Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitttka

JAK TO NAPRAWDE JEST Z TYM...???

Polecane posty

Gość nitttka

Witam:) Leżąc sobie wczoraj w wannie naszły mnie mysli jak to jest z tym pierwszym razem...:) Jestem studentka...mam wspanialego chłopaka...jestesmy juz razem ponad 2 lata...ale nadal czekamy...do slubu Wiec jestem dziewica(niczego sie nie wstydze z tego powodu, a wrecz przeciwnie):D I tak leżac sobie w tej wannie myslałam, jak to zmiesci sie taki gruby członek(no bo w zwodzie, to on jest na serio gruby)Przeziez to musi cholernuie bolec, jak bedzie przebikjac mi błone...az sie boje myslec o tym...ledwo sie tam moj jeden paluszek miesci a tu taki gruby penis ma sie zmiescic???

Gość aaaaaaaa...
zupełna czystość czy petting..??

Gość nitttka
A co to za roznica:D Napisz jak rozumiesz słow petting to napisze:)

Gość aaaaaaaa...
wiesz dla mnie to duża..przez petting poznajesz ciało człowieka, uczysz się jak sprawić mu przyjemnośc.. petting to pieszczoty... całowanie i pieszczenie calego ciała bez stosunku..nie wiem jak ci to dokładniej wytłumaczyc.. a zmieścić to się zmieści;)ja jestem z moim miskiem 1,5 roku.. nie współżyjemy... ale uprawiamy peeting;)jest bardzo przyjemny;)

Gość nitttka
nie dotykamy sie tam raczej:)

Gość aaaaaaaa...
ja bym raczej nie wytrzymajła.. mój misio takżę.. ciągnie nas do siebie;)a ślub za ile? my planujemy za 3 latka..;)

Gość rany zupełna czystość
??? gdzieś ty sięuchowała?? PO CO??? A jak po ślubie okaże sięże nie jesteście dopasi\owani sexualnie??---> to sięzdarza często!!!

Gość nitttka
my za 2:) Ale powiedz mi na to moje pytanie/

Gość aaaaaaaa...
gdy się podniecasz mięśnie pochwy się rozszerzają, wydziela się śluz i łatwym sposobem wejdzie;)

Gość nitttka
ale moja dziurka jest strasznie waskaa czlonek nie!!

Gość aaaaaaaa...
zobaczysz jak będzie jak przyjdzie ten moment..ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie mój pierwszy raz..ale jak na razie niestety nie mogę:(

Gość aaaaaaaa...
a ską wiesz żę jego członek jest wąski czy szeroki??przecież go nie dotykałaś:P

Gość nitttka
zdarzyło mi sie przez majtki:)i jest gruuuuby

i nie macie ochoty ??? jezuuu, nie mogę sobie tego wyobrazic, a zmieścićsię zmieści, co ty nie wiesz jak siędzieci rodzą???

Gość nitttka
to myslisz ze jak go tam kiedys dotykalam przez majtki to nie byl petting??Bo ja juz sama nie wiem, mam nadzieje ze nie:)

Gość bronx
i ty na serio jestes studentka?? boszeeee... zadajesz pytania jak nastolatka :( ps.ja tez jestem studentką i tez dziewicą,przeciez kazdy wie co to jest peeting... np. z gazet :P

Gość nitttka
Ale ja nie czytam gazet typy 'brawo", jak ty wiec chyba moge nie wiedziec.

Gość Do autorki -
Pytasz jak to jest z tym. No więc ja Ci odpowiem. Jeśli zaznasz orgazmu lub przynajmniej silnego podniecenia to może być wspaniale, a nawet cudownie. Jeśli żadnych z powyższych rzeczy nie poczujesz to będzie beznadziejnie. Ot i cała filozofia.

o rany, matko i polko,DZIŚ nie wiedzieć co to petting i nic nie robićz facetem w tym wieku????????????????????????????????????? To nieludzkie :P Nie macie potrzeb ludzie??? Tracicie najlepsze lata swojego życia :))

Gość niedobra teściowa
zmieści się zmieści , nic się nie bój choć i tak pachnie mi to topikiem onanisty , który chce sobie zrobić dobrze , czytając odpowiedzi

Gość honykunda
wlezie wlezie jeszcze będzie luzu na palce

Gość przypominają mi się moje obway
też byłam z facetem długo i czekaliśmy prawie do slubu, z tym, że pieszczoty były i to mocne, tak że oboje wiedzieliśmy co to orgazm ;) Też miałam obawy że on jest taki gruby i w ogóle no i niestety częściowo miałam rację. Niestety tak jak moja mama miałam bardzo grubą błonę i na jej przebicie zdecydowaliśmy sie jakieś dwa tygodnie przed naszym ślubem cywilnym. Najpierw poszły w ruch palce, nie wyszło... Później próbował przebijać błonę przez trzy dni z kolei - za kazdym razem niestety bardzo mocno krwawiłam i czułam ból, dopiero za trzecim razem on doszedł. Później chwilę mineło zanim się wygoiła a ja się nauczyłam jak mi dobrze. A tak w ogole to nie rozumiem zupełnie stwierdzenia "niedopasowani seksualnie"... moim zdaniem żeby coś takiego było to faktycznie partnerzy muszą bardzo nie chcieć otworzyc się na siebie...

Gość killer teściowej
Co jak co ale stwierdzam jedno Że jak popieści to się zmieści to tak to wygląda !!

Gość do autereczki topiku
bosjh dziewcyzno ,dziecko cipa wychodzi isei zmiesci....a ty tutaj kutasa sie boisz...