Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaad

ile kosztuje test ciążowy?

Polecane posty

Gość tusia 19
Mam 19 lat i tez wydaje mi sie ze jestem w ciazy boje sie jak cholera bo moi rodzice mi nie pomoga. Ale gdybym byla w ciazy to bede musiala dac sobie jakos rade.

Gość wstydliwaaaa
po ilu dniach wystepuja objawy ciąży?

Gość martusia009
Mam 16 lat boję się że jestem w ciąży okres spóźnia mi się już 12 dni boję się zrobić test ciążowy... natomiast nie mam żadnych zawrotów głowy nie odczuwam zmęczenia, bolą mnie piersi i więcej jem ale to u mnie normalne przed miesiączką... co ze mną się dzieje?? proszę o odpowiedzi na mój adres e-mail martusia4790@tlen.pl

Gość maalutkax33
chcesz wiedzieć czy jesteś w ciąży, tak .? to jeśli będziesz w ciąży , to okres Ci się spóźni , przytyjesz , będziesz miała różne humory [ ale to tez jest przy okresie ] i będziesz miała większy apetyt i różne zachcianki , tzn , że jest eś w ciąży . Ja osobiście uważam , że młode dziewczyny jak wy , my nie powinny być w ciąży , ale jestem za uprawianiem seksu , gdyż potem gdy będziesz starsza będziesz bardziej się wstydziła . Seks uprawia się z osobom zaufaną , której możesz powierzyć siebie całą . jeśli macie jakieś pytanie piszcie . nie podaje swoich numerów , przykro mi . ; ) pozdr .

Gość gdbaby
Czy mogę być w ciąży? Chciałam się dowiedzieć czy możliwe jest abym...była w ciąży. Uprawialiśmy seks z chłopakiem kiedy okres spóźniał mi się już 5 dni (tu dodam, że nie mam regularnych miesiączek mimo tego że okres mam już 3 lata , wybieram się z tym do ginekologa. Miesiączka potrafiła spóźnić mi się już do dwóch tygodni, to było zanim jeszcze zaczęłam współżyć z chłopakiem). Nie doszło do wytrysku, nie używaliśmy prezerwatyw, gdyż stwierdziłam, że kilka dni przed okresem (dodając to że już się spóźnił, powinien przyjść na dniach) mam dni niepłodne. Denerwuję się bo dzisiaj mija 11 dzień od kiedy powinnam dostać miesiączkę. Dodam, że jestem na antybiotykach (miałam zapalenie zatok) a dzisiaj biorę ostatnią serię leku . Czy antybiotyk i stan zapalny mogą wpłynąć na pojawienie się miesiączki, czy mam obawiać się o ciążę? Pomóżcie!

Gość paaaaa
Ile kosztuje test ciążowy ????

Gość heheeeee
co sądzicie o teście 'vitam'?

Gość Aneczka1995
Cześć mam 17 lat i od pewnego czasu podczas okrsu strasznie bolą mnie jajniki, nie wiem dla czego. Ból jest tak silny, że nie da się go wytrzymać. Czy ktoś wie z jakiego moze być to powodu??? Byłam już raz z tym u ginekologa i nic sensownego mi nie powiedział, a teraz boję się iść do ginekologa o boję się, że to może być ciąża. Jeśli wiecie dla czego mogą tak boleć jajniki to bardzo proszę o napisanie???

Gość nika190
ja zapłaciłam 5,99

Gość nika190
ja wiem to ciąża tesz tak miałam znam ten bul

Gość gość
ja prdl. Roz****dalaja mnie teksty tych dososlych kobiet. Ja tez mam 15 lat i jestem w 5 tc. Sama tego chcialam. Wiem ze jestem gotowa. Sory Ale my jestesmy takimi samymi kobietami i matkami jak wy. Wiec nie szykanujcie nas. Rownie dobrze moglo zdarzyc sie to wam. Albo waszym corkom. Pozdro xd