Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa23

Krwawienie

Polecane posty

Gość anonimowa23

Witam! Byłam ostatnio u ginekologa(04.04.), nie stwierdzil u mnie ciązy. Ostatni stosunek mialam w okolicach 20 lutego wiec chyba mogłby stwierdzic ciaze? w czwartek dostalam okres, dwa pierwsze dni krwawienie bylo normalne a teraz jest duzo skapsze, i zanika stalo sie brazowe. nie wiem czemu sie tak dzieje. w okresie od 15-27 marca zrobilam 3 testy wszystkie negatywne. w ewntualnym 4 tygodniu lekarz podczas badania usg nie stwierdzil ciazy, w ewentualnym 6 tygodniu ani podczas normalnego badania ani podczas usg lekarz tez nie stwierdzil ciazy. nie wiem co sie dzieje i dlaczego to krwawienie sie takie zrobilo, w poprzednim miesiacu bylo podobnie. czy organizm mogl sam sobie tak zmienic? wczesniej 3 pierwsze dni byly bardziej obfite a kolejne dopiero skape a teraz tak sama nie wiem. mozecie mi cos doradzic?

Gość anonimowa23
dziewczyny prosze jak myslicie, chyba lekarz nie mogl sie pomylic? hmm okres moze sie czasami zmienic chyba jak myslicie? prosze pomozcie

Gość anonimowa23
prosze niech ktoś odpowie, czy lekarz mogl nie zauwazyc ciazy? czymu mam ciagle stan podgoraczkowy?

a bralas lub bierzesz tabletki?? sądzę ze testy wykryłyby ciążę a tymbardziej lekarz :) więc głowa do góry w ciaży raczej nie jesteś. Z tym ze dolekarza powinnaś się wybrać bo najprawdopodobniej masz jakieś zaburzenia cyklu pozdrawiam

Gość anonimowa23
bralam kiedys teraz juz nie biore. musze sie chyba znow zapisac do lekarza, eh co za zycie ciekawe ile teraz bede czekac. pozdrawiam posze niech jeszcze ktos odpisze

Gość anonimowa23
prosze dziewczyny pomozcie co otym myslicie? ja juz sie wykanczam nerwowo.