Gość Ania_559 Napisano Maj 31, 2017 ja też stosuję olejek z CBD i sobie go chwalę. Zaopatruje się na bjococo.com. Zawartość THC jest tak niska, że nie trzeba obawiać się efektu odurzenia, no i jest to całkowicie legalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka20347 Napisano Sierpień 19, 2017 Kupiłam ekstrakt konopny CBD + CBDA 6 %, borykam się z stwardnieniem rozsianym. Mogę potwierdzić jego Działanie przeciwbólowe, przeciwzapalnie, zmniejsza spastyczność. Ale przede wszystkim przeszły zawroty głowy. Produkt kupiłam na www.konopiafarmacja.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena Białek Napisano Grudzień 10, 2017 Witam serdecznie, jestem studentką V roku Psychologii Uniwersytetu Szczecińskiego i poszukuję ludzi chorujących na SM, którzy zechcieliby wypełnić anonimową ankietę. Celem ankiety jest zgromadzenie niezbędnych informacji do napisania pracy magisterskiej, która dotyczy psychologicznych aspektów pracy w stwardnieniu rozsianym. Badanie ma charakter anonimowy, służy wyłącznie celom naukowym oraz uzyskało zgodę Komisji Bioetycznej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gregorz272 Napisano Grudzień 10, 2017 Ja nie jestem studentem co prawda, ale bardzo mnie interesuje czy olejki cbd daja jakies realne efekty? Pomagaja? Zdiagnozowano u mojego przyjaciel stwardnienie rozsiane zalamal sie teraz duzo o tym czytam znalazlem sklep https://konopieizdrowie.pl/ i mysle nad zakupem takiego olejku z konopi co o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annia2321 0 Napisano Styczeń 28, 2018 addam lek avonex wiecej info pod adresem annia2321@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2018 Cyber Duszek Neurorehabilitacja C-Eye System C-Eye jest to system, który : • wspiera ocenę stanu świadomości osób z uszkodzeniem centralnego układu nerwowego • prowadzenie neurorehabilitacji • komunikację alternatywną Adresatem systemu C-Eye są : • osoby wybudzone ze śpiączki, które nie odzyskały pełnej świadomości (w st. minimalnej świadomości, a także pacjenci zdiagnozowani jako osoby w st. wegetatywnym) • osoby z czterokończynowym porażeniem mózgowym • osoby mające problem z komunikowaniem się (osoby z afazją, dyzartrią , osoby cierpiące na stwardnienie rozsiane i stwardnienie zanikowe boczne) • dzieci z zaburzeniami rozwojowymi • seniorzy mający problemy z komunikowaniem się • osoby po udarze – wylewie • osoby po wypadkach kontakt: FB CYBER ,,Duszek" neuroterapia C-eye i edukacja Tel. 661663927 po 16.00 Tel.723604751 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2018 Witam, mam do odstąpienia oryginalne , węgierskie krople Beresa Extra w opakowaniu 4x30 ml. Tel. 785 596 905 Maria. Mam do nich stały dostęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Stwardnienie rozsiane nie jest łatwe do zdiagnozowania. Jeśli masz stwardnienie rozsiane, twoje symptomy mogą przychodzić i odchodzić, być może dla miesięcy na raz, i mogą być łagodne albo lekko zmieszane z innymi warunkami. Ponieważ nie ma jednego testu, który mógłby potwierdzić, jeśli masz stwardnienie rozsiane, nasi doktorzy postępują ostrożnie, http://www.stwardnienieforum.pl/postacie-stwardnienia-rozsianego/ strategiczna ocena, która obejmuje szczegółowe badania, MRI i analizy krwi i płynu rdzeniowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2018 Witam. Poszukuje butów na zimę dla siostry, która ma stwardnienie rozsiane, na chwilę obecną ma szyny na stopach, przez co nie możne znaleźć żadnych butów, idzie zima a ona w klapkach:-(. Proszę podpowiedzcie coś. Mój adres: justyna-pogorzelska@o2.pl. Wszystkim Wam szczerze dziękuje i życzę dużo zdrowia. Nie poddawajcie się wiem że to jest straszna choroba.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2018 Witam. Znam sprawdzone preparaty które hamują a nawet cofają skutki stwardnienia rozsianego. Z innych chorób farmaceutycznie uznanych za nieuleczalne ludzie zaczęli wychodzić po stosowaniu tych preparatów. Nie powinnam reklamować na forum ale mogę się podzielić informacjami przez maila justyna89.19@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ośrodek BRG Napisano Lipiec 1, 2019 Zapraszamy do wzięcia udziału w nowym badaniu Badanie przeznaczone jest dla wszystkich osób cierpiących na rzutowo-remisyjne stwardnienie rozsiane Cel badania Głównym celem tego badania jest ocena wpływu dwóch różnych dawek leku na aktywność choroby Kto może uczestniczyć w badaniu ? Kobiety i mężczyźni w wieku po miedzy 18-55 lat. Cierpiący od minimum 6 miesięcy na stwardnienie rozsiane, u których wystąpił choć jeden rzut choroby w ciągu ostatnich 12 miesięcy lub 2 rzuty w ciągu ostatnich 24 miesięcy oraz dodatkowo posiadających zmiany w mózgu potwierdzone badaniem rezonansu magnetycznego. Przebieg badania W pierwszej części badania trwającej około 6 miesięcy pacjenci będą otrzymywać leczenie w formie tabletki w dwóch dawkach lub placebo a skuteczność i bezpieczeństwo leczenia będzie oceniane w badaniu neurologicznym, badaniach laboratoryjnych oraz w badaniu rezonansu magnetycznego. W części drugiej badania mogącej trwać kolejne 9,5 roku będzie pacjent otrzymywać tylko leczenie aktywne. Korzyści Dzięki udziałowi Pana/Pani w tym badaniu uzyskamy nowe informacje dotyczące działania tego produktu. Lek ten może spowolnić postęp choroby. Będzie Pan/Pani pod stałą obserwacją medyczną ze strony lekarza prowadzącego badanie oraz personelu badawczego. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod numerami tel.: +48 602 134 865, 22 112 19 51 lub bezpłatnej infolinii 800 919 545 (od poniedziałku do piątku, w godz. 08.00-16.00). Zapraszamy również do zarejestrowania się do naszej bazy ochotników na stronie: www.udzialwbadaniu.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrin90 Napisano Październik 4, 2019 U mnie też podejrzewają tę chorobę. Od kilku tygodni odczuwam osłabienie, ciężkość i parestezje nóg i do tego ucisk w nodze i ręce:/. Rezonans dopiero za miesiąc ale czuje się kiepsko. Póki co dostałam tylko leki na rozluźnienie mięśni. Dobre i to. Może będę choć trochę lepiej funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczneczko 0 Napisano Lipiec 9, 2021 Mam dostęp do kropli na bieżąco. W sprawie pytań proszę o tel. 727 932 127 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach