Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratka.....

tabletki antykoncjepcyjne

Polecane posty

Gość kratka.....

ma pytanie. mam wziasc pierwszy raz tabletke anty. okresu dostalam dzis o 16, czy moge wziasc ja jutro o 13?? prosze o odpowiedz,czy wtedy ochorona bedize tak samo dobra prosze..

Wez jutro jak dzisjaj nie mozesz ale z tą ochroną do konca nie wiem...najlepiej przez siedem dni uzywać dodatkowego zabezpieczenia(tak dla ostrożności)albo wogle poscic:P

Gość kalafiorek
najlepiej brać wieczorem bo na początku brania mozesz mieć mdłości i lepiej je przespać :)

Gość kalafiorek
czyli najlepiej weź dzisiaj.. a z ochroną to nie wiem co by było jakbyś jutro wzięła, lekarzem nie jestem ;)

Gość kratka.....
no tak, tylko w tym problem ze mi najlepiej pasuje godina 13 do brania tabletek. a dzis ich jeszcze nie kupilam.do apteki musze jutro dopiero jechac wiec inaczej nie da rady:(

Gość baczek
mysle ze to nie jest dobry pomysl!tabletki bierze sie w pierwszy dzien cyklu lub ewentualmnie w 5!przez 7 dni najlepiej sie zabezpieczaj

kochani, ten topik jest z kwietnia... ;) a swoją drogą tak na przyszłość, można wziąć w drugim dniu cyklu tabletkę i nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczać, tak jak napisała at_at, mamy 24h od pojawienia się pierwszego krwawienia.