Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakręcona na maxa

zawsze iskrzy?

Polecane posty

PRAWDZIWA [czyli na długo, na zawsze, platoniczna] przyjaźń pomiędzy mężczyzną i kobietą nie istnieje. ...prędzej czy później któraś ze stron angażuje się uczuciowo bądź \"erotycznie\" [względnie, obie strony]... ciężko \'postarać\' się o antypatię płci, jeśli ci \'rzekomi\' przyjaciele spędzają ze sobą \'masę\' czasu, i współuczestniczą w różnych sytuacjach.

Gość a to kto
już tu byłam-Ona: masz 100% racji, zwykle bywa tak, że jedna ze stron stara się choć w ten sposób doprowadzić do czegoś więcej.

Witam droga kolezanke:) ciszaaaaaaaaaa jak makiem zasial....ja sie juz pozegnalalm z mysla, ze sie w ogole odezwie...pewnie kogos poznal...:(

Zakrecona!! ja wyjezdzam i nie bedzie mnie do niedzieli, ale jak wroce, bede pisac...moj nie pisze juz cale tygodnie... Twoj tylko 1 dzien:) ...hmmm mnie tylko zjada ciekawosc co w nim siedzi i czy cos w ogole siedzi i czy mysli czy to gra, czy ma juz sprawe w zadzie:p...w weekend bede balamucic bylego..heheheh;) (innego)

Staram sie byc max. porzadna, nie widzialam sie z bylym...a kolega dalej milczy, ani slowa.....sprawa jest jasna, olał to!!!!to jest okropne mam faceta, a lazi mi po glowie jakas piekielna gadowizna:/:/ i nie wiem dalej dlaczego tak sie zamknal ???:( a co u Ciebie Zakerecona??

U mnie też cisza, tzn kumpel napisał smsa ale takiego jałowego... Wię odpisałam mu w podobnym tonie i troszkę złośliwie. Teraz mam nowy obiekt westchnień-też kumpel...trochę zapomniany...dawno nie widziany;)

a ja chyba po prostu postaram sie wykorzenic go z mojej glowy ...skupie sie na swoim facecie....ajjjjjjjj obym dala rade, albo znajde sobie cos innego dla rozrywki (brrr choc nic nie zastapi tamtego)

Innesss! jesteś? Wczoraj odezwał sie mój amant;) Smsy były takie nijakie ale napisał pierwszy...odpisałam mu na 3 smsy a czwartego olałam...nieźle nie? Teraz ja się nad nim popastwię:p A co u Ciebie? Pozdrawiam.