Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej

biorę Yaśmin i mam wysyp pryszczy!! co zrobić????????

Polecane posty

Gość hej hej

drugi miesiąc biorę te pigułki, w pierwszym bylo ok, ale teraz, strasznie, z każdym dniem coraz wiecej... nie iwem czy mam odstawic te pigułki czy poczekać jeszcze jeden miesiac...napiszcie co myslicie...

Badanie skóry. Bezpieczne badanie nowoczesnym urządzeniem zaawansowanym technicznie,wykorzystującym czarne światło fluorescencyjne oraz szkło powiększające. Badanie jest całkowicie bezpieczne! Badanie obejmuje: - fachowe doradztwo - dokładną ocenę: typu skóry przebarwień obszarów zniszczonych przez działanie promieni słonecznych zatkanych porów zaskórniaków złego krążenia odwodnienia cery stanu włosów skóry rąk paznokci - alergie, stresy - ponowne badanie po upływie 5-6 tygodni Cena: 50 zł w tym: -badanie -doradztwo -ocena stanu cery, włosów i paznokci -ponowne badanie po upływie 5-6 tygodni

Gość hej hej
heh, ale po co mi badanie?? ja wiem że mam skórę trądzikową, tłustą, i tyle... nie iwem tylko co mam z tymi tabletkami zrobić...

Gość nataliaaaaaaaaaaa
udaj sie do ginekologa i zmień na np. diane :p juz jeaninne .. a jak sie na yasmin ogolnie czujesz?

Gość hej hej
ogolnie ot bardoz odbrze tylko te syfki... podobno tabsy dizałają po 3 mies wiec nie iwem czy czekać do tego 3 mies ...