Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miiriii

dezodorant 1x w tygodniu

Polecane posty

podobno jest taki, co sie go raz na 7 dni uzywa i ma dzialac - ktos slyszal, ktos uzywa?

Gość zateza
jest taki - włoski 7 giorni SAUBER /w sztyfcie albo w kremie/ Skuteczny - zakupiłam go za ok. 10 zł w Naturze.

Gość Nina 21
Nie wiem czemu sie pytasz o takie rzeczy heh ... nie lubisz tracic czasu czy jak;P mialam kiedys problem,y zpoceniem pod pachami ale ktos polecil mi ANTYDRIAL ktory mozna kupic w aptece. poczakowo uzywa sie go co 2 dzien na niepodraznione goleniem pachy a pozniej wlasnie raz w tygodniu i jest suchutko... juz go pol rolu uzywam i nie moge nazekac... ale oprocz niego uzywam codziennie jakis inny antyperspirant... daje zapach i wogole jaoos sie tak swiezej czuje;P musze wspomniec ze jestem strasznie przewrazliwiona jesli chodzi o sprawy higieny i jak u kogos widze mokre pachy to przy okazji zawsze polecam antydrial;)

Gość chyba raczej ANTIDRAL prawda
?czytac nie umiesz czy co

Gość Nina 21
Są ponoc inne tego rodzaju specyfiki, ktore maja podobne dzialanie ale ponoc czasami farbuja bielizne...a ten jest niedrogi jakos 15 zl a moze nawet mniej... i smaruje sie nim na noc... nigdy na dzien- sama juz sie przekoanlam... bo nie pachnie ladnie...

Gość Nina 21
Ups moja pomylka;P

Gość phe he-
właśnie miałam założyć topik na ten temat:-) a tu taka niespodzianka.. ja mam w domu ETIAXIL, kupiłam kiedyś na allegro. Stosowałam go parę m-cy temu i chyba nawet były jakieś efekty:-) od dziś znowu zaczynam:-)

pytam sie, bo zastanawiam sie, czy to dziala. Oczywiscie zamierzam nadal codziennie uzywac dezodorantow, ale tez jestem przewrazliwiona na punkcie higieny i chcialabym zawsze czuc sie swiezo, a prace mam stresujaca.

Nie rozumiem, jak moze działać tydzień? A co z myciem, czy woda i mydlo nie wypłukuja go?

Gość do zateza
ale ten dezodorant na kafeterii mial bardzo slabe oceny. Tobie rzeczywiscie pomaga???

Gość zateza
Nie oceniam źle tego dezodorantu. Używam go raz w tygodniu. Swoją skuteczność zachowuje mimo kąpieli. Dzieki temu nie muszę codziennie stosować antyperspirantu tylko ulubiony perfumowany b.banani. Sauber jest bezzapachowy. Zaznaczam jednak, ze nigdy nie miałam problemu z nadmiernym poceniem.

Gość do zateza
dzieki

Gość a uzywal ktos
takiego dezodorantu, co niby na rok ma starczyc? nie pamietam nazwy

Gość Reutter super deo na rok

Gość a uzywal ktos
o ten wlasnie mi chodzilo dobry jest?

Gość zateza
Reuter stosuje się codziennie. Jest bardzo wydajny ale jak dla mnie mniej skuteczny niż sauber.Reuter kosztuje ok. 16zł i dostępny tylko w aptece - bezzapachowy.

Gość ja tez mam etiaxil
polecam:)

Gość atidral
rzeczywiscie po zastosowaniu raz na tydzien ogranicza ( a wrecz likwiduje) potliwosc a ten Sauber to zapobiega nie poceniu przez tydzień a "zapachowi potu" prosze przeczytac opis