Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholipciacojestjak

przyczyna inna niz ciaza

Polecane posty

Gość cholipciacojestjak

jakie jeszcze moga byc przyczyny spoznienia miesiaczki?? bo ja juz gryze sciany i nie wiem co robic bo okres mi sie 4 dni spoznia... Boze...nie wiem co robic,za wczesnie jeszcze na test,przeciez ja zwarijue... co jeszcze moze byc powodem spoznienia miesiaczki

-stres i wlasnie to że być może wkręcasz sobie ciążę, -problemy i jakieś poważne kłopoty, -podróż, -alkohol pity często i w nadmiarze, - problemy z jajnikami (np.torbiel), - to że jeszcze nie ukształtowały ci się regularne miesiączki (nie wiem ile masz lat), - zmiany klimatu i pewnie jeszcze sporo by się znalazło:) Wiec jesli nie masz podstaw do myślenia ze zaszłaś w ciążę nie wmawiaj sobie \"a może jednak\"..Zaoszczędzisz sobie nerwy POWODZENIA :)

Gość zaniepokojonabardzo
hmmm...wiec chyba tylko ten stres mi zostaje bo mam 22 lata i juz unormowany okres,nie poje w nadmiarze,nigdzie nie podrozowałam...eh...oby o ten stres chodziło

czy w tym drugim temacie również ty pytasz o aborcję? Boże dziewczyno pewnie nawet nie masz poważnych powodów żeby podejżewać ciążę a już aborcję planujesz?? chyba ci się kolejnośc pomyliła:P