Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEATRISS

Czy mężczyzna?

Polecane posty

Gość 666666666666666666666
raczej jak się wpatruje w oczy to jest zainteresowany

Gość teah
niekoniecznie, mój przyszły mąz unikał mojego wzroku bo sie wstydził;) ale był zainteresowany

Gość różnie to bywa
jeden się patrzy a drugi unika wzroku musisz wyczuć jak zachowuje się w stosunku do innych kobiet

Gość aaa..
to zalezy tez jak unika twojego wzroku ...jak jest zainteresowny to bedzie zerkal albo wpatrywal sie jak nie patrzysz przy czym to czesto da sie wyczuc takie sciaganie wzrokiem

do aaa nio jest tak jak piszesz.takie dziwne patrzenie jak ja nie patrzę.Zerkanie ale przeważnie unika albo patrzy w dół jak rozmawia

wiesz, to bardzo trudny temat podaję przykład: pewien facet patrzył mi w oczy, tak namiętnie, bez skrępowania, obserwował mnie kiedy myślał, że nie widzę....i tak się gapił rok i nic...nie zrobił żadnego kroku w moim kierunku, ale czułam, ze mu się podobam...to się czuje!

Gość aaa..
no to napewno mu sie podobasz , jest najprawdopodobniej niesmialy badz oniesmielasz go

własnie to się chyba czuje..własnie spytałam bo chciałam wiedziec jakie sa wasze odczucia. Podkreślę ,że znam go juz od dawna,najpier było patrzenie w oky a teraz takie patrzenie ukratkiem.Spuszczanie głowy itp.

Gość zależy czy jest faktycznie
nieśmiały skoro wczesniej patrzył w oczy a teraz ukratkiem - to może ma coś do ukrycia,albo cosik nabroił

Gość TAKA MIŁA FAVETKA
zrób pierwszy krok ale nie rozumiem jednego: kiedyś patrzył a teraz nie - dlaczego? jak sądzisz?

własnie ja tez tego nie rozumiem.Może wcześniej niewiem byłam mu obojetna a teraz nie jestem niewiem co o tym mysleć.Dlaczego gapi sie na mnie tylko gdy ja nie patrzę

Gość fdser
ja nie lubie gdy kobieta mi sie przyglada bo jestem nieśmiały i to mnie rozprasza.

Gość leonora99
a gdyby tak zapytać wprost - czemu unikasz mojego wzroku??