Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perla40

Propozycja.......

Polecane posty

Postanowilam napisac glownie do osob ktore oprocz swoich oficjalnych zwiazkow, ciagna na boku drugi.....poprostu sa kochankami....od jakiegos czasu na roznych forach pojawil sie problem spotkan kochankow, szczegolnie miejsc gdzie mozna byc swobodnym...glownie jest to niestety samochod,hotel...czasem kawiarnia i restauracja...jak dlugo mozna tak sie spotykac?? jesli sie kocha to mozna, ale z czasem chce sie troszke wiecej i to wiecej to jest mieszkanie do wynajecia...koszt nie jest zbyt duzy, a komfort nieporownywalny do samochodu czy hotelu:-) Pytanie kieruje przedewszystkim do kochankow z dluzszym stazem i takich ktorzy wiedza ze beda ze soba jeszcze dlugo,moze znajdzie sie para ktora chcialaby wynajac mieszknie w Warszawie na spolke...koszt takiego wynajecia w granicach 700-800zl miesiecznie,mozna sie dogadac bez problemu...osobiscie wiem o takich ukladach, ale niestety w innym miesicie.....jesli ktos chcialby zasiegnac wiecej informacji prosze o maile...licze na powazne podejscie do sprawy. PS: dla zainteresowanych...jestesmy od bardzo dawna ze soba i mamy powazne plany wzgledem siebie....jestesmy dojrzalymi ludzmi ok 40 lat , nasz zwiazek to nie zabawa, a mieszkanie ma sluzyc do wspolnego spedzania czasu, a nie (napewno wiekszosc tak pomyslala )do uprawiania tylko i wylacznie seksu.Pozdrawiam info prosze na maila perla38@gazeta.pl

Gość jakaja4
jestes szalona a szalona znaczy sklonna do wszystkieo nie jest to tak prosta sprawa jak by ci sie wydawalo .wiem czego oczekujesz i czego potrzebujesz.powiedzmy sobie szczerze chodzi o sex przedewszystkim .kochankowie myslo tylko o tym .ja to juz przerobilam i cos stracilam nawet sobie jak wiele mnie to kosztowalo .kochanek tak pieknie super ale do czasu kiedy poprostu odszedl a ja co mialam zrobic .pisze ci to zebys wiedziala ,ze nie wszystko jest tak pieknie pomalowane i w takich kolorach jak bysmy chcieli widzec nasz drugi swiat. hotel samochod ,coz przeminelo z wiatrem . wiem piszesz ze macie plany .na ile?mieszkanie ? twoja sprawa. dam ci znac bo cos wiem na tema takiego lokalu .pozdrawiam ps. pomysl bo masz nad czy myslec odnosnie jednego i drugiego zycia chdzi mi zwiazki w ktorych sie znajdujesz .nie wnikam w szczeguly pa