偶y wyb贸r perfum po atrakcyjnych cenach. Nigdy nie mia艂am problem贸w z dostaw膮. Naprawd臋 polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 40 z艂 to obkupisz si臋 u zapachowiec.pl :D a zapach zale偶y od upodoba艅 jedni wol膮 co艣 mega s艂odkiego a inni mydlanego. Najlepiej przy ka偶dym perfumie przeczyta膰 opis :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerdar83
Prouve opinie ma ciekawe o swoich perfumach. Ich zapachy damskie i m臋skie ciesz膮 si臋 coraz wi臋ksz膮 popularno艣ci膮. Tutaj https://prouve.com/ masz ca艂y katalog ich produkt贸w. Poczytaj sobie - fajne kompozycje. A ceny rozs膮dne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie na www.zapachowiec.pl s膮 dost臋pne r贸偶ne pojemno艣ci w niskich cenach. Do 40 z艂 mo偶na zam贸wi膰 perfumy popularnych marek,w dodatku s膮 bardzo trwa艂e. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam stron臋 galeriazapachow.pl :) bez problemu znajdziesz co艣 dla siebie :) nie trzeba kupowac od razu wielkich flakon贸w, mo偶na mniejszy :) do wypr贸bowania :) ja tak sobie testuj臋 po kolei Chanel :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na galeriazpachow.pl znajdziesz na pewno co艣 w tej cenie :) maj膮 du偶y wybor perfum :) ja polecam te, kt贸re mam od nich - Chloe, Versace Crystal Noir oraz D&G Light blue :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zapachowiec.pl. Trafi艂am przypadkiem i zostan臋 na pewno na d艂u偶ej. Maj膮 艣wietne ceny i du偶y asortyment.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 40z艂 kupisz perfumy na goia.pl i to bardzo dobrej jako艣ci. Zaopatruj臋 si臋 u nich od roku i jestem bardzo zadowolona. Obecnie mam Calvin Klain - Euphoria i s膮 艣wietne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W dobrej cenie znalaz艂am perfumy na zapachowiec.pl. Mia艂am ju偶 kilka flakonik贸w zar贸wno damskich jak i m臋skich i zawsze jestem zadowolona. Obecnie mam Chloe - Eau de Perfum i jak zawsze jest 艣wietny :)

Udost臋pnij ten post