Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawaaaa

rozdawanie ulotek

Polecane posty

Go艣膰 ciekawaaaa

czy kto艣 przy tym pracowa艂 i wie, ile p艂ac膮 za rozdawanie ulotek? p艂ac膮 za godzin臋 czy za ilo艣膰 rozdanych ulotek? i jakie s膮 stawki w du偶ych miastach? i czy kto艣 np. kontroluje, czy ja rzeczywi艣cie tam stoj臋 i rozdaj臋 te ulotki, czy nie wrzuci艂am ich do kosza? ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nowa 369
U nmie (ma艂e miasteczko 30-ty艣. mieszk.) za jedna ulotk臋 p艂ac膮 3 gr. srednio w miesi膮cu roznosi si臋 10,000 - czyli 300 z艂 zarobku. Jesli osoba jest rzetelna dostaje troche wi臋cej. Oczywi艣cie s膮 kontrole czy ulotki zosta艂y rozniesione.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u mnie
u mnie w firmie p艂acimy za dni贸wk臋 50 z艂 ale rozsnoszenie jest od rana do wieczora, mozna robi膰 sobie przerwy 30-60 minut aby co艣 zje艣膰 itd. ale musi by膰 teren obrobiony ... kontrole s膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawaaa
pytam, bo mam w艂asn膮 dzia艂. gosp. i chc臋 zleci膰 rozdawanie ulotek, bo sama nie mam na to czasu, ale jak mam tam lata膰 i kontrolowa膰 te osoby, to chyba nie ma to zbyt wiele sensu... i ile im zaproponowa膰, np. 5 gr za ulotk臋? kurcze, troch臋 du偶y ten wydatek by wyszed艂, to ju偶 wol臋 50 z艂 dni贸wki da膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa 369
Ciekawa, a ile sztuk ulotek chcesz "roznie艣膰" ? bo 5 gr. za ulotk臋 to du偶o... A sprawdza膰 musisz, bo na 100% b臋d膮 kombinowa膰. Ja przedwczoraj "przy艂apa艂am" 偶e nie by艂y rozniesione. I przede wszystkim liczy sie systematyczno艣膰, bo je艣li "rzucisz" raz 1000szt. to przejdzie bez echa. A jaka bran偶a je艣li mog臋 spyta膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawaaa
kosmetyczna ;) no chyba masz racj臋, to i tak mnie lepiej czasowo wyjdzie np. raz na godzin臋 sprawdzi膰 ni偶 samemu sta膰 par臋 godz. dzi臋ki za porad臋, to m贸wisz, 偶e lepiej np. raz w tyg. po 500-1000 szt. ni偶 wi臋cej na raz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marciami
jakby co to ja jestem zainteresowana bardzo rozdawaniem ulotek.juz kiedys pracowalam(co prawda ukladalam i porzadkowalam towar na magazynie firmy HARTMANN), jestem rzetelna, obowiazkowa i bardzo chce pracowac, zeby zarobic swoje grosze.... jestem z pabianic pod 艂odzi膮, moj mail marciami@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roznosilam ulotki
mialam 3 grosze od ulotki, powiem tak: jesli chce sie byc w porzadku i roznosi sie przykladnie - wychodzi srednio 3zl/h. Ogolnie wbrew pozorom ciezka i bardzo meczaca praca za takie pieniadze... Mieszkancy blokow nie chca otwierac klatek... czesc niestety jest nieuprzejma i wydziera sie po rozdajacych :( Tak wiec uwazam ze 3zl to malo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawaaa
nie my艣la艂am o roznoszeniu ulotek po domach, tylko raczej o ich rozdawaniu w centrum miasta :)

Udost臋pnij ten post

Ja w ubiegle wakacje rozdawalam ulotki na ulicy. Dostawalam 4zl za godzine, stalam w umowionym miejscu 5 godzin.W ogole mnie nie kontrolowali, ale wiem ze w innych firmach zatrudniajacych osoby do rozdawania ulotek, przynajmniej raz dziennie ktos przychodzil i sprawdzal czy dana osoba rozdaje czy pije piwo w ogrodku ;). Generalnie 5gr to b.duzo. Kiedys jak mialam latac po pietrach z ulotkami to zaproponowali mi 1 i 1/4 grosza !! :-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marek1978
spoko firma bardzo rzetelnie podchodz膮 do sprawy www.ulotkislask.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobnie firma http://ulotexmarketing.pl/ Mo偶e skontaktuj si臋 z nimi jak szukasz mo偶liwo艣ci roznoszenia ulotek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o informacji na stronie www.kolportazreklam.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sensualmassagetenerife
Witam, Proponuje Ci prace w salonie masa偶u zmys艂owego, kt贸ry znajduj臋 si臋 na Teneryfie. Oferujemy zakwaterowanie oraz kursy masa偶u. Zeby rozwia膰 w膮tpliwo艣ci w 偶adnym wypadku nie chodzi o seks. Je偶eli jeste艣 zainteresowana prosz臋 o kontakt. 517410782 0034667661413 deeppleasuremassage@gmail.com Aniela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Micha艣
Witam wszystkich roznosz膮cych ulotki .Postanowi艂em opisa膰 troch臋 t膮 prac臋 i da膰 zrozumie膰 ile mo偶na na roznoszeniu zarobi膰.Po pierwsze nie dawajcie si臋 robi膰 w konia i roznosi膰 ulotki za marne pieni膮dze takie jak 6z艂-8z艂 nie jest to praca ci臋偶ka ale wymagaj膮ca bardzo dobrej kondycji fizycznej i zdrowotnej pracodawca powinien bez ubezpieczenia bez umowy da膰 na r臋k臋 minimum 9 z艂/h przy umowie zlecenia 12z艂 brutto co daje nam na r臋k臋 10 z艂 je艣li kto艣 zaproponuje wam roznoszenie na czarno gdzie proponuje 7 z艂 /h jest to jednym s艂owem oszustwo i wyzysk .Powiadamiaj膮c inspekcj臋 pracy o takiej sytuacji pracodawca mo偶e otrzyma膰 kar臋 od 30 z艂 a nawet wi臋cej .Nie b贸jcie si臋 zg艂asza膰 takich spraw oni z mi艂膮 ch臋ci膮 na takie skargi zareaguj膮 i to skontroluj膮 i za drugim razem pracodawca da uczciwie zarobi膰 bez wyzysku gdzie pracownik b臋dzie zadowolony .Opisa艂em wam stawk臋 za rozniesienie jednej firmy ulotkowej sytuacja wynagrodzenia zmienia si臋 jak dochodz膮 wam rozniesienie kilku firm wy otrzymujecie zap艂at臋 tylko za jedn膮 firm臋 gazetki nieuczciwi pracodawcy bior膮 za sztuk臋 min.5-25gr wy przewa偶nie otrzymacie za dostarczenie 5 ulotek zap艂at臋 tak jak za jedn膮 czyli daj膮 najmniej 5gr a nawet czasem mniej a wy musicie tacha膰 wi臋kszy ci臋偶ar za takie same wynagrodzenie oni bij膮 kokosy a wy robicie jak murzyny za marne pieni膮dze .Troch臋 wam to u艣wiadomi艂em nie dawajcie si臋 wykorzystywa膰 uczciwy pracodawca da wam zarobi膰 min.10 z艂 na godz a oszu艣ci szukaj膮 naiwnych wyzyskuj膮 i dorabiaj膮 si臋 na cudzej pracy S膮 ju偶 firmy gdzie za ka偶dy dodatek jest ju偶 p艂acone czyli 10 z艂 na godz a za dodatki ulotek dodatkowe wynagrodzenie .Mam firm臋 ulotkow膮 i w艂a艣nie tak moi pracownicy maj膮 12 z艂 /h za dodatki bonusy i do tego umowa zlecenia ka偶dy jest zadowolony pracownik i ja gdzie nie musz臋 nikogo szuka膰 .Kiedy艣 roznosi艂em sam ulotki i wiem jak jest ci臋偶ko i dlatego postanowi艂em u艣wiadomi膰 tych co jeszcze nie wiedz膮 jak jest szanujcie tych co was uczciwie wynagradzaj膮 za wasz膮 prac臋 a walczcie z tymi co chc膮 dorobi膰 si臋 na cudzej ci臋偶kiej pracy daj膮c marne wynagrodzenia .Pozdrawiam wszystkich uczciwych pracodawc贸w i rzetelnych ulotkarzy :}:}:}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli poszukujecie sprawdzonej firmy, kt贸ra zajmuje si臋 roznoszeniem ulotek to mog臋 wam poleci膰 https://www.pkt.pl/firma/small-repair-6591156 z Szczecina. Moja firma wsp贸艂pracuje z nimi i mog臋 potwierdzi膰 ich terminowo艣膰 i rzetelne wykonywanie pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukuje os贸b chetnych do pracy w roznoszeniu ulotek praca 5 razy w tygodniu od 9-17 .Wyp艂aty co tydzie艅.Sta艂a praca na terenie warszawy 535 990 330 Anna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam , Zatrudni臋 ulotkarzy praca od poniedzia艂ku do pi膮tku sta艂a pensja co tydzie艅.Stawka dobra godzinowa. Zaintersowanych prosz臋 o kontakt - 535 990 330 Anna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam , Zatrudni臋 ulotkarzy praca od poniedzia艂ku do pi膮tku sta艂a pensja co tydzie艅.Stawka dobra godzinowa. Zaintersowanych prosz臋 o kontakt - 535 990 330 Anna

Udost臋pnij ten post