beeeatryczeee 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 hm spóźnia mi się okres czy gdybym była w ciąży moja temperatura ciała była by wyższa niz zazwyczaj w czasie planowanego okresu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalalalalalala Napisano Kwiecień 9, 2006 bylaby wyzsza, powyzej 37 ale sama podwyzszona temperatura jeszcze o ciazy nie bedzie swiadczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeeatryczeee 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 tak ale jeśli moja temperatura nie jest podwyższona jest wręcz niska (36,2) to jest to dośc wiarygodny argument ze nie jestem w ciaży? zresztą czuję się tak jakbym miała dostać okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalalalalalala Napisano Kwiecień 9, 2006 to raczej nie jesteś:) ale moze zrob test, bedziesz spokojniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynettka 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 ja myślę, że jeśli masz tak niską temp, to znaczy ze okres się zbliża, bo do wystąpienie miesiączki po owulacji temp spada.. więc powinnaś dostać okresu, tak na moje oko:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeeatryczeee 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 ale teraz się zaniepokoiłam:( temperatura mi się wacha zmierzyłam przed chwila i mam 36,9....wiem ze moze to głupie ale kurcze zaczęlam się bać...z tym ze boli mnie brzuch a ikres powinnam dostać włanie dzisiaj...co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalalalalalala Napisano Kwiecień 9, 2006 a jaki masz termometr? zwykly rteciowy, czy taki eletkorniczny? bo ja mierze elektronicznym i przy trzech pomiarach pod rzad kazda temperatura jest inna:D tak nawet o 0,4 stopnia.moze masz ajkis termometr felerny tak jak ja, albo tez moze ma znaczenie na jakiej glebkokosci w pochwie mierzysz temp?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynettka 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 ja np w pochwie mam zawsze temp 37.3:) ale biore tabsy, ale to chyba w normie taka jest... nie masz co sie denerowować, bo okres Ci sie spóźni z nerwów Trzymaj się powodzenia:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeeatryczeee 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 termometr mam zwykły i juz sama nie wiem :/ psychika robi swoje niestety...dzieki za odpowiedzi...oby okres nadszedł :) ale piszcie jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalalalalalala Napisano Kwiecień 9, 2006 jakbyś byla w ciazy to mialabyś taka ropulchniona szyjke macicy -tak coś kiedys czytalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalalalalalalalala Napisano Kwiecień 9, 2006 a okres pewnie dostaniesz jeszczde dzis:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pifpaf Napisano Kwiecień 9, 2006 Do owulacji kobieta ma niższą temperatutrę ,a potem w momencie owulacji i potem kolejne dni do miesiaczki jest podwyzszona o jakieś 0.5 stopnia, również jeśli kobieta jest w ciąży . jakieś 2 dni przed okresem teperatura spada znów o tą wartość , jesli jest w ciąży utrzymuje sie taka podwyższona przynajmniej przez pierwsze 3 miechy.Teperature trzeba mierzyć zawsze w tym samym miejscu i o podobnych porach i raczej w godzinach do do 7.30 rano.Kobiety które biorą tabsy anty nie powinny mieć skoków temperatury bo one są związne z owulacją, a tabletki ją hamują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalalalalalalalala Napisano Kwiecień 9, 2006 napisz jak dostaniesz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeeatryczeee 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 tak napiszę na pewno...dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablablabla Napisano Kwiecień 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach