Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalny-chyba

Żoną-dziewica

Polecane posty

Gość smileee
jets normalny bo ma odwage mowic co mysli:0 to rzadka rzecz dzisiaj: kazdy podlancza sie pod stereotyp zycia i bycia wiekszosci:)

Gość smileee
raczje one sprawdzaja portwel, jak mial mniej byly na nie, ma wiej sa na tak, dziwki i tyle!

Gość konto osobiste
a ja znam chłopaka ktory ma 27 lat i jest prawiczkiem i tez szuka nadal :)

Gość o matko.....................
do axn-----> spotkaliśmy się kiedy mieliśmy 20 lat:) do założyciela topiku----> wiem, że to piękne. Jednak mój chłopak też z nikim nie śpi. Także trzeba było pomyśleć o tym, zanim wziąłeś się za dupczenie:P Jeżeli traktujesz swoje ciało jak przedmiot, który ma Ci dać przyjemność, rozładować napięcie itd. to dlaczego nie pozwalasz na to kobiecie, dlaczego tego nie rozumiesz? Ja nie traktuję seksu w ten sposób. Nie podnieca mnie nikt poza moim chłopakiem, w ogóle nie potrafiłam sobie nigdy wyobrazić, że mogłabym to z kimś zrobić, dopóki nie poznałam jego. On ma podobne podejście. Chce być ze mną, dla mnie i nigdy nie szukał nikogo, żeby tylko zaliczyć już swój pierwszy raz... Wiem, że on szanuje zarówno swoje ciało, jaki i siebie- jako osobę- i mnie. Moim zdaniem ktoś, kto miał rozliczne kochanki nie powinien domagać się od kobiety bezwzględnej czystości... Trzeba było o tym pomyśleć wcześniej, a nie- wyszalałeś się i teraz udajesz świętego:o Ja bym nie chciała, żeby ojcem mojego dziecka był ktoś, kogo fiutek moczył się w porozciąganych dziurach połowy miasta, ma za sobą dziwne choroby i infekcje, być może zawitał nawet do czyjegoś odbytu albo śmierdzących dziur panien z agencji towarzyskich:o

Gość jagoo
brawo....

Wiesz, co jest najbardziej nie fair? Że jeżeli dorosła jest dziewicą, to ma ku temu powód, najczęściej przekonania religijne. Ty oczekujesz, że twoja przyszła żona będzie dziewicą, czyli prawdopodobnie wierzącą katoliczką, więc ona nie może z toba się przespać przed ślubem. A coś mi się wydaje, że gdyby ci odmówiła seksu przed ślubem, to również by cię do siebie zniechęciła. Powodzenia ci życzę w szukaniu partnerki. Świat nie jest aż tak pokręcony.

Gość smileee
przestan, on teraz i to dlugo z nikim nie spi:) to peikne byc wiernym, bedac daleko:)

Gość do o matko
nobla dostaniesz :)

Sama jestem 22letnią dziewicą /z malutkim doświadczeniem, ale wciąż jednak dziewicą/. Dla mnie głupotą jest skreślanie kogoś tylko ze względu na przeszłość. Mnie jest zupełnie bez różnicy czy dla NIEGO będę pierwszą czy nie...i na pewno nie zamierzam czekać do ślubu, aczkolwiek podoba mi się myśl, że z facetem z którym przeżyję I raz, będę szła dalej przez życie. Najgłębszym DNEM płycizny wydaje mi się być czyjeś stwierdzenie, że dziewcie nie są wierne:O--bo mają ochotę później spróbować z kimś innym...NIE, jeśli wyznaje się zasadę, że seks jest uzupełnieniem-na pewno ważnym- miłości,a nie jej fundamentem. Nie cierpię uogólnień... ==>agatka1984, z twojej wypowiedzi wynika, że dziewice to dewotki kryjące się w kościołach...żałosne:O

dziewice bynajmniej nie sa dewotkami. i potrafią byc bardziej perwersyjne niż sie moż ewydawać

ale to nie fer kobiety powinny mieć i mają takie samo prawo do sexu przed małżeńskiego jak faceci. a do nienormalnego a jak byś we wdowie zakochał albo rozwudce to co

Gość smileee
"'Najgłębszym DNEM płycizny wydaje mi się być czyjeś stwierdzenie, że dziewcie nie są wierne--bo mają ochotę później spróbować z kimś innym...NIE, jeśli wyznaje się zasadę, że seks jest uzupełnieniem-na pewno ważnym- miłości,a nie jej fundamentem. Nie cierpię uogólnień...""'''' własnie to mnie tez wneriwa, ale.. ukazuje to wyrachowana nature kobiet, jestem niedziwica jemu sie podoba dziewica a wiem, ze facet ceni wiernosc to dawaj wymyslam argumnet - zdradzi cie, bo bedzie chciala itp nic tylko....:;)

Gość OBSERWUJĄCY
"już tu byłam-Ona"----------->respeckt! Nie masz co się martwić uogólnieniami, bo jest dokładnie tak jak pisze ---------->"smileee". Jak ktoś zazdrości albo nie wiem co napisać, to sobie palnie, "a bo nie są wierne"---------pewnie, że to płytkie. Niedziewice czy dziewcie: nie od tego zależy zdrada. "maxim86" wiem, o czym piszesz, z tymi perwersjami;) ;) narka wszystkim.

Gość smilee
własnie:) ale natura kobiet podla jak widac;)

Gość sa romantyczne
kwiatki, swieczki, spacer:)

Jasne, a niedziewice nie są romantyczne :-O uogólniajcie dalej, do bardzo ciekawych wniosków dochodzicie ... stereotypy rulez i w ogóle zabawny topik :P

Gość maxim
Może od razu z błoną dziewiczą traci się urok osobisty

hej witam wszytkich ja powiem ze podziwiam autora sama najchetniej bym chciala tylko z jednym do konca ale czy tak bedzie czas okaze do tej pory dziewica i cuz chcialam bym spotkac faceta z ktorym bede juz do konca bo jak dla mnie to bylo by najlepsze pozdrawiam

Gość i na końcu zostaniesz sam
Ja dziewictwo straciłam w wieku 16 lat, myślałam, że to facet na całe życie, byliśmy ze sobą 6 lat i teraz coś zaczęło się psuć, rozstaliśmy się. Byłam pewna, że to ten jedyny, że to z nim stanę na ślubnym kobiercu, przez to, że los bywa przewrotny jestem już zużytym towarem?? Żal mi autora ma poglądy rodem ze średniowiecza, w takim razie co rycerz w srebrnej zbroi może zaproponować swojej partnerce?? Bo jak do tej pory przedstawiłeś same wymagania.

Gość D1000
Mi się wydaje że na to nic nie poradzisz. Poprostu trzeba szukać dziewicy i najlepiej w w odpowiedniej grupie wiekowej.. Sam mam 25 lat i spotykam się z 18 letnią dziewczyną, która oczywiście jest dziewicą. Chyba byłbym nieszczęśliwy z używaną.

Gość Ale przecież
nie każdy facet chce dziewicę.Śmieją się z nich.Ja jestem,ale nikt o tym nie wie;)nawet się moi znajomi nie domyślają, ale by się zdziwili:-D

Gość sklamie..
pewnego dnia kobieta slyszac o twoich CHORYCH wymaganiach centralnie Cie oklamie mowiac ze JEST dziewica ;) sama bym sie nie przyznala do doswiadczen z mojej przeszlosci gdybys okazal sie facetem z moich marzen ;) choc nie, z gory bys po takim "wyznaniu" przestal nim byc ;) z takimi wymaganiami to sorrki Winetou, nie tego kobiety szukaja ;)))))

Gość d1000
Na brak kobiet nie narzekam więc ważniejsze jest to czego ja szukam a nie kobieta. Ale nigdy nie mówię że chciałbym aby była dziewicą bo rzeczywiście może okłamać. Wręcz na odwrót na początku najlepiej ponabijać się z dziewić. Taka używana od razu przyznaje rację. WIęc najlepiej do łożka a następnego dnia spływaj mała, bo tylko tyle są warte.

Gość sklamie..
nabijasz sie z dziewic dla prowokacji powiadasz? hmmm..no to tym bardziej sie dziwie ze te "laski" wogole do lozka z toba chca isc, dla mnie facet co zle sie wyraza o kobietach nie jest wart nawet spluniecia. Ale widac tylko na takie cie kolego stac ;)

Gość lambda
Wiesz, powiem Ci jedno. Ja mam 22 lata i jestem dziewicą. Po prostu jeszcze nie znalazłam faceta, którego bym tak naprawdę pokochała. Ale nie chciłabym być z kimś takim jak Ty. Nie wyobrażam sobie, żeby ten jeden fakt miał w przyszłości decydować o moim związku. Chcę kogoś, kto pokocha mnie tylko za to, jaka jestem. A nie za to, czy jestem "czysta".

Gość d1000
Wiem wiem każda kobieta ma mnóstwo wymagań wobec mężczyzn ale ją to trzeba pokochać taką jaka jest, hahaha dlaczego jesteście takie żałosne. Można kochać ale miłość z czasem przemija a jeżeli druga osoba Ci nie odpowiada to rozejdziecie się raczej wcześnie niż później.