Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucerka

On zdradza a ja jego żone widuje..

Polecane posty

Gość mucerka

Faceci tak mają niestety.Na moim osiedlu jest sklep tam sprzedaje przystojniaczek a żona bywa z nim w sklepie rzadko ma inne zajęcie.A ten gościu co? Znalazł sobie lekką dziewczyne z dziećmi i zdradza żone na zapleczu :( Ja o tym wiem i współczuje żonie którą czasem widuje...ale co mi do tego? Koszmar

Gość kimi 25
Może powiedz o tym jego żonie?

Gość mucerka
Ja jej nie znam tylko widuje więc jak? No nie moja sprawa trudno tak.Napewno jej współczuje bo wiem o tym ale co ja moge? Przyznam jej ten sympatyczny uśmiech mnie dobija(nieświadoma) przy tym gnoju...(mężu)

Gość kimi 25
Glupia sytuacja.Gnój z tego faceta i tyle

Gość małgocha_samocha_39
Nie wiadomo jaki jest między nimi układ bo może żyją w separacji ale dalej prowadza razem gospodarstwo domowe... Mają dzieci? Wyslij anonim jeśli on udaje świętoszka przy żonie i wiesz na 100%, że są udanym mąłżeństwem w jej oczach oczywiście

Gość mucerka
Są małzeństwem od dwóch lat dzieci nie mają.Nie wybrał mnie bo jestem mężatką katarzynka_ !!! I mam gdzieś takiego dupka.Żona nie jest świadoma jego zdrady. Ja to wiem z piątej ręki tej co go wyrwała.

Gość mucerka
i jako żona wysłałabym anonim otworzyłabym jej oczy ale niestety namiarów nie mam.Jestem kobietą też mężatką i wiem co on jej robi...stawiam sie na jej miejscu poprostu

Gość małgocha_samocha_39
no to zadzwoń do niej też mi problem jak się chce to nie ma rzeczy niemożliwych ;)

Gość mucerka
Nie moge napisac bliżej co i jak bo nie tylko ja korzystam z kafeterii...rozumiesz? Wiem wszystko na temat tej zdrady:kiedy ,jak, co robią nawet...ale nie moge tego tutaj określić.

Gość kiniacia
Kobiety zawsze po dupie dostają:( Facet ...to....:(

mucerka --------- zadaj sobie pytanie, czy chciałabyś być na miejscu tej zdradzanej żony? Czy chciałabyś się dowiedzieć o zdradzie czy lepiej nie? Jeśli chciałabyś o tym wiedzieć zrób wszystko aby tego nikczemnika zniszczyć. Pomożesz tej kobiecie , tym bardziej, że nie mają jeszcze dzieci. Wyobraz sobie co ją czeka przez całe życie. Otwórz jej oczy. Żal mi tej kobiety i napewno Tobie. Proszę Cię zrób to.

Gość gacie na wacie
Ja bym już dawno jej powiedziała, niech taki dupek nie myśli, ze mu to ujdzie płazem. Kanalja, łajdus. oszukaniec, baran, luj jeden.

Gość Szop_na szopie
Ciekawa jestem czy cos się zmieniło w tej kwestii. Powiedziałaś?

Już ty nie bądź taka życzliwa. Skąd wiesz, może żona wie o tym co jej mąż robi. A może on jej wogóle nie zdradza? Widziałaś to na własne oczy? Zajmij się sobą..aż przykro czytać te głupoty.

Gość ten facet to zero

Gość ten facet to zero
daj spokuj sobie z zajomwaniem sobie czasu na takie zera,cvhyba masz coś innego do roboty.Facet beznadziejny ,:przelatuje kogoś na zapleczu".to tylko świadczy o tym że jest dupkiem no i te które dają się przelatywać są idiotkami.Nie naprawisz świata,debilni ludzie zawsze zostają debilami.Nie wtrącaj się w to bo debil i tak niczego nie zrozumie.

Gość gacie na wacie
ten facet to zero .......... no ok dupek, nie naprawi świata , ale pomoże tej zdradzanej żonie i nie będzie z takim dupkiem się męczyć. Zawsza żony dowiadują się na samym końcu, że mąż zdradza a dlaczego, bo wszyscy milczą. Nie chcą sie wtrącać. No nie, tak nie może być, gdybym to ja wiedziała to bym zaraz powiedziała. Tym bardziej, że nie mają dzieci. Zostawi takiego skur...wiela i napewno życie sobie jeszcze ułoży. Ale nikt jej nie chce pomoć i skąd żona ma wiedzieć. To tak samo jak mąż leje żone i sąsiedzi słyszą i nie reagują bo po co mieszać sie w małżeńskie sprawy. Jak już jest trup wtedy za pózno. A jest apel reagujmy na ludzką krzywdę. Nawet chwilki nie czekałabym z decyzją. Jeszcze dziś powiedz jej.

Gość a po tym świecie chodzi
marna karykatura faceta, który : ma sliczną żonke - postanowił sie ustatkowac i zbałamucił najlepszą panne w swoim towarzystwie. w niespełna rok po ślubie zdązył zapłodnic dwie inne panny - jedna to jego pracownica. kazał jej pozbyc sie dziecka i ...zaciągnał w tym celu kredyt na żone :) druga panna z jednym juz dzieckiem...nie dała sie i urodzi. zona totalnie nie świadoma...planuje z nim swojego bobasa. a on...chce wyjechac za granice. jest bez pracy. chce tez powiedziec o wszytskim (prawie) zonie i liczy,ze ona mu wybaczy. pewnie powie jak juz bedzie w ciązy i bedzie jej cieżko wybierac... ufffff ulżyło mi,ze sie wygadałam. mam dylemat czy powiedziec tej biduli,ze ma takiego "fajnego" męża :( ech...

Gość gacie na wacie
Ja bym powiedziała. Bardzo bym sobie życzyła aby mnie też ktoś powiedział kim jest mój mąż. Tak naprawdę, żadna żona nie zna swojego męża. Ja obracam się w środowisku meżczyzn i wiem na co ich stać. Nawet żona nie przypuszcza, że to właśnie ten jej cichy małomówny, nieśmiały mąż może być tak rozgadany przy innej kobiecie, tak zupełnie inny. Prawie każdy gdy mu się kobieta choć trochę podoba a po alkoholu nie musi się podobać idzie z nią bez najmniejszych przeszkód. Tylko kobieta może powiedzieć stop. Dla nich nie ma barier. Typowe samce, bezmózgowce.

Gość gacie na wacie
Nie wiem czy byłam zdradzona, żeby było jasne, ale wiem na co stać facetów . Moja opinia jest na podstawie kolegów z pracy i w ogóle znanych facetów na różnym poziomie intelektualnym.

najzabawiniejsze w tym kolesiu jest to,ze on czuje sie bardzoooo nieszczęśliwy. wszyscy cos od niego chcą, a on bidulek jest taki wykorzystywany i cały świat jest przeciwko niemu. zero.ale to zupełnie zero w nim jakiejkolwiek skruchy, poczucia winy...ze o odpowiedzilanosci nie wspomne :(

asiu moze to kiedys przeczytasz...

Gość gacie na wacie
a po tym świecie chodzi ........... Podoba mi się, coś już powiedziałaś. Zrób następny krok.

Gość gacie na wacie
Tylko w realu !!!!!!!!!!

tak się zastanawiam po co chcesz się wtrącać w czyjeś życie? zajmij się swoim , a pomyślałaś , że może ta dziewczyna w jakiś sposób musi z nim romansować, może ją zaszantażował, nie znając na 100 % sytuacji i powodów lepiej się nie udzielać, zresztą dużo by tu można było powodów przywoływać wydaje mi się, że najlepiej jak każdy z nas pilnuje swego życia a nie miesza w czyimś...taka to moja skromna opinia

Gość upppppppppppppppppppp

Gość z nadziejąze to przeczytasz

Gość a zauwazyliscie
ze w wiekszosci przypadkow, zonaty facet zrobi skok w bok i wraca do zony, nie mowie, ze zawsze tak jest, ale w wiekszosci przypadkow.Niezle gnoje z niektorych 😠 mysla tylko kut...em, dupki.