Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

dlaczego stediril 30 zniknął z aptek???

Polecane posty

Gość o co chodzi

biore te tabletki od ponad roku i mi pasują. ostatnio poszłam zadowolona do apteki z recepta na trzy opakowania a tam mi mówia ,ze nie mają. ok. poszłam dalej. do drugeij . tam tez nie mają. zaniepokojona poszłam do nastepnej. oczywiscie tam tez nie mieli. kobita powiedziała mi ze wycofali go zupełnie z hurtowni i ze moze mi sprzedac tabletki z takim samym składem (oczywiscie czytery razy drozsze) więc kupiłam. microgynon 21. naszczescie wziełam tylko jedno opakowanie bo te tabletki sa straszne. moje i tak juz niskie libido spadło ponizej zera. na mysl o seksie dostaje mdłosci, chodze senna i rozkojazona, mam ogromniaste pryszcze i ogolnie czuje sie po nich zle. czy któras z was wie moze czy stediril wycofano zupełnie ze sprzedarzy czy moze to jakies chwilowe tylko bo zaczynam sie martwić...

Gość Post przeniesiony
21:15 esy floresy no wlasnie ja sobie zrobilam przerwe od tych tabletek, ostatnio poszlam do doktora zeby mi je przepisal i uslyszalam ze juz zostaly wycofane .. hmmm.. tez mi lekarz przepisal microgynum, ale az sie zaczynam sie bac zeby rozpoczac branie, bo raczej slysze o nim negatywne opinie. Ciekawe tylko jak moj organizm zareaguje...

Gość o co chodzi
lubiłam je ze zwględu na to ,ze dobrze sie po nich czułam a pozatym cena była rewelacyjna. mysl o tym ze bede musiała wydawac na tabletki 35 zł miesięcznie mnie denerwuje

Gość i ddoooooobrze
bo to końska dawka hormonów byla i dlatego je wycofali! wasze szczescie, bo wy oszczedzajac na zdrowiu same nie zmieniłybyscie tabletek na te z polowe mniejszą dawką hormonów! ps microgynon nie kosztuje 35 zł

Gość tymbark
mi tez microgynon przepisal ale poprosilam w aptece o rigevidon. kosztuje ok 8 zl i tez ma ten sam sklad