Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mexi

Tormentiol - pomógł komuś na wypryski?

Polecane posty

pomaga na ranki po wypryskach,jak dla mnie to dziwnie pachnie i nie moge tego zniesc😡 pozdrawiam

Gość na ranki fakt
pomaga, np jak masz blizne po syfku, bo az zdarlas skore:) itp nie dziala zbyt szybko, trzeba dluugo stosowac a jesli chodiz o pryszcze, jak ja sie posmarowalam, to jeszcze wieksze mi sie z nich robily:| badz tez w ogole sie tworzyly:| takze, dla mnie beznadzieja

Gość jejeje
używałam go dawno dawno i byłam zadowolona póki skóra mi sie nie przyzwyczaiła, nie pamiętam nawet jak działał ale ostatnio gdzies czytałam że ma on właśicwości bardziej oczyszczające, wyciąga syfy więc może i dlatego pryszcze sie powiększają :o

Gość kiedys miałam manie
ze pod nosem mam wasika no i od wyrywania penseta zostały mi takie czarwone sladki ... nieczym nie moge tego zlikwiodowac....cos wrodzaju sladu po np rozdrapanej krostce ... myslicie ze tormentiol by pomogł ????

tormentiol pomaga jedynie na strupy przyspiesza gojenie;] ja miałam strupa na policzku był iwli i bleee i posmarowałam go tormentiolem i znikł szybko ;] ale na pryszcze go nie polecam jedynie na blizny rany zaczerwienienia :)

Gość Zoey
to chyba dobrze, że je wyciąga. Ja smaruje na noc i kiedy siedze w domu. Bo wyciąga syfki, które wyszłyby za 2-3 dni. Wtedy można je usunąć i znowu posmarować tormentiolem - znikaja po jedym dniu ;-) dla mnie bomba bo potem mniej tego wszystkiego wychodzi.

Gość fanthagiro
mi pomógł na oparzenia słoneczne, na wypryski... zależy na jakim są tle.