Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaaaali

ODSTAJĄCE USZY---Szczecin--- gdzie zROBIC operacje???

Polecane posty

Gość Maaaaaaaaali

Blagam pomozcie napisze gdzie mozna w SZzcecinie,albo w innym miescie zrobic dobrze operacje,czy jestescie zadowoleni i ile kosztuje.Prosze o pomoc.........

Gość Karola1125
ja tez szukam wlasnie odpowiedzi na te pytania,ale jestem z Wroclawia. a tak pozatym slyszalam,ze to bolesne i pozniej dlugo trzeba nosic opaske uciskowa:(

Gość kiiiiiiii
Koleżanki córka zrobiła to w szpitalu w Gryficach, płaciła ok.2 tys.

Gość Maaaaaaaaali
bardzo dziekujje za wszystkie rady:)

Na pewno nie w MODEL - MED (Warszawa), poniewaz to partacze i ludzie nieuczciwi. Wiem, co mowie, bo zaplacilam 7,5 tysiaca za spartaczona operacje brzucha. Pisalam o tym wielokrotnie i bede pisac nadal, by przestrzec inne kobiety (i mezczyzn) przed personelem M.M. Zwykle jest tak, ze na operacje decyduja sie ludzie naprawde nieszczesliwi i zakompleksieni, ktorzy gotowi sa zaplacic kazda cene za zmiane wygladu. Ja tez do takich nalezalam, dlatego wzielam pozyczke, aby nareszcie - po wielu latach - moc czuc sie dobrze we wlasnej skorze. Teraz tesknie do dawnego wygladu, bo choc dawniej mialam obwisly brzuch, ale moglam go jakos skorygowac elastyczna bielizna. Teraz mam wstretna gruba blizne biegnaca wszerz brzucha az na plecy, nadal faldy tluszczu i pepek przesuniety w prawo o 3 cm. Jest to \"dzielo\" pana prof. J. JETHONA z MODEL - MED, ktory wymyslil sobie swoj wlasna, oryginalna metode operacji brzucha: bez odsysania, tylko sciecie zwisajacego \"fartucha\" i podciagniecie pepka do gory. Poparl go w tym prof. J.STRUZYNA, ktory pomogl mnie oszukac. Nie wierzcie naganiaczkom MODEL - MEDu ani zadnym osobom, ktore reklamuja tamtejszych lekarzy, a wlasciwie LEKARZA, bo zostal tam tylko dr BROMA.

Gość Liwia34
usuwałam znamiona typu piegi w model medzie u Bromy , cena 250 zł od jednego, po tygodniu slady zeszły, jedynie po jednym mam mała blizne. Ale zeby zeszla trzeba czasu, jestem zadowolona i polecam, bo nic nie bolalo i rekonwalescencja krótka. Wlasciwie to nie byla to operacja taki maly zabieg.

Gość Liwia34
Sorry, ale żle odczytałam temat topiku, myślałam że ktos pytał o usuwanie znamion, przepraszam ale to zmeczenie.