Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keczupudliszki

jak dlugo jeszcze uda mi sie wytrwac?

Polecane posty

Gość keczupudliszki

Mam 29 lat mieszkam w Londynie z moja rok mlodsza dziewczyna. Zyje nam sie calkiem dobrze gdyby nie fakt ze moja dziewczyna z czasem zaczela tracic zainteresowanie seksem wystarcza jej raz na tydzien podczas kiedy ja marze o tym codziennie. Od jakiegos czasu mieszka z nami jej 19sto letnia siostra- przyjechala zarobic na studia, i tu zaczely sie klopoty ona chyba mnie kusi bez skrempowanie sie przy mnie przebiera i czasem zdarza jej sie zaswiecic golizna teraz zostalismy sami na kilka dni bo moja dziewczyna wyjechala do polski. Nie wiem co mam zrobic taka mloda i dotego nie moja to bardz kusi mysle ze dala by sie namowic bez wiekszych klopotow. Obawiam sie tylko konsekwencij poradzcie prosze

Gość gość
co mam Ci poradzic?Wal se konia ile wlezie i unikaj tej dziołchy. Jesli jest jak mowisz to niezla suka z niej:o a jak sie puscidz, to nie bedziesz od niej lepszy.

Gość keczupudliszki
rozmawialem wczoraj z moja dziewczyna spytala mnie czy spimy w jednym lozku. Chyba tez sie martwi, ja niewiele myslac odpowiedzialem jej ze tak ale na zmiane edyta w dzien a ja w nocy bo ona na noc idzie do swojego lozka chyba pogorszylem sprawe. Miedzy nami nic nie bylo, mam nadzieje ze nie bedzie ale to nie latwe

Gość aaa ja ci powiem
raz sie zyje chlopaku:)

Gość a ja Ci powiem inaczej
jesli ci zalezy na wlasnej panience to nie zabolcujesz jej siostry, tylko dlatego ze masz chwilowy deficyt seksu. Jak ci nie zalezy na Twojej pannie - bolcuj ta druga suke ile wlezie:)

aha jeśli chciałbyś przeżyć coś naprawdę ekstremalnego to też jestem akurat w Londynie :)

Gość keczupudliszki
wiec moze dasz jakies namiary na siebie zawsze to latwiejsze do ukrycia

Gość Majonez
Kochaj się z nią ile dusza zapragnie. Życie ma się tylko jedno

Gość co za facet
boze nie mozesz sam sobie zrobic dobrze tylko zaraz musisz ja zdradzac jak wyjechala!!!

niech Ci podszywacz powie, ja pisze z Polski:) Majonez, a co Ty bys powiedzial (ala), jakby Twoja druga polowka sie gzdzila z Twoja siostra pod Twoja nieobecnosc? Pojebalo Was? Zalozcie se harem jak Wam jedna nie wystarcza:o

Gość tatata
słuchaj majoneza jak jestes zwykłym patałachem i niezależy ci na swojej dziewczynie. a najlepiej to zdradzaj ja na lewo iprawo(jak juz na to wyraziłes chec z ta co TEŻ jest w Londynie,bo twoja laska to pewnie dawno ma innego faceta(porządnego nie to co ty) i dlatego tak czesto ci niedaje ;)

Gość Majonez
Nic się nie stanie jak się popieści z siostrą. Będzie szcześliwy.

Majonez - w mysl zasady, czego oczy nie widza tego sercu nie zal? Bo oczywiscie to jebanko z siostra ma byc scisle tajne, nie?

Gość no i tak..
majonez i podszywacz -a ja cipowiem... -to samo ip majonez taki niedowartosciowany jestes ze musisz siebie popierac?

Gość keczupudliszki
pisalem tylko ze mnie kusi i ze nie wiem czy dam rade wytrwac jak na razie sobie radze od niedzieli, poza tym jesli juz moglo by dojsc do czegos to faktycznie z jej siostra jest najglupszym wyborem pod sloncem jesli chce nadal byc z moja dziewczyna

niczyja siostra ni jest dobrym wyborem, jesli nadal chcesz byc ze swoja dziewczyna, jedynaczka tez:o Do niektorych nic nie dociera, biedna ta Twoja laska.

Gość do keczupa
sam niewiesz czego chcesz 1prosisz o "rade",chcesz byc z dziewczyna ale widzisz golizne siorki 2jednak dopuszczasz zdrade ,byleby ukryć ja 3 jednak z siorka niechcesz bo już niemógłbys byc z dziewczyna. konkret -jesli zalezy ci na dziewczynie to nawet niepowinienes myslec o skoku w bok,a jak niezalezy, to se ruchnij i tak dziewczyne olewasz itd.

toz wlasnie tak pisalam. Do takich jak keczup jednak nie trafia argumentacja. Sa faceci, ktorzy nie chca rezygnowac ze zwiazku. Chca miec babe na stale (posprzata, ugotuje) a jebac na boczku, żenada:o

Gość taktaktaaaaaaaaaaaaaaaaak
taki facet to półgłupek.jak komus zależy a drugiej osobie to niemysli o skokach w bok,a jak za mało ci daje to jest tego jakaś przyczyna-wystarczy wyjasnic . Zal mi tego keczupa.