Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaad

ile kosztuje test ciążowy?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaad

i który polecacie?

Gość np. bobo test
ok. 13 zł

Gość onaaaaaaaaaaaaad
dziękuję, czy w miesiąc po zapłodnieniu daje 100% pewność?

Gość np. bobo test
żaden test nie daje 100%, ale ten jest niezły. Zrób go rano, dzień wcześniej nie pij za dużo płynów.

Gość onaaaaaaaaaaaaad
dziękuję Ci bardzo, pozdrawiam

Gość JA JESTEM
ja zaplacila ok 14 zeta za quick viue tez robisz rano:)dzien po spodziewanymczasie okresu dobru jest:)

Gość onaaaaaaaaaaaaad
dziękuję, Wam obu za pomoc

Gość np. bobo test
proszę bardzo :)

Gość nie ma za co
i oczekiwnaego wyniku zycze::D:D:D

Gość onaaaaaaaaaaaaad
dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Gość pre test jest the best
około 12 zł

Gość onaaaaaaaaaaaaad
no to teraz mam lekki mętlik, bo nie wiem , który wybrać, zapytam panią w aptece, tym bardziej, że cena zbliżona dziękuję raz jeszcze wszystkim za odzew:)

Gość kaaaaaaaaaaaasiia
ok 13/14 zeta nie wiem dokładnie i musze sobie go kupic bo mam obawy ze jestem w ciąży

Gość eklereczek
mam 15 lat i boję sie zrobić nawet testu a tym bardziej pójść do ginekologa.. co mam zrobic mój okres spóźnił sie już prawie miesia co moze bym tego powodem? prosze piszcie na moj email eklereczek1416@buziaczek.pl

Gość paninusia151515
dobrze że tutaj do was wpadłam mam 15 lat i chyba jestem w ciąży okres mi się spóźnia czego nigdy prędzej nie miałam mój facet po 9 miesiącach związku się ze mną pokłócił i nie przyznaje się do tego że ja mogę być z nim w ciąży chce widzieć test i zrobić badania DNA a na to wszystko powiedział że dzisiaj zadzwoni do moich rodziców i im wszystko powie strasznie się boje bo moi rodzice są dość surowi...

Gość mkaa
ojj.. ja mam podobną sutyację.. tylko nie miałam chlopaka ;/ jutro idę zrobić test, strasznie się boje.. najlepsze jest to, ze chlopak, z ktorym mogę być w ciązy jest w Polsce a ja mieszkam w anglii

Gość haruka
pozdrawiam 15 latki w ciazy ... moze to brutalne co powiem ale opadaja mi rece jak czytam o 15 i mlodszych w ciazy... to mnie skreca jak juz chcesz sie bawic w dorosla i rypac sie bedac dzieckiem to przynajmniej uzywaj zabezpieczenia... bo mi by bylo wstyd gdyby moja matka zaszla w wieku 15 lat... swiat schodzi na psy a scislej na suki...

Gość Paula1991
Nie udawaj dorosłej bo i tak nic ci to nie da. Moim zdaniem kazdy moze sie rypac kiedy tylko chce a swoje glupie komentarze zostaw dla siebie

Gość ważne
hm... a jezeli ciaza jest wynikiem gwaltu?! to co?! chciala sie 'rypac'? no nie chciala... i co zrobisz?

Gość Misiaaaa15
dobrze ze zwiedzilam te forum tez mam 15 lat i sie bardzo boje ze jestem w ciazy bo mam takie dziwne objawy okres tak mi zwariowal ze szok non stop glowa mnie boli i piersi ;/ i przytylam juz 4,75 kg to duzo! ja nigdy nie tyje i dziwnie jem tzn ostatnio zrobilam se budyn frytki z ketchupem i do tego wszystkiego wzielam ogurka kiszonego i zjadlam ;/ czasem mam nudnosci a sie boje nawet po je**ny test isc do apteki brrrr a jak powiem dla matki zeby poszla mi po test do apteki to ona nie wiem co mi zrobi bo moj partner jest ode mnie starszy o 12 lat!!! I CO Ja Moge Zrobic Bardzo prosze o odpowiedzi mi na maila zakochana2@onet.eu bede wdzieczna jak ktos napisze

Gość Misiaaaa15
mkaa a nie wiesz ile testy w angli kosztuja bo ja tez mieszkam w angli ???

Ja kupowałam quick vue i kosztował 9 zł a ciążę wykrył dwa dni przed terminem @ więc uważam ze jest bardzo dobry, zwłaszcza, ze test powtórzyłam jeszcze dwa razy i wszystkie pozytywne

Gość xDeaD
no super nie ma to jak 15latka w ciąży... ja mam 18 prawie 19 i boje sie ze jestem w ciązy.... ale jak prawdopodobnie urodze to dziecko to nie bedzie wstydu ze dziecko urodziło dziecko... chcialam zabawy teraz mam za swoje...:/ ale wolalabym nie byc w ciązy i za bardzo nie mialam kiedy zajsc w ciaze...gdyz uzywalam zabezpieczenia... pozdrawiam tych madrych

Gość oleoka
W każdej aptece inaczej !! Koło 12zł-15zł

Gość PinkGirl
Po ilu dniach występują objawy ciąży?

Gość Olesa
Hej :) potrzebuje pomocy ! Kochalam sie z Chlopakiem i powinnam miec okres 9 pazdziernika i do tej pory nie mam :( mamy obawy ze nam pekal prezerwatywa co mam zrobic teraz ?! Prosze o pomoc !

Gość Theoretic_adddd
Hej wszystkim =] Blagam pomozcie, mam 16 lat i od trzech dni mam nudnosci, zawroty glowy, wymiotuje itp. Teoretycznie moglabym byc w ciazy mimo uzywanych zabezpieczen, ale testu i tak niemoge zrobic bo okres mi sie nie spoznie ( jeszcze ok 2 tygodnie do okresu). Moji rodzice i rodzenstwo tez maja nudnosci itp. ale chce miec pewnosc czy to nie z powodu ciazy zanim pojde do lekarza :/ Co mam zrobic? HELP!!!

Gość katarynka 21
omg rozwalaja mnie te nastolatki kochane:) nikt wam tu nie powie czy jestescie w ciazy czy nie:) musicie isc do gina albo zrobic test:) ginekolodzy na kafe nie siedza:)

Gość normalna nastolatka..;]
ja mam 15 lat.. i jak widzę moje rówieśniczki które boją się że są w ciąży to po prostu mnie skręca..;/ może to ja jestem nienormalna że w wieku 15 lat jestem dziewica? i ten stan zamierzam utrzymać jak najdłużej się da.. Wiem.wiem. nie powinnam ocieniać innych bo to mogła być zwykła wpadka.. ale może warto by było zabezpieczać się 2 środkami antykoncepcyjnymi?