Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xenia34

walka z trądzikiem córki 12 letniej-pomóżcie??

Polecane posty

codzi mi o dobre i sprawdzone sposoby jak go leczyć ???czy przeczekać nic nie pomaga ani maści,ani kremy ani herbaty ani okłady NIC ???POZDRAWIAM

Gość tika
a smarowala te zmiany jakims antybiotykiem na Davercin

Powiem Ci tak nie ekperymentuj. Doradzam Ci sprawdzone badanie skóry. Bezpieczne badanie nowoczesnym urządzeniem zaawansowanym technicznie,wykorzystującym czarne światło fluorescencyjne oraz szkło powiększające. Badanie obejmuje: - fachowe doradztwo - dokładną ocenę: typu skóry przebarwień obszarów zniszczonych przez działanie promieni słonecznych zatkanych porów zaskórniaków złego krążenia odwodnienia cery stanu włosów skóry rąk paznokci - alergie, stresy - ponowne badanie po upływie 5-6 tygodni Cena: 50 zł w tym: -badanie -doradztwo -ocena stanu cery, włosów i paznokci -ponowne badanie po upływie 5-6 tygodni Jesli potrzebujesz kontaktu z osoba wykonujaca badania.Pisz czarna192@wp.pl

Gość terefefe
a ty czarna co z tego masz? bo czesto udzielasz takich rad o platnych badaniach i ty mozesz je zalatwic.

Mam satysfakcje ze ludziom moge pomoc.Ja ich nie wykonuje wiec na tym nie zarabiam.A wiem ze pomagaja,bo i mnie pomogly i wielu osobom ktore znam. A poza tym sa to porady sprawdzone i na pewno nie eksperyment na ktorym ktos chce zarobic.A o ile wiem te badania nie sa na tyle powszechne zeby kazdy znał kontakt do osoby ktora profesjonalnie sie zajmuje....

takie badania np w salonach loreal polegają głównie na tym, żeby nie badać, ale wskazać jakie kosmetyki loreal kobieta powinna używać:O najlepiej iść do dobrego dermatologa i leczyć to od razu, zanim trądzik się nasili:)

wiesz co moj znajomy u dermatologa zostawil 700 zł na kuracje tradzikowa i okazało sie ze bylo jeszcze gorzej. A osoba ktora mnie wykonywala badania nie jest przedstawicielem zadnej firmy i dostalam zestaw roznych odpowiednich dla mnie kosmetykow(roznych firm)

Gość .....sabrina....
ja wydałam troche więcej niż 700zł:O,ale nie powiem efekty w sumie są,mam nadzieje że taki stan sie będzie utrzymywał;)

Wydałam majątek na wszelkiego rodzaju kosmetyki - toniki, maseczki, peelingi, kremy, oczyszczania i Bóg wie co jeszcze. Poważnych problemów nie miałam, ale te wszystkie specyfiki tak zmasakrowałyu mi skórę, że szkoda gadać. Wizyta u sprawdzonego dermatologa naprawdę działa cuda :) Pierwszy dermatolog to była porażka - babka w przychodni, na wizytę czekałam ponad 1,5 miesiąca...nawet mnie nie obejrzała, przepisała dwie maści i tyle... Miesiąc temu poszłam prywatnie. Lekarka obejrzała mnie dokładnie, przepisała odpowiednie maści i tabletki. Pomaga. Powoli, ale pomaga. Poza tym przestałam myć twarz wodą z kranu. Oczyszczam ją mleczkiem i tonikiem rozjaśniającym i chusteczkami pure zone. Raz dzinnie przemywam wodfą utlenioną, jak zaleciła lekarka. Odkąd \"odstawiłąm\" wodę, moja skóra nie wie co to przesuszenie. Jest miękka, nawilżona. Nie wierzę żadnym reklamom, ani kosmetyczkom. To jest choroba i to się da wyleczyć. Zaufaj lekarzom, w końcu mamy XXI wiek! Pozdrawiam!

DZIĘKI SERDECZNE za informacje we wtorek ide z nią do innego dermatologa ta jej twarz wygląda okropnie , tyle ze ona jest pełny luzik nie załamuje sie ja bardziej sie denerwuje :( byłam już u dermatologa ,, i u pediatry i sama swoimi siłami i nic ??/brała differin,davercin,maść cynkową, tormentiol, pije cały czas bratka ,twarz myje afrodytą lub tonikiem under twenty-niby ma oczyszczac pory zapobiegać pryszczom i powiem brzydko to jest do dupy -przereklamowane!! troche nie wierze w ten wtorkowy cud u dermatologa??? jescze myślałam o dobrej zielarce może ona by dobrą mieszanke doradziła moja córcia ma taką mieszaną - czoło wysuszone a policzki przetłuszczające.jeszcze raz dzieki za porady .pozdrawiam