Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kanne

Zaręczyny w wieku 19 lat ??

Polecane posty

Gość Kanne

Czy zaręczyny w wieku 19 lat to coś złego ?? Ciekawa jestem Waszych wypowiedzi .... Może ktoś z Was właśnie w tym wieku podjął się takiej decyzji.... Pozdrawiam Gorąco...

Gość lea_i
nie, ale musisz byc dojrzala emocjonalnie, aby twoje malzenstwo trwało np jak skonczysz 28 lat, a nie skonczyło sie po jakims czasie, a tego mozna sie spodziewac. mlodosc to i zmiany, zatem i nietrwalosc...

Gość Kanne
Jestem przekonana o tym , że to właśnie z tym Facetem chce być ... Wiem , że to poważna sytuacja w której trzeba wykazać miłość , szacunek , a przede wszystkim zaufanie ...

Gość Kanne
No tak nikt Nam niczego nie zabrania ... ale zaręczyny to nie jest zabawa ....

Gość lea_i
zareczyny to takie tak na wspolne zycie:) powazna sprawa

Gość Kanne
Lea bardzo fajne słowa.... " To takie TAK na wspólne życie" .... P.S Wszystkim życzę , żeby "siebie" odnaleźli .... ja się doczekałam na tego Oczekiwanego iiii teraz jestem Bardzo szczęśliwa...

Gość lea_i
to prawda takie TAK na całe zycie i takie tak dla niego:))) mam i ja:)❤️

Osobiście znam wiele młodocianych par i to o wiele mlodszych od Ciebie:)i żyją szczęśliwie i powiedziałabym,że nawet ich związek jest dość mocny,właśnie dlatego,że im nikt nie zabraniał,jak to się kiedyś robilo.Ileż to nieszczęśliwych par żyje rozproszonych z powodu zakazu przez rodziców.Ale dziś raczej rodzice pomagają zakochanym się łączyć w pary.NIECH ŻYJE MIŁOŚĆ!!!:)NIEDAJMY JEJ NIKOMU ZNISZCZYĆ!!!:)

Gość dudux
ja też, ja też w wieku 19 lat :D i może jestem jeszcze niepoważną gówniarą niewiedzącą nic o życiu - ale jestem niesamowicie szczęśliwa :D

Gość Czemu nie
Pewnie.Można w tym wieku się zaręczyć,czemu nie. Ja np.mam odwrotną sytuacje...jestem już z drugim facetem,który mi proponuje małżeństwo,zaręczyny ale ja nie jestem na to zdecydowana. Z poprzednim 2 lata z obecnym już pół roku. Nie wiem dlaczego,ale nie ciągnie mnie do tego,albo to poprostu nie te osoby??? Jak myślicie???

Gość tak se pisze
ja bym sie pociela... z drugiej strony jesli jestes pewna, to super, zycze duzo szczescia! :)

zmam panne co ma 19 i jest już po ślubie a moją kumpele zaręczyła sie w lutym mając 19 to nic takiego

Gość ja się zaręczyłam jak miałam
19 latek i teraz on jest moim mężem :)

Gość tak jedna ......
a myslicie ze facet w weieku 20 lat moze byc dojrzaly.. Mi mowi ze jest, zejest inny niz wiekszosc facetow.. ja mam 19.. on chce siezarezcy. ja tez. planujemy wspolne zycie. I troche mnie dziwi ze chlopak w takim wieku chce juz byc ze mna do konca zycia.. tym bardziej ze jestem jego pierwsza dziewczyna. Oczywiscie ze tez chce tylko tak sobie mysle..czy to jest mozliwe? Co o tym myslicie?

powiem Ci , ze ja mam dokladnie taka sama sytuacje, ja mam 19 , on 20 . . . Chcemy zyc razem, jestesmy 1,5 razem , od roku pomieszkujemy ze soba ;) jest wspaniale, oczywiscie bywaja czasem gorsze dni, jak w kazdym zwiazku , dopiero teraz czuje, ze sie dotarlismy w sporej czesci, wczesniej mialam problem z jego zazdroscia itd :) czekam na pierscionek, choc do slubu mi sie az tak nie spieszy ;) moze za 2 lata ? albo rok ?