Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olccia

Pytanko o farbowanie włosów!

Polecane posty

farbuje wlosy juz od 3 lat! oczywiscie zauwazylam ze sa zniszczone! mialam wrocic do naturalnego kolorku ale zobaczylam te okropne odrosty i rezygnuje! chce tylko jakiejs odmiany! moze balyage tylko wlasnie to sie chyba nie nadaje na wlosy z odrostami ? cos mi proponujecie? prosze o podanie ceny? wlosy do ramion! dzieki

ja zazwyczaj farbowalam wlosy na czarno (moj naturalny kolor to sredni szatyn), ale od jakiegos czasu fryzjer doradzil mi ciemny braz z bordowa obwodka. Z powodu zas zblizajacej sie wiosny postanowilam wlosy rozjasnic nieco... Oczywscie mnie wysmiali w salonie, ze z tak ciemnych wlosow nie da sie zejsc. Niemniej sie uparlam... fryzjerka nalozyla mi na calosc kolor karmelowy (w miare jak sie zmywa robi sie coraz cieplejszy, piekny) a od glowy rozjasnione refleksy. przypomina to nieco balejage, bo te wloski moje rozjasnialy sie nie rowno i ejdne sa blond a jedne brazowe... ale wyglada to baardzo naturalnie i przede wszystkim zlagodzi widok odrostow....

moj kolorek teraz wyblaknal i jest taki brazowo rudy taki niewiadomo co ale farbuje na kasztan czasami mahoniowy kkasztan chhhce jakis cieply braz +.... no wlasnie nie jeden kolor