Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirianna

KOSMETYKI WIBO jakie?????????

Polecane posty

Gość mirianna

wybieram sie do rossmana, czytalam ze tam sa te kosmetyki. Sklepu nie ma w moim miescie dlatego jade do innego, po ile (tak orientacyjnie) sa blyszczyki, lakiery, cienie do powiek. Slyszlam ze tanie, a dobre??

CEN DOKLADNIE CI NIE POWIEM - SA RZECZYWISICIE NIEDROGIE - CIENIE DO POWIEK SA TAKIEJ JAKOSCI JAK INNYCH FIRM... BLYSZCZYKI JAKOSCI SREDNIEJ. PODKLADU CZY NP TUSZU - NIE POLECAM CHOCIAZ MOJA MAMA TUSZ DO RZES POLECA:) BLYSZCZYK KOSZTUJE NA PEWNO Z JAKIES 5 ZL LAKIER 4 ZL ITP CENY.

lakiery sa fajne, cin mialam jede -taki sobie, ale napewno sa jakies fajne, podklad- hmmm moja mama uzywa, nienarzeka, ale jak dla mnie srednio sie rozprowadza. Ale lakiery naprawde poleca. Nie sa drogie wiec mozesz sobie sprawdzic ich kosmetyki, kazdy ma inne odczucia.

hmm raz jak bylam na wycieczce w gorach na impreze kolezanka dlaa mi do pomalowania szminke z tejze firmy ,taka w zlotym opakowaniu..cos strasznego:O zle sie rozporwadzala,kleila usta, robily sie dziwne grudki do tego brzydki zapach i najwiekszy minus..strasznie wysuszyla usta :O lepsze sa juz kosmetyki z miss sporty..dobre szminki mają za 8 zlotych ponoc... a cienie to mozesz se z ruby rose kupic..paleta 48 za 20 zlotych..slyszalam ze dobre...

Gość afdsafewerf
do Furious ---> powiedz cos wiecej o tej palecie..Co to jest ruby rose ...pierwsze słysze

a wiecie jakiej jakosci s akosmetyki na bazarach? {pdpbno robia je w garazas, chyba lepiej dolozyc pare zolek i kupic cos porzadniejszego, szkoda cery.